29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vezíři v podniku rozhodli, že je potřeba, aby mužstvo absolvovalo sportovní hry, to i po pracovní době a právě dnes. Účast je dobrovolná asi tak jako u čínských lidových dobrovolníků. Většina mužstva je samozřejmě nadšena.
že je pátek!
Není tady
Alyssa napsal(a):
že je pátek!
to jsme na tom stejne:supr:
Není tady
To, že na mne pár lidiček dnes myslelo, jsem jim za to moc vděčný.
ozvala se mi po 7 letech jedna vzdálekamarádka z druhého konce světa :-)
Není tady
Ešte včera večer sa mi podarilo urobiť dosť razantný skok v rámci bollywoodskej choreografie, a dokonca som sa potom ešte celkom esteticky postavila. Ale veľmi často ho opakovať asi nebudem. No ale na to, že som všetkých celú hodinu presviedčala, že ja to nedám - som bola príjemne prekvapená.
A ešte som rada, že sa darí ľuďom okolo mňa.
Upravil(a) Selima (16. 5. 2008 16:31)
Není tady
Spíš pobavilo...
Víte co je absolutní nesmysl?
Když cikán studuje při zaměstnání.
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
Vezíři v podniku rozhodli, že je potřeba, aby mužstvo absolvovalo sportovní hry, to i po pracovní době a právě dnes. Účast je dobrovolná asi tak jako u čínských lidových dobrovolníků. Většina mužstva je samozřejmě nadšena.
Tak to bylo v pohodičce Teď ještě jít na sraz spolužáků po 15 letech nebo tak nějak, už vidím ty dotazy na partnery a děti. Mě zajímá, zda-li pak budou už i první rozvody?
že moje dcera spala 4 hodiny v kočárku a pak se na mě krásně smála a teď konečně zase spinká
Není tady
Tak sraz byl v pohodě, žádné moc nepříjemné otázky a navíc nás tam bylo takových víc
Country bál pod širým nebem. Počasí nám přálo, pršelo ale jen drobně. Nebyla to sice žádná Porta nebo Svojšice, ale i tak jsem se naladil do pohody....dobré klobásky a grilované maso, bramboráky, pivo a něco k pití...Spousta známých a kamarádů.
Upravil(a) Sirius (17. 5. 2008 23:14)
to je fajn, že sis to hezky užil a nesmutnil
Není tady
Že jsem se dnes v noci konečně pořádně vyspala .
jedna paní JUDr.byla na mě dnes moc moc hodná
Není tady
Tohle je skoro jako ze zivota!!!
Není tady
Dneska jsem si koupila novou rukavici na golf
Není tady
Co mi udělalo radost? Spíše, co mne přivedlo do euforického stavu Je to to, že jsem dostala možnost psát do jednoho časopisu... Vůbec jsem to nečekala, tak proto možná ta euforie
Není tady
maricka napsal(a):
Co mi udělalo radost? Spíše, co mne přivedlo do euforického stavu
Je to to, že jsem dostala možnost psát do jednoho časopisu... Vůbec jsem to nečekala, tak proto možná ta euforie
gratuluji
Není tady
Bezva, další E.E. Kisch mezi námi. Tak hodné editory, jasnou mysl a inspirativní slinu
Není tady
No nevím, jestli další E. E. Kisch, protože budu spíše čmuchat ke knihám než k událostem okolo sebe, ale kdoví, třeba nakonec dojde i na ty události...ale knihy jsou lepší :-))))
Není tady
příspěvek č.135 na fóru » Pavlač » Politika, volby » Toto chcete socánci???
Míšo Kuličko, DÍKY. Pošlu to všem, co znám a budu za hvězdu
Upravil(a) Jessika (20. 5. 2008 14:08)
Není tady
S jakou lehkostí plním své předsevzetí
Není tady
Jessika napsal(a):
příspěvek č.135 na fóru » Pavlač » Politika, volby » Toto chcete socánci???
Míšo Kuličko, DÍKY. Pošlu to všem, co znám a budu za hvězdu
Tak na to mrkněte!
Není tady