29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Třeba se za komunisty měla lépe než teď . Občas se snad překoukne každý, nebo něco nedopochopí a nemusí být hned pitomý
Jste si jisti, že se u nás skrytě nekšeftuje s orgány?
Že se to děje jen jinde a naší zemičky se to netýká?
Lupi, představuji si libovolného muže, jak ženu takto pojmenovává a ten despekt je tam jako vyšitý
Upravil(a) Heluška (16. 5. 2008 18:10)
Není tady
Však ten despekt tam z mé strany je a nemalý A jestli se za totality měla lépe než za demokracie, tak o to větší můj despekt je.
Kšefty s orgány jsou, ale rozhodně ne na našich občanech. Pro nové srdce nebo ledvinu je třeba zajet do Asie.
Není tady
Jatýrko, nebo stehýnko?
Online prodej orgánů z autonehod spustili autoři internetového portálu lidesobe.cz. Zdá se vám bazar lidských končentin, srdcí a žaludků nechutný? Možná, ale neděste se: je to jen ukázka, jak může vypadat účinná reklama.
...........
Nic není pro tvůrce webu tabu. Sami přiznávají, že jejich úmyslem bylo co nejvíce šokovat. Fiktivní e-shop založili ze dvou dúvodů, jako varování před každodenním hazardem na českých silnicích , ale hlavně aby si vyzkoušeli, jak účinný je virtuální marketing. Tedy způsob reklamy fungující na bázi počítačového viru. Vyvolává takové emoce, že odkazy na určitou internetovou stránku lidé šíří sami mezi sebou.
"Na začátku jsme rozeslali patnácti kamarádům e-mail s odkazem na tyto stránky. A za dvacet dní je vidělo už 50 tisíc lidí."
výběr z článku v časopisu Instinkt
Co mně se týče, já bych to ukazovala při výuce řidičáku, obzvlášť takhle v pátek večer, když slyším ty magory svištět kolem našeho domu, ve vesnici, 150 na svých úžasných mašinách. A nepomáhají ani stížnosti ani prosby o měření rychlosti na úřadech.......... holt je tu fantastická lákavá rovinka, do doby než nějaké dítě vyběhne třeba za balonem, jenže to už bude stránka pro zúčastněné takřka reálnou možností.....
Není tady
Heluška napsal(a):
Viděla jsem ale videozáznamy z různých koutů světa. Je pravda, že na Osudu. Někomu by stálo za to točit v různých řečích dokumenty, aby byli zajímaví, nebo jen tak pro zábavu?
Tomu nevěřím.
Za tím je něco víc, co my obyčejní lidé asi neovlivníme. Takový malý celosvětový Mnichov.
A než se zorientujeme, bude pozdě.
Tak to cítím a nic s tím nenadělám. Můžete mi klidně lát a do sýčků spílat. Tak to mám a basta.
Heluško........ tohle jsi napsala na jiným vlákně a čemsi jiném, že? Teď si přečti co sem zkopírovala Majájaja o účinném internetovém marketingu a o tom jak snadno lze lidi oblbnout. Tihle pánové co udělali tuhle kulišárnu s orgánama ale byli natolik slušní že to hooodně malinkým písmem na rovinu napsali že si dělají z lidí pr.... Pak jsou ale pánové kteří to nikam nenapíšou, straší lidi práškováním oblohy z letadel a ještě se na tom pokoušejí vydělat třeba prodejem zázračných CBček.
Tak to všechno zkus ještě jednou promyslet.
Míša Kulička napsal(a):
A dyť si z toho Bláža dělá prču a dobře to dotáhla.
Mno.... lidi jsou ku..vy nezodpovědný a před ničím se nezastaví. Ještě štěstí že moderátoři mohou porovnáním IP adres snadno vypátrat toho hajzlíka kterej se tady snaží šířit paniku a děs.
Upravil(a) Jeňýk (16. 5. 2008 22:32)
Není tady
Božka co ty na to??? Nevěřím vlastním očím kam ho naši mocní dovedli!!!!!
Prodám svou ledvinu. Za tři sta tisíc korun
http://azpravy.atlas.cz/domov/ostatni/1 … korun.aspx
Upravil(a) Petr100 (17. 5. 2008 7:04)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Božka co ty na to??? Nevěřím vlastním očím kam ho naši mocní dovedli!!!!!
Prodám svou ledvinu. Za tři sta tisíc korun
http://azpravy.atlas.cz/domov/ostatni/1 … korun.aspx
Tohle kdyby bylo možné tak bych pochopila u matky co má smrtelně nemocné dítě a potřebuje peníze na operaci,sama bych udělala to samé kdyby to pomohlo mému děcku zachránit život ale prodávat orgány protože jsem zadlužená to mi příjde jako rouhání .
Není tady
Jinak když to poberu humorně tak svoje tukové zásoby bych někomu klidně věnovala .
Není tady
Tajgr napsal(a):
Jinak když to poberu humorně tak svoje tukové zásoby bych někomu klidně věnovala
.
Moje ženuška by pár kilo potřebovala. Ale ono by se to na ni neudrželo. Takže lituji, žádný kšeft.
Není tady
Božka napsal(a):
Co říkáte na tohle? http://www.lidesobe.cz/main
Já jsem opravdu znechucená kam až nás ta reforma dovedla! Dnes každý nadává na komunisty ale za nich by to jistě až tak daleko nedošlo! Copak se všechno dá opravdu koupit za peníze? On ten Julínek snad chce abychom si chodili kupovat orgány jako rohliky do Tesca!
Je mi na zvracení z toho co se u nás dnes děje!
Ježkovy oči Nejprve jsem nechápala, ale pak mě popadl záchvat smíchu. Nemůžu za to, prostě jsem se neudržela
Není tady