Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 5. 2008 19:21

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Re: vůně v tramvaji :(

mamka pracuje v krámu a když tam přijdu, tak mám často smůlu na fakt "voňavý lidi" usch jednou jsem to nevydržela a řekla nahlas za jednou ženskou, že asi nezná koupelnu, ale ani nehla brvou - už od pohledu je poněkud "jiná". ale teď, jak je teplo, tak je to ještě horší - v mhd mám co dělat usch a oni ti lidi nejsou schopný ani otevřít okýnka, to by jeden zaplakal....

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#27 16. 5. 2008 7:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Myslíte, že pot ženy může mužům vonět jako afrodiziakum?

Jasně, že ano. Tím ale nemyslím to, co po ránu potkávám v MHD. Líbí se mi, když chlap příjemně a přiměřeně voní, le takový ten "čistý pot", nebo spíš přirozená vůně těla má taky něco do sebe. Byly doby, kdy jsem spávala s jedním pánským, lehce použitým, trikem, aby se mi nestýskalo. Nakonec je známo (fakt na to byly výzkumy), že miminka jsou klidnější, když "cítí maminku" třeba jen z látky vonící jejím tělem , kterou mají v postýlce.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 16. 5. 2008 8:02

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

buchtuna napsal(a):

Než jsem šla na mateřskou,pracovala jsem v obchodě,a ten smrad někdy hrůůůza. Říkaly jsme se šéfovou totéž,stojí to pár korun a oni nejsou schopný se tím namazat,radši smrdí. Vůbec ale nesnesu když někomu smrdělo z pusy,to bylo na zvracení.!!!!

Jo,to je dost nepříjemné,když někomu smrdí z pusy.
Ale nemusí to hned znamenat,že je šmudla nebo kuřák.
Mám souseda,má zanedbanou tříselnou kýlu.Dříve mu z úst nesmrdělo.Teď ano a dost.Ptala jsem se známé sestřičky a ona říkala,že to může být znamení,když v těle
není něco v pořádku.A u souseda je to právě ta kýla.
Mamka měla spolupracovníka.Sprchoval se před odchodem do práce,z práce.Doma potom ještě 2x.Deodorant používal.Stejně to nepomohlo.Chudák,co.

Na světě je krásně.

Není tady

#29 16. 5. 2008 9:26

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

to Jitka: to je opravdu chudák. A s tím zápachem z úst mᚠpravdu. Mému malému je 5 a minulý rok s tím měl problémy. A jak se ukázalo, bylo to od rýmy. Ptala jsem se na to dětské doktorky, prý se to stává, když mají děti rýmu. On je una a tenkrát neuměl tolik smrkat, takže mu to šlo všechno do krčku, ale už je to lepšísmile
Já když nastoupím do tramvaje a je možnost, hned otvírám okno.

Není tady

#30 16. 5. 2008 10:23

buchtuna
♥♥♥----
Místo: Střední čechy

Ano vím že to nemusí být  zanedbanou hygienou,ale nemocí. Mám vypozorované že to hodně mívají starší lidé co mají cukrovku. Někteří lidé smrdí takovou tou stuchlostí všimli jste si? Oblečení jim stuchne ve skříni a pak to vemou a je to. Stačí že dají čisté do té zatuchlé skříně. Můj otec mi nabízel starožitnou skřín po babičce,moc krásná, a kvůli tomu zápachu zatuchliny jsem ji nechtěla.

Není tady

#31 16. 5. 2008 10:33

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Hm, to má přesně moje bábuš, krásnou skříň, ale smrdí i ty věci. Nebo třeba chalupy mají svůj specifický smrad, taková ta plíseň, i naše chata má svou vůni a já pokaždé ty věci vyperu, ikdyž jsou čisté.
Já nechci rešit ty nemocné lidi, ty za to nemůžou. Spíš ten zbytek, to mi přidje horšísad

Není tady

#32 16. 5. 2008 10:41

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

A jak to takovýmu člověku slušně říct? Když ho máte čuchat celý den v práci. To snad ani nejde říct. A bysme to řekli slušně, nebo ostřeji, vždycky to urazí.

Není tady

#33 16. 5. 2008 12:19

zuzzik22
♥♥♥----

No ja taky tyhle vune proste nesnasim kolikrat premejslim ze z busu vystoupim jednou sem to udelala. rano jezdim do prace tak pul hodky busem od od nas ze vsi v busu sou rusaci, polaci, cinani, cikani a vsichni maj tak specifickej smrad az je z toho cloveku na zvraceni kor dyz z nich tahne jeste chlast a cigara je jich vsude plno takze dyz clovek neurve misto k sezeni vetsinou se na vas lepi kejvaji se nad vama. to uz ten bus pak posoupavam jen at uz muzu vystoupit a prelezt na prazdnej troljebus.

Není tady

#34 16. 5. 2008 12:40

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jako personalista jsem to musela řešit na přání zaměstnanců, kteří trpěli smradem kolegy několíkrát. Reakce jsou různé. Jeden smrdící manažer se při tom klackoval, že to nikomu nevadí, že důležité jsou jeho výsledky, většinou ale si to daný jedinec vezme k srdci, nějakou dobou je vylepšení a pak k smradu sklouzne zas.

Ale zažila jsem také, že dívka ( hezká a milá), co smrděla jako právě nasekaná cibule, smrad odstranila a již od druhého dne nikdy nesmrděla. Dost mě překvapila, nevím jak to udělala, myslela jsem, že je prostě potivá a tak to až tak lehce nepůjde úplně odstranit.

V MHD nesnáším, když někdo kouří při čekání na spoj, pak natáhne poslední šluk, zahodí cigáro, nastoupí a vydechne....a to jsem kuřák. Dále jsem si všimla, že někteří lidé špatně ( většinou ženy) metabolizují česnek a jde z nich, z pokožky takový divný odér, mě to smrdí jak rozkládající se maso, z pusy jim ten česnek není cítit, je to cítit až druhý či třetí den. Ptala jsem se různě když někdo v mém okolí tak smrděl a strašně dlouho trvalo než jsem zjistila co to je.

Není tady

#35 16. 5. 2008 13:03

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

K tomu česneku - na tom něco bude. Přítel si klidně dá na snídani česnekovou pomazánku a po vyčištění zubů z něj není nic cítit. No a já ze sebe česnek cítím ještě druhý den roll

Není tady

#36 16. 5. 2008 13:07

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, to jsem měla kdysi dávno v ex práci kolegyni. Byla super, milá, byla s ní sranda,  trochu silnější ale i tak celkem hezká, ALE...znáte to, když vejdete v zoo do pavilonu šelem ? Ten pach ? Tak ona smrděla tak nějak podobně. Nevypadala, že by se nemyla, nosila i čisté oblečení, tak to asi bylo absencí deodorantu či co..ale bylo to hrozný.

Plus další kolegyně, která s námi sdílela kancelář byla zase pachy posedlá, takže jednou koupila takový ten stromeček jak se dává do auta, žlutý, rozstříhala ho na malé kousky a rozmístila po místnosti. Víte co to je za šílenou směs - syntetická vanilka + pavilon šelem ?

Není tady

#37 16. 5. 2008 16:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám kolegyni, asi 54 let, oblíkaná chodí hrozně, je jako poloviční chlap, mastný vlasy do copánku  až do půli zad, má manžela, dva dospělý kluky. Ti se za ni stydí. U ní to není nedostatkem peněz, manžel podniká, ale ona si nakoupí hromadu jídla, je pěkně kulaoučká, kosmetiku nezná a oblečení nosí jedno třeba celý týden. Když navštíví naši kancelář, tak tam tan smrad zůstává ještě dlouho. Ona je prostě šmudla, ale děsná. Holky už jí řekly natvrdo, že by měla dodržovat nějakou hygyenu, ale ona je prý "přírodní člověk", no, my tomu říkáme prase.

Upravil(a) Modroočka (16. 5. 2008 17:17)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#38 16. 5. 2008 16:41

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

U nás na sídlišti bydlí paní s postiženou dcerou. Nevím, jestli smrdí obě nebo jen jedna, ale je to strašný smrad. Myslím, že se vůbec nemyjí a ani si nemění oblečení. Úplně stejně smrděl jeden bezdomovec v trolejbuse, kolem něho byla asi metrová mezera.

Není tady

#39 16. 5. 2008 17:21

buchtuna
♥♥♥----
Místo: Střední čechy

S bezdomovci jsem měla tu čest  v  čekárně u lékaře. Smrděli až hrůza,žeská mastný vlasy vytahaný hadry,on zase zarostlý,žlutý zuby. Šli po sobě. Chudák doktorka,ta měla asi ještě dlouho na co vzpomínat!

Není tady

#40 16. 5. 2008 17:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Už jsem se smířila s tím, že bezďáci smrdí usch, bohužel jejich možnost hygieny je ztížená, ale že hygienu nedodržují normální  lidé to fakt pochopit nemůžu butter .
A bezdomovci u lékaře, to se fakt  často nevidí .

Upravil(a) aprill (16. 5. 2008 17:29)

Není tady

#41 16. 5. 2008 19:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

A bezdomovci u lékaře, to se fakt  často nevidí .

A jak často......mám kamarádku v nemocnici, tam jim je vozí co chvilka, už tam měli svrab, TBC .........a říkala, že je to STRAŠNÝ, že jim třeba i hnijí nohy, no a o tom smradu ani nemluvím. Jeden bezďák si šel do řeznictví koupit ty odřezky ze salámů, v momentě bylo to řeznictví zamořený, byl pokálenej, pomočenej, všechno zaschlý a smrad by se dal krájet. A ráno se mnou jeli "spoluobčané", do práce, ale smrděli potem a cigárama. Hnus.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#42 16. 5. 2008 23:16

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Nemohu zapomenout na své první setkání se skutečnými bezdomovci v Paříži na nádraží, rok 1988... váleli se na zemi v louži..asi vlastní moč, jinak bylo sucho, vožralí, žena a muž, ještě se vocucávali. Hrůza, hlavně ta žena! pak jsem je zažila tamtéž v metru...to fakt půlka vagonu byla tam, kde neseděl???bezdomovec. Ten smrad se dal snad krájet...na postrovaných potazích...
Za komunizmu jsem jenom u nás viděla žebráky, tedy já ano, opakovaně, ale to jsem ještě nežila v Praze. Srovnávat nelze. To co vidím naše bezdomovce v centru, k těm z Paříže ještě mají daleko. Anebo asi jak ten ze řeznictví...

Není tady

#43 17. 5. 2008 21:56

sarka
♥♥-----

Pracuji jako prodavačka a všimla jsem si že smrdí hlavně oblečení od vietmamců, protože to je přece 100% bavna.

Není tady

#44 17. 5. 2008 23:43

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Pravda, smrdí zatuchlinou. To je asi způsobeno přepravou v kontejnerech. Co teprve jak smrdí ty levné boty...mne z toho vždy rozbolí hlava...

Není tady

#45 18. 5. 2008 16:24

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

sarka napsal(a):

Pracuji jako prodavačka a všimla jsem si že smrdí hlavně oblečení od vietmamců, protože to je přece 100% bavna.

100% bavlna jo. Než na to člověk vezme prvně žehličku dumbom

Není tady

#46 18. 5. 2008 19:08

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nejhorší je, když člověk ví, že smrdí, dělá co může a nic nezmůže. Jeden čas jsem byla více při těle než nyní a potila jsem se. Nosila jsem si do práce druhou halenku či tričko, vždy skoro stejné jako to první (aby to nebylo poznat), co jsem v něm přišla a měnila si ho v poledne na WC. Také jsem nosila žínku a umyla se. Ale stejně jsem se cítila a bála jsem se i odpažit, abych někomu nesmrděla. Asi to nebylo tak strašné, jak jsem to prožívala, ale mě to vadilo. Koupila jsem si kdejaký deodorant, krystal proti pocení, drahý přípravek v lékárně, který měl zamezit pocení na 24 h...nic nepomáhalo, pak to ale přešlo a já si oddechla, ani nevíte jak.

Není tady

#47 18. 5. 2008 21:03

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Já mám problémy se štítnou žlázou a jedním z příznaků je i zvýšené pocení.
Samozřejmostí je několikrát denně sprcha, antiperspirant, i parfém, o čistém oblečení nemluvě, ale stejně mám, já osobně, pocit nebo spíš hrůzu, že jsem potem cítit. Přestože mám při cestách neustále po ruce hygienické ubrousky, abych se otřela a tím i trochu osvěžila. Možná, že si to i sama vsugeruji, nevím.
Nikdy mě nikdo na zápach neupozornil, tak se snad snaha vyplácí, ale je také možné, že jsou kolem mne jen samí velmi slušní lidé, co tuhle trapnost raději přejdou mlčením. Nebo přede mnou mlčí a pak si povídají jinde, i to je možné. smile
Asi si vyšiju na trička nápis nejsem prase, smrdím z nemoci. big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#48 18. 5. 2008 21:19

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Eri, já bych řekla, že jde rozlišit smrad z nemoci a prostě ze zanedbané hygieny. Přece když si někdo oblečen 3x propocené triko, tak to smrdí totálně jinak, řekla bych hodně těžce, než běžný pot. Můj kolega měl rakovinu a prostě smrděl z té léčby taky jinak. Jako nemocný, já tomu říkám pergamenový smrad, i když nevím vlastně, jak smrdí pergamen.
Já seděla na židli po kolegyni špindíře, tak jsem si ji vyměnila tu židli..polstrovanou, nebot to byl i strašný pocit vyhřívat ten zažraný smrad a smrděli mi kalhoty z toho a pak já měla pocit, že smrdím taky.
Já se ted taky potím vlivem léků a taky jsem měla v práci náhradní oblečení, perspirant, z.kartáček a tak. To se v noci 2x komplet převleču,
ráno vstavu, hlava..dolní půlka normálně mokrá, že musim sušit a mýt si je každý druhý den kvůli tomu pocení.
A to vše s mým čuchem...jako těhotná. Hrůza.

Není tady

#49 18. 5. 2008 21:46

Johny_Cage
♥♥-----

pot nemusím ani  podobné pachy. Hygienu dodržuji.., přesto některá barvitá vyjádření tady mi smrdí fiflenismem.

Upravil(a) Johny_Cage (18. 5. 2008 21:47)

Není tady

#50 19. 5. 2008 8:00

Musim
♥♥♥♥♥♥-

To vypadá,že to napsal muž, bud metrosexuál anebo hodně přírodní typ, který neveme do ruky perspirant. To ale tvrdí každý z nich...že hygienu dodržuje a proč potom tak smrdí? žeby existoval někdo, komu se nerozkládá pot a nefungovala  chemie jako u každého a každou chvíli se myl v práci nebo někde?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí