Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 5. 2008 18:04

Keeman02
Host

Co mam delat kdyz se cervenam?

Treba se dve holky mezi sebou vedou kecy se sexualnim podtextem a ja se u toho zacnu cervenat.
Nebo obcas se mi to stane i kdyz si du koupit treba rohlik.
Nebo kdyz treba jsem osloven pred vice lidma a mam reagovat, tak zrudnu.
Ale stava se mi to nepravidelne a v ruznejch situacich. A taky treba jednou zrudnu, kdyz vedou ty reci
a kdyz je vedou pak treba za tejden tak uz nezrudnu a pak je vedou zase a zrudnu. Chapete?
Je to dost nepravidelny.
A pak to vypada, ze se stydim, coz zensky odrazuje. Ale ja se nestydim ja jen zcervenam a vubec
nechapu proc se cervenam. Uz mi i jedna holka rekla A prestan se cervenat jo!

To bych jako rad, ale nechapu jak, kdyz uz jsem se tak narodil! grater

Da se s tim neco delat?

Yemi 26.

Cusz.

#2 15. 5. 2008 19:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co mam delat kdyz se cervenam?

No bóže! Ale jo, lze to odstranit chirurgicky...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 15. 5. 2008 20:58

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Za prvé : Mýlíš se, když si myslíš, že červenání studem ženy odrazuje - není nic roztomilejšího.

Jinak, červenání se zbavíš až tehdy, když to přestaneš řešit a bude ti to jedno - k tomu časem dojde. Jako holka jsem to měla taky, ale pak jsem asi tak nějak dozrála k tomu, že jsem si toho vůbec nevšímala, a ono to přestalo

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#4 15. 5. 2008 23:03

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Jsou věci, u nichž je třeba být nad věcí. Zamlada jsem to taky dost řešila. Když si pomyslím, že jsem radši nikam nechodila, abych se tam nezačervenala, tak bych si nejradši dala pár výchovných! Dneska když je možnost, jdu, kde mě to baví a kam se mi chce. A užiju si to, i když je to divadlo a zrovna není člověk do dvojice! A klidně i sama sportuju a nevadí mi to. O člověku, který se začervená, si normální protějšek nemůže pomyslet nic špatného. Prostě to přehlídne a njejvýš si pomyslí .... tenhle kluk, tahle holka, určitě má v sobě hodně citu a nemohl/a/ by udělat něco špatného...

A taky je dobré nebrat se příliš vážně. Copak je důležité, jestli se začervenám, či ne? Není. Svět se bude točit stejně! Mnohdy si jenom namlouvám, že se na mě všichni dívají. Nedívají.

A taky je dobré odpoutat pozornost. Třeba když musím promluvit před lidma, zaměřím se na něco jiného, než jak vypadám. Pokud mám přesvědčit prodavačku, aby mi zabalila dárkově lahev, myslím na to, jakou radost s ní udělám, až ji daruju a ne na to, popadnout proboha tu věc a vypálit z obchodu co nejrychleji!

Rozpaků se člověk zbaví praxí, zkušenostmi a získaným sebevědomím. A je to dobrý způsob, jak pilovat vůli. Každý den udělat něco malého pro to, aby se to zlepšilo. Cokoli. Někoho oslovit, někam zajít, něco zařídit.

Jsou daleko horší věci, než červenání! Jen si představ...třeba chodit po hlavní třídě s dírou v kalhotách! Nebo sebou na rušném místě plácnout na chodník! Nebo v obchodě rozsypat čočku a muset si to smést!

Takže: zkoušej si před zrcadlem  třeba povídat, vyprávět vtipy, popisovat, jak se ti nechce mít na sebe upřenou pozornost a proč, pak zkus tak mluvit před jedním blízkým člověkem, pak mluv na rodinné oslavě, a pak...se panečku propracuješ někam...budeš řečnit na veřejnosti. A bude to v suchu!

Není tady

#5 16. 5. 2008 22:08

Keeman02
Host

mashanka napsal(a):

Za prvé : Mýlíš se, když si myslíš, že červenání studem ženy odrazuje - není nic roztomilejšího.

To ženský tvrdí, ale ve skutečnosti jim to vadí, když je chlap stydlín a červená se, protože to není chlap. Ale nepřiznají to a tvrdí tyhle nesmysly. Je to přesně ve stylu, "když žena říká ano, myslí ne" a tak dále, a tak dále.

#6 16. 5. 2008 22:25

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Červenání přejde věkem - neznám červenajícího se starce.

Není tady

#7 17. 5. 2008 9:07

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

mashanka napsal(a):

Jinak, červenání se zbavíš až tehdy, když to přestaneš řešit a bude ti to jedno - k tomu časem dojde. Jako holka jsem to měla taky, ale pak jsem asi tak nějak dozrála k tomu, že jsem si toho vůbec nevšímala, a ono to přestalo

Souhlasím...moje první reakce byla..jéé ten je roztomilý.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#8 17. 5. 2008 10:14

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Keeman02 napsal(a):

mashanka napsal(a):

To ženský tvrdí, ale ve skutečnosti jim to vadí, když je chlap stydlín a červená se, protože to není chlap. Ale nepřiznají to a tvrdí tyhle nesmysly. Je to přesně ve stylu, "když žena říká ano, myslí ne" a tak dále, a tak dále.

No tak pokud máš takovýto přístup, tak to nebude červenání co ty holky odrazuje wink

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#9 17. 5. 2008 10:25

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

mám stejny problémsmile červenám se, i když se nestydím a nejde to ovlivnit a tím jak červenám, tak pak teprve si připadám trapně... mívla jsem to hodně ve škole před třídou, nebo když jsem měla něco říct, teď to taky mívám... ale nic s tím neudělám...

Není tady

#10 17. 5. 2008 13:24

TamtaOna
♥♥♥♥---

Ronja napsal(a):

Keeman02 napsal(a):

mashanka napsal(a):

No tak pokud máš takovýto přístup, tak to nebude červenání co ty holky odrazuje wink

Přesně to samé v bledě modrém mě napadlo, Ronjo.

Keemane02, je hezké, že víš, co ženským vadí, i když to ony samotné nevědí. Já sama mám semtam se červenajícího milého a musím říci, že se mi to na něm děsně líbí... par Ale co... asejc si lžu do kapsy... nebo nejsem ,,ženská" retarollkapitulation

Není tady

#11 17. 5. 2008 15:03

Helča2
♥♥♥♥♥--

Keeman02  jsem o dost starší než ty a červenám se taky.Můj muž se mi pořád směje ( v dobrým, přijde mu to roztomilý     yikes ).

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#12 17. 5. 2008 16:34

mashanka
Zablokovaný

Keeman02 napsal(a):

mashanka napsal(a):

blbost. já jsem ženská, tak to musím vědět líp wink

Není tady

#13 17. 5. 2008 17:24

Britney
♥♥♥----

Ahoj přesně chápu jak to myslíš taky se červenám a nevím proč. Připadám si jako hňup, ale snažím se to nějak přejít. Koneckonců jaká jsem taková jsem a jestli se to změní budu ráda a když ne... Na to se neumírá!

Život není to co chceme, ale to co máme.

Není tady

#14 17. 5. 2008 18:18

henrietta
♥♥♥♥---

No vidíte, to já vám skoro i závidím, nečervenám se vůbec, jsem pořád jak bledule (ikdyž jsem třeba hodně opálená), pořád mi přijde, že nemám ve tváři kapku barvy, co bych za občasný zčervenání dala:o)

Není tady

#15 17. 5. 2008 18:30

xPetr
♥♥-----

Jde se zacervenat i na povel, ovsem asi to neni zdrave a je pro to nutne dost silne stahnout svaly. Pri takovem zatnuti svalu je ovsem dulezite si dat pozor, aby to "cervenani" nevyslo na svet jinou stranou... lol

Není tady

#16 17. 5. 2008 18:56

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Je to moc krásný, když se muckej začervená...v tu ránu jsem zcela na lopatkách, ale pšt smile. Ach, ach, ňam, ňam, fňuk. wink

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#17 17. 5. 2008 20:13

Keeman02
Host

Dobre prekecaly jste me. Uz to budu vydavat za vyhodu a cervenat se o 106 smile V praci mam kolegyni, ktera umi taky takhle pekne zrudnout. Nejlepsi je, kdyz mame spolu smenu. To soutezime, kdo zcervena vic big_smile

Ted uz stejne resim jinej problem, a to, proc me nemaj rady moje lektorky na tancovani. A to kompletne vsechny. Je jasny, ze je chyba nekde ve me, ale nemuzu na to prijit. Ze zacatku jsou ze me nadseny a postupem casu... Bud se malo snazim, nebo se snazim moc, nebo moje pohyby jsou tragicky, nebo necejtim hudbu, nebo se tvarim jak smile. Fakt nevim. Ale jsem z toho pekne v pr. Ja furt neco resim...

#18 18. 5. 2008 6:07

mashanka
Zablokovaný

Keeman02 napsal(a):

Dobre prekecaly jste me. Uz to budu vydavat za vyhodu a cervenat se o 106 smile V praci mam kolegyni, ktera umi taky takhle pekne zrudnout. Nejlepsi je, kdyz mame spolu smenu. To soutezime, kdo zcervena vic big_smile

Ted uz stejne resim jinej problem, a to, proc me nemaj rady moje lektorky na tancovani. A to kompletne vsechny. Je jasny, ze je chyba nekde ve me, ale nemuzu na to prijit. Ze zacatku jsou ze me nadseny a postupem casu... Bud se malo snazim, nebo se snazim moc, nebo moje pohyby jsou tragicky, nebo necejtim hudbu, nebo se tvarim jak smile. Fakt nevim. Ale jsem z toho pekne v pr. Ja furt neco resim...

Ja furt neco resim... ------------ jestli ono to všechno nebude právě tím. Věční řešitelé jsou na zabití  big_smile wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí