6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dixino, alelujááááá to nás tam bude jezdit pár
Není tady
Barusja napsal(a):
Dixino, alelujááááá to nás tam bude jezdit pár
jj, to mě taky hned napadlo
Aspoň my "voňaví" budeme mít vdy volné místo k sezení
Není tady
A jetě mě napadlo to, e by mohl někdo vymyslet nějaký čuchometr, který by byl umístěn hned u dveří a jakmile by někdo nesplňoval voňavé parametry, tak by spustil hrozný randál a ten člověk by musel opustit MHD
U mi hrabe, fakt
Není tady
Dneska jsem jela domu tramvají a jeden dosti podnapilý mu straně smrděl. Smrděl alkoholem, cigaretami, a straně potem, jako by se sto let nemyl, bylo to hrozný, nedalo se v té tramvaji vůbec dýchat.
Není tady
Dixi, čuchometr, to je úplně bezva, to by jsme si pořád hačali...
Není tady
Taky je pěkný smrad, kdy se někdo nadměrně potí, a na to se navoní, těkou voňavkou typ ruský květy, to se pak taky nedá dýchat.
Není tady
Dnes ráno v tramvaji jela paní, okolo 50 let, mastný vlasy, vygajdaný triko, hezky rozpřáhla ruce, chytla se tyčky na kadé straně tramvaje a ten odér, co se jí linul z podpaí, to bylo hustý. Takhle smrdět v pondělí ráno. Jestli se koupe jednou za týden, tak aspň v pondělí by tak smrdět nemusela. Na blití, někteří lidi jsou fakt čuňata.
Není tady
No tak se vykoupala v sobotu, aby byla čistá na večerní sexík jednou týdně... a zas má na týden vystaráno...
Není tady
helena napsal(a):
No tak se vykoupala v sobotu, aby byla čistá na večerní sexík jednou týdně... a zas má na týden vystaráno...
Ble, fuj .... brrr!
Není tady
Je to pravda, v autobuse a MHD je to opravdu hrůza, to si i já připadám, e smrdím, i kdy se hodně navoním... Ale zase nesouhlasím s tím, jak kritizujete ruské těké parfémy, protoe mně osobně voní, ale bohuel jsem si ho zapomněl v Rusku nebo na Ukrajině koupit, take se s nimi nevoním, aby jste mě nekritizovali, e i já smrdím takovými bolehlavy. Nyní jsem si objednal, konečně, jeden z nich, tak se na něj hodně těím. Jinak maminka pouívá ruskou voňavku Marussya a ta voní moc hezky.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Dnes ráno v tramvaji jela paní, okolo 50 let, mastný vlasy, vygajdaný triko, hezky rozpřáhla ruce, chytla se tyčky na kadé straně tramvaje a ten odér, co se jí linul z podpaí, to bylo hustý. Takhle smrdět v pondělí ráno. Jestli se koupe jednou za týden, tak aspň v pondělí by tak smrdět nemusela. Na blití, někteří lidi jsou fakt čuňata.
Ty padesatnice uz proste stoji za ho :-) .... mely by se v den narozenin strilet, aby neprudily
Není tady
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ty padesatnice uz proste stoji za ho :-) .... mely by se v den narozenin strilet, aby neprudily
No to pozor, milá eno, to nemá s věkem co do činění. Věk bylo jen pouhý konstatování.
Větinou jsou enský v tomhle věku upravený a dbají o sebe.
Není tady
Jedu salinou a citim strasne smradlavy nohy,zvednu hlavu a hledam komu ten smrad patri. Vsude mlade holky ze skoly a vida jeden kluk a to pohlednej.Chudak asi za to nemohl ,ale byla to sila ,chtela jsem mu to rict ,ale radsi jsem to zpolkla ,vystoupila a dychala rychle cerstvy vzduch
Není tady
Jo v MHD je to někdy pořádný zvěrstvo, to je fakt . Ale u nás v Brně teďka zbudovali jakousi hlídku, která bude "voňavky" asi vyhazovat. To jsem zvědavá jak to dopadne
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak u jsem to provihla
Není tady
gymnasión napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Tak u jsem to provihla
Zlato, patně jsi to zkopírovala, to jsem nepsala já, ale Grainne
Není tady
Modroočka napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Tak u jsem to provihla
Zlato, patně jsi to zkopírovala, to jsem nepsala já, ale Grainne
O-O! tak to se omlouvam :-)
Není tady
helena napsal(a):
..anebo... se koupe jen kadou sudou neděli, tak to měla modroočka pech.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Modroočka napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Tak u jsem to provihlaZlato, patně jsi to zkopírovala, to jsem nepsala já, ale Grainne
O-O! tak to se omlouvam :-)
Byla bych sama proti sobě, za pět let tam budu taky a nechce se mi nechat se odstřelit
Není tady
a nechce se mi nechat se odstřelit
No... někde u začali...
Není tady
Proboha, jen jsem dočetla poslední příspěvek (čekám na kamarádku v kavárně) , přistoupili dva spoluobčané, tipuji : Karlín? Moná z Nuslí......Pání, chcete parfem?? Ten pach z tlamy bych přála pocítit dotyčnému Johny Cage - přela mě chu na oběd , platím a odcházím
Není tady
Já jezdím autem a mám to vyřeené
Není tady