29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
po půlroce došla objednaná kniha
tak teda dneska jsem slintala nad časopisem o bydlení, kde byla nafocená náááádherná koupelna,
vana jako bazének, nad tím teakový sedačky, měděné armatury, všechno takový čisťounký, véééélké okno (spíš teda skleněná stěna) do zahrady ...
a pak jsem si všimla, že koupelna je rozdělená na dvě části a v té přední je vedle toho véééélkého okna taky zavěšený záchůdek
jak to ty lidi dělaj ?
Není tady
Můj syn, úspěšně složil maturitní zkoušku.
I můj syn úspěšně složil maturitní zkoušku!
Není tady
slívo a majkafo,
tak to vám určitě spadl šutr ze srdce.
Gratuluji a hezky to oslavte!!!!
Není tady
Sebrala jsem odvahu a napsala pozdrav jedné kamarádce, se kterou jsem se před lety hodně pohádala... tedy, to jsme už udělala včera, ale ona dneska odpověděla. Sice krátce, ale jo :-)
Není tady
mně potěší vždycky náhled na příspěvky:
Sexuologická ..... od PPavla ... Téma :Nuda v sexu, zvrhlé choutky...
a hned po tím :
Domov ..... od Sarana ......... Téma: Mšice na jahodníku
Není tady
Cooooo ????? Co jááá
Není tady
dixina napsal(a):
slívo a majkafo,
Gratuluji a hezky to oslavte!!!!
I já se přidávám s gratulací. U nás to propukne v úterý.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Cooooo ????? Co jááá
to byla náhoda, nejni důležitej přispěvovatel, ale ty fóra tam takhle srovnaný ...
jinak ty jseš samozřejmě důležitá, ty štouralko jedna bez takových by to tady uhnilo
Není tady
Ota napsal(a):
dixina napsal(a):
slívo a majkafo,
Gratuluji a hezky to oslavte!!!!I já se přidávám s gratulací. U nás to propukne v úterý.
taky gratuluju
a Oti, tobě pevný nervy.... dcéééra je určo v poho, tak ať jsi taky
Není tady
Děkuji za přání. Oto, v úterý budu držet palečky.
Co oslava, už proběhla
Není tady
Ve svých sedmatřiceti jsem si koupila své první kolečkové brusle, hned jsme je jeli vyzkoušet a jsem bez ztráty kytičky ... žádný pád se nekonal. Dokonce mě syn pochválil, že jezdím dobře, na to, že jedu poprvé!
Není tady
Mám z krku hrozný praocnvý týždeň, idem si zatancovať, večer už len asi dve hodiny práce a zajtra zo štyri - brnkačka... Druhé zmestnanie - týdžňová pauza; a že mi dobre padla, aj tak bol tento týždeň o hubu... a možno ešte bude. Chválabohu, že každý prac. týždeň má len 5, slovom päť dní...
Není tady
Konečně jsem se dokopal k tomu abych dodělal vše co nám kantoři zadali za úkoly...hotovo.
To, že když už cítím, že mě nic nebaví, tak se ozve kamarádka a povzbudí mne. Děkuji.
Není tady
...vůbec nic
Není tady
Dneska jsem si udělala velkou radost: koupila jsem si pusinky (nadýchané cukroví plněné šlehačkou), k tomu čerstvé croissanty a k tomu "růžové víno" a jsem tak spokojená
Není tady
Oxi napsal(a):
Oxi, asi se stěhuji do Tanvaldu, dle této cenové stupnice:)))))
Není tady
Mne urobila radosť myšlienka, ktorá ma prepadla mi lakovaní nechtov: Som vlastne šťastný človek, že pri mojej "šikovnosti" mám v tomto pokročilom veku stále nielen dve zdravé, ale aj celkom pekné ruky... a zdravé nohy, relatívne oči... Som skrátka šťastlivec, holt.
Není tady
Sel, ty jsi ale prdlá
Není tady