Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 18. 7. 2008 12:25

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: vůně v tramvaji :(

Dixino, alelujááááá to nás tam bude jezdit pár godlike

Není tady

#77 18. 7. 2008 12:41

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Dixino, alelujááááá to nás tam bude jezdit pár godlike

jj, to mě taky hned napadlo lol
Aspoň my "voňaví" budeme mít vždy volné místo k sezení tummenupp

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#78 18. 7. 2008 12:43

dixina
♥♥♥♥♥♥-

A ještě mě napadlo to, že by mohl někdo vymyslet nějaký čuchometr, který by byl umístěn hned u dveří a jakmile by někdo nesplňoval voňavé parametry, tak by spustil hrozný randál a ten člověk by musel opustit MHD lollollol
Už mi hrabe, fakt vissla

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#79 18. 7. 2008 17:52

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dneska jsem jela domu tramvají a jeden dosti podnapilý muž strašně smrděl. Smrděl alkoholem, cigaretami, a strašně potem, jako by se sto let nemyl, bylo to hrozný, nedalo se v té tramvaji vůbec dýchat.

Není tady

#80 21. 7. 2008 9:44

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Dixi, čuchometr, to je úplně bezva, to by jsme si pořád hačali...

Není tady

#81 21. 7. 2008 9:54

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taky je pěkný smrad, když se někdo nadměrně potí, a na to se navoní, těžkou voňavkou typ ruský květy, to se pak taky nedá dýchat.

Není tady

#82 21. 7. 2008 11:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes ráno v tramvaji jela paní, okolo 50 let, mastný vlasy, vygajdaný triko, hezky rozpřáhla ruce, chytla se tyčky na každé straně tramvaje a ten odér, co se jí linul z podpaží, to bylo hustý. Takhle smrdět v pondělí ráno. Jestli se koupe jednou za týden, tak aspň v pondělí by tak smrdět nemusela. Na blití, někteří lidi jsou fakt čuňata.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#83 21. 7. 2008 11:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No tak se vykoupala v sobotu, aby byla čistá na večerní sexík jednou týdně... a zas má na týden vystaráno...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#84 21. 7. 2008 12:19

dixina
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

No tak se vykoupala v sobotu, aby byla čistá na večerní sexík jednou týdně... a zas má na týden vystaráno...

Ble, fuj .... brrr!

Není tady

#85 27. 12. 2013 12:09

otan
♥------

Je to pravda, v autobuse a MHD je to opravdu hrůza, to si i já připadám, že smrdím, i když se hodně navoním... Ale zase nesouhlasím s tím, jak kritizujete ruské těžké parfémy, protože mně osobně voní, ale bohužel jsem si ho zapomněl v Rusku nebo na Ukrajině koupit, takže se s nimi nevoním, aby jste mě nekritizovali, že i já smrdím takovými bolehlavy. Nyní jsem si objednal, konečně, jeden z nich, tak se na něj hodně těším. Jinak maminka používá ruskou voňavku Marussya a ta voní moc hezky.

Není tady

#86 27. 12. 2013 12:19

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Dnes ráno v tramvaji jela paní, okolo 50 let, mastný vlasy, vygajdaný triko, hezky rozpřáhla ruce, chytla se tyčky na každé straně tramvaje a ten odér, co se jí linul z podpaží, to bylo hustý. Takhle smrdět v pondělí ráno. Jestli se koupe jednou za týden, tak aspň v pondělí by tak smrdět nemusela. Na blití, někteří lidi jsou fakt čuňata.

Ty padesatnice uz proste stoji za ho :-) .... mely by se v den narozenin strilet, aby neprudily

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#87 27. 12. 2013 13:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ty padesatnice uz proste stoji za ho :-) .... mely by se v den narozenin strilet, aby neprudily

No to pozor, milá ženo, to nemá s věkem co do činění. Věk bylo jen pouhý konstatování.
Většinou jsou ženský v tomhle věku upravený a dbají o sebe.

Není tady

#88 27. 1. 2014 17:50

jalina
Zablokovaný

Jedu salinou a citim strasne smradlavy nohy,zvednu hlavu a hledam komu ten smrad patri. Vsude mlade holky ze skoly a vida jeden kluk a to pohlednej.Chudak asi za to nemohl ,ale byla to sila ,chtela jsem mu to rict ,ale radsi jsem to zpolkla ,vystoupila a dychala rychle cerstvy vzduch

Není tady

#89 17. 2. 2014 16:16

Alzbeta
♥♥♥----

Jo v MHD je to někdy pořádný zvěrstvo, to je fakt smile. Ale u nás v Brně teďka zbudovali jakousi hlídku, která bude "voňavky" asi vyhazovat. To jsem zvědavá jak to dopadne smile

Není tady

#90 17. 2. 2014 16:24

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Tak už jsem to prošvihla lol

Zpomal.

Není tady

#91 17. 2. 2014 17:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Zlato, špatně jsi to zkopírovala, to jsem nepsala já, ale Grainne wink

Není tady

#92 17. 2. 2014 17:52

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Modroočka napsal(a):

O-O! tak to se omlouvam :-)

Zpomal.

Není tady

#93 17. 2. 2014 19:25

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

..anebo... se koupe jen každou sudou neděli, tak to měla modroočka pech.

Není tady

#94 17. 2. 2014 19:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Modroočka napsal(a):

gymnasión napsal(a):

O-O! tak to se omlouvam :-)

Byla bych sama proti sobě, za pět let tam budu taky a nechce se mi nechat se odstřelit lol

Není tady

#95 17. 2. 2014 20:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a nechce se mi nechat se odstřelit
No... někde už začali...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#96 21. 2. 2014 13:31

sidala
♥♥-----

Proboha, jen jsem dočetla poslední příspěvek (čekám na kamarádku v kavárně) , přistoupili dva spoluobčané, tipuji : Karlín? Možná z Nuslí......Pání, chcete parfem??       Ten pach z tlamy bych přála pocítit dotyčnému Johny Cage - přešla mě chu na oběd , platím a odcházím smile

Není tady

#97 19. 5. 2014 10:42

Alzbeta
♥♥♥----

Já jezdím autem tongue a mám to vyřešené smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí