29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, něco jo. Ale bylo toho tak šíleně moc, že by se to sem nevešlo.
Tak snad to nejdůležitější: Ráno jsem se dozvěděla, že je někdo smutný
... a povedlo se mi ho rozveselit.
Potom jsem si něco přála, co se zdálo jako impossible
, a přeciš to vyšlo.
Povedlo se mi splnit víc úkolů, než jsem si zadala (většinou to bývá obráceně)...
Mnoooo, a po dlouhé době jsem si tady v Babi hezky a v klidu početla.
Tož vás miluju, lidičky...
Není tady
Mě přinesla ukázat snacha obrázek miminka z ultrazvuku. Je to holčička a vše je v pořádku. Tak z toho mám velkou radost.
Není tady
Hodím to aj sem, lebo veru mám radosť...
Ahojte, domaľovala som byt, umyla aspoň zbežne a SOM HOTOFSON. Teda, aby som nemystifikovala: Chodba ostala biela, kúpeľna je obložená a teda vybavená a časť kuchynského kúta ostala tiež biela, ale aj tak som vymaľovala asi 60M2, z toho časť na dva razy....
Nelvádzem a netuším, kto ma zajtra pozbiera z postele. Ale moje dielko sa mi páči... Inak, dnes som si overila, že som predsa len Panna. Nepáčili sa mi horné kanty - miesto, kde prechádza stena v biely strop, bolo väčšinou fľakaté. Tak som to premajzla bielym Primalexom, ale potom to bolo zas apríliš biele(najmenší, šikovný štetec pĺzne viac ako ja a ku koncu už bol prakticky ako Hála) a tak som asi po dvoch hodinách zistila, že furt na striedačku maľujem farbou a bielym Primalexom a že by som sa tu s tým pokojne mohla hrať až do dôchodku... tak som to vzdala a nechala nedokonalé. Zato na lemovanie zásuviek a vypínačov som pyšná, je to majsterštyk...
Není tady
INDIANA JONES je stále frajer
Upravil(a) TamtaOna (25. 5. 2008 22:20)
Není tady
Mne vcelku potesil uklizeci robot, co dostal pritel od sveho brachy k narozkam. Samo to vysava, objizdi prekazky, otaci se, parkuje k nabijecce. Clovek odejde do prace a vecer uz je absolutni cistota.
Zkratka je to velmi inteligentni zver!!!! ;-))))
Uz aby brzy vynalezli robota na vareni
Není tady
že se mi vrátil z cest.
A nevím, co bude dál. To mi taky udělalo radost. Očekávání neznámého, ať už je to cokoliv.
baba.jaga napsal(a):
Mne vcelku potesil uklizeci robot, co dostal pritel od sveho brachy k narozkam. Samo to vysava, objizdi prekazky, otaci se, parkuje k nabijecce. Clovek odejde do prace a vecer uz je absolutni cistota.
Zkratka je to velmi inteligentni zver!!!! ;-))))
Uz aby brzy vynalezli robota na vareni
Ježíííš já chci taky !!! Jak se to jmenuje kde se to kupuje, kolik to stojí ...honééééém
Není tady
Amari,
je to nějaký lux,ale kdo to dělá nevím. Kámoška má takový od Miele. Přesně jak píše babucha. Jen čučíš, jak to sviští po zemi, otočí se to kolem stolu. My jsme seděly s kámoškou na kanapi, pily víno a koukaly na úklid. No jak říkal klasik "prostě nádherné poetické odpoledne"
Jen cena byla kolem 25,000
Není tady
TamtaOna napsal(a):
To je o čtyřce ?
jaký to je , resp. líbilo se ?
Není tady
Jessika napsal(a):
TamtaOna napsal(a):
To je o čtyřce ?
jaký to je , resp. líbilo se ?
Tak přiznám se, že první dva byly daleko lepší, ještě třetí byl ucházející. Tentzo pokud nejsi zrovna na scifi pak raději nechoď. Ta zápletka je zajímavá, ale cesta trochu podivná. Ale pokud chceš ztrávit dvě hoďky v jiném světě pak jistě zas jeden z lepších filmečků.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
TamtaOna napsal(a):
To je o čtyřce ?
jaký to je , resp. líbilo se ?Tak přiznám se, že první dva byly daleko lepší, ještě třetí byl ucházející. Tentzo pokud nejsi zrovna na scifi pak raději nechoď. Ta zápletka je zajímavá, ale cesta trochu podivná. Ale pokud chceš ztrávit dvě hoďky v jiném světě pak jistě zas jeden z lepších filmečků.
jsem na sci-fi a hlavně na pěknýho mužskýho
takže díky, určitě půjdu
Není tady
Radost mi udělalo, že jsem se opět na 5 měsíců nastěhoval na chatu, kde jsem sice bez internetu, zato v přírodě
Není tady
Mikeš napsal(a):
Radost mi udělalo, že jsem se opět na 5 měsíců nastěhoval na chatu, kde jsem sice bez internetu, zato v přírodě
![]()
a co strunové sekačky ?
Není tady
Jessika napsal(a):
a co strunové sekačky ?
Co je s nima???
Není tady
Jessika napsal(a):
jsem na sci-fi a hlavně na pěknýho mužskýho
takže díky, určitě půjdu
A proč utrácet za kino mě pozvy na kafe a budeš to mít levnější. Jsem sci-fi a hezčí než ten dědula I kdy\ž je fakt drží se
Není tady
Klubko napsal(a):
Amari,
je to nějaký lux,ale kdo to dělá nevím. Kámoška má takový od Miele. Přesně jak píše babucha. Jen čučíš, jak to sviští po zemi, otočí se to kolem stolu. My jsme seděly s kámoškou na kanapi, pily víno a koukaly na úklid. No jak říkal klasik "prostě nádherné poetické odpoledne"
Jen cena byla kolem 25,000
Ten, co jsem videla ja, byl od firmy iRobot a stal tak kolem desitky.
Není tady
Mikeši,
já tě chápu. Já se přes léto přesouvám k babice. Je to 20 km od bydliště. Sice chalupa na spadnutí, voda venku ze zahradní sprchy, záchod suchý, nebo studená z kohoutku. Ale zahrada, pes volnost, babky si kelpou na záhrobni na lavičce. Přijedeš v tom vedru z prace, zaparkuješ a pak až do jedenácti jsi venku ve strých hadrech a je ti tak všechno šumák.
Není tady
Ten, co jsem videla ja, byl od firmy iRobot a stal tak kolem desitky.
Ona ho mám pět let, tak to byla darda. Všecha elektronika pak jde dolů. To je stejné jako s PC i auty. No mít velký byt, tak nad tím začnu možná i uvažovat....
Není tady
Mikeš napsal(a):
![]()
Ty se máááš ! Já chci taky !!! Práce pitomá
Není tady
Ze jsem prozila hezky vikend po nekolika letech.
Není tady
sama jsem si udělala radost
ex mi poslal omylem sms pro svou " Terezku" a já jsem mu ošklivou odpověď nakonec neposlala
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
a co strunové sekačky ?
Co je s nima???
na chatě kráááásnej klid, pohoda, ptáci řvou jak zběsilý ...
a najednou .......bzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuaáááááááááá.....
Až se na seznamu dočtete "uškrtila souseda strunou z jeho vlastní sekačky" tak to budu o mně (a já budu ten, kdo pude sedět...)
Není tady
Jessika napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
a co strunové sekačky ?
Co je s nima???
na chatě kráááásnej klid, pohoda, ptáci řvou jak zběsilý ...
a najednou .......bzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuaáááááááááá.....
Až se na seznamu dočtete "uškrtila souseda strunou z jeho vlastní sekačky" tak to budu o mně (a já budu ten, kdo pude sedět...)
Hele jdi raději do kina ušetříš si aspoň psychologické vyšetření v jednom ústavu
Jess, zabiješ omyl přírody a půjdeš sedět za člověka, máš to zapotřebí?
Upravil(a) Pisatel (26. 5. 2008 10:49)
Není tady
TamtaOna napsal(a):
drobný dotaz - TamtaOna je samička od Tenonen ?
Není tady
Muj davny sen a muj velky fetis je konecne v akci! Ze bych si udelala darek ke tricatinam a poridila si tuhle hracku??? Je uplne bozi!
Upravil(a) baba.jaga (26. 5. 2008 15:25)
Není tady