6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mamka pracuje v krámu a kdy tam přijdu, tak mám často smůlu na fakt "voňavý lidi" jednou jsem to nevydrela a řekla nahlas za jednou enskou, e asi nezná koupelnu, ale ani nehla brvou - u od pohledu je poněkud "jiná". ale teď, jak je teplo, tak je to jetě horí - v mhd mám co dělat a oni ti lidi nejsou schopný ani otevřít okýnka, to by jeden zaplakal....
Není tady
Myslíte, e pot eny můe muům vonět jako afrodiziakum?
Jasně, e ano. Tím ale nemyslím to, co po ránu potkávám v MHD. Líbí se mi, kdy chlap příjemně a přiměřeně voní, le takový ten "čistý pot", nebo spí přirozená vůně těla má taky něco do sebe. Byly doby, kdy jsem spávala s jedním pánským, lehce pouitým, trikem, aby se mi nestýskalo. Nakonec je známo (fakt na to byly výzkumy), e miminka jsou klidnějí, kdy "cítí maminku" třeba jen z látky vonící jejím tělem , kterou mají v postýlce.
Není tady
buchtuna napsal(a):
Ne jsem la na mateřskou,pracovala jsem v obchodě,a ten smrad někdy hrůůůza. Říkaly jsme se éfovou toté,stojí to pár korun a oni nejsou schopný se tím namazat,radi smrdí. Vůbec ale nesnesu kdy někomu smrdělo z pusy,to bylo na zvracení.!!!!
Jo,to je dost nepříjemné,kdy někomu smrdí z pusy.
Ale nemusí to hned znamenat,e je mudla nebo kuřák.
Mám souseda,má zanedbanou tříselnou kýlu.Dříve mu z úst nesmrdělo.Teď ano a dost.Ptala jsem se známé sestřičky a ona říkala,e to můe být znamení,kdy v těle
není něco v pořádku.A u souseda je to právě ta kýla.
Mamka měla spolupracovníka.Sprchoval se před odchodem do práce,z práce.Doma potom jetě 2x.Deodorant pouíval.Stejně to nepomohlo.Chudák,co.
Není tady
to Jitka: to je opravdu chudák. A s tím zápachem z úst má pravdu. Mému malému je 5 a minulý rok s tím měl problémy. A jak se ukázalo, bylo to od rýmy. Ptala jsem se na to dětské doktorky, prý se to stává, kdy mají děti rýmu. On je una a tenkrát neuměl tolik smrkat, take mu to lo vechno do krčku, ale u je to lepí
Já kdy nastoupím do tramvaje a je monost, hned otvírám okno.
Není tady
Ano vím e to nemusí být zanedbanou hygienou,ale nemocí. Mám vypozorované e to hodně mívají starí lidé co mají cukrovku. Někteří lidé smrdí takovou tou stuchlostí vimli jste si? Oblečení jim stuchne ve skříni a pak to vemou a je to. Stačí e dají čisté do té zatuchlé skříně. Můj otec mi nabízel staroitnou skřín po babičce,moc krásná, a kvůli tomu zápachu zatuchliny jsem ji nechtěla.
Není tady
Hm, to má přesně moje bábu, krásnou skříň, ale smrdí i ty věci. Nebo třeba chalupy mají svůj specifický smrad, taková ta plíseň, i nae chata má svou vůni a já pokadé ty věci vyperu, ikdy jsou čisté.
Já nechci reit ty nemocné lidi, ty za to nemůou. Spí ten zbytek, to mi přidje horí
Není tady
A jak to takovýmu člověku sluně říct? Kdy ho máte čuchat celý den v práci. To snad ani nejde říct. A bysme to řekli sluně, nebo ostřeji, vdycky to urazí.
Není tady
No ja taky tyhle vune proste nesnasim kolikrat premejslim ze z busu vystoupim jednou sem to udelala. rano jezdim do prace tak pul hodky busem od od nas ze vsi v busu sou rusaci, polaci, cinani, cikani a vsichni maj tak specifickej smrad az je z toho cloveku na zvraceni kor dyz z nich tahne jeste chlast a cigara je jich vsude plno takze dyz clovek neurve misto k sezeni vetsinou se na vas lepi kejvaji se nad vama. to uz ten bus pak posoupavam jen at uz muzu vystoupit a prelezt na prazdnej troljebus.
Není tady
Jako personalista jsem to musela řeit na přání zaměstnanců, kteří trpěli smradem kolegy několíkrát. Reakce jsou různé. Jeden smrdící manaer se při tom klackoval, e to nikomu nevadí, e důleité jsou jeho výsledky, větinou ale si to daný jedinec vezme k srdci, nějakou dobou je vylepení a pak k smradu sklouzne zas.
Ale zaila jsem také, e dívka ( hezká a milá), co smrděla jako právě nasekaná cibule, smrad odstranila a ji od druhého dne nikdy nesmrděla. Dost mě překvapila, nevím jak to udělala, myslela jsem, e je prostě potivá a tak to a tak lehce nepůjde úplně odstranit.
V MHD nesnáím, kdy někdo kouří při čekání na spoj, pak natáhne poslední luk, zahodí cigáro, nastoupí a vydechne....a to jsem kuřák. Dále jsem si vimla, e někteří lidé patně ( větinou eny) metabolizují česnek a jde z nich, z pokoky takový divný odér, mě to smrdí jak rozkládající se maso, z pusy jim ten česnek není cítit, je to cítit a druhý či třetí den. Ptala jsem se různě kdy někdo v mém okolí tak smrděl a straně dlouho trvalo ne jsem zjistila co to je.
Není tady
K tomu česneku - na tom něco bude. Přítel si klidně dá na snídani česnekovou pomazánku a po vyčitění zubů z něj není nic cítit. No a já ze sebe česnek cítím jetě druhý den
Není tady
Jo, to jsem měla kdysi dávno v ex práci kolegyni. Byla super, milá, byla s ní sranda, trochu silnějí ale i tak celkem hezká, ALE...znáte to, kdy vejdete v zoo do pavilonu elem ? Ten pach ? Tak ona smrděla tak nějak podobně. Nevypadala, e by se nemyla, nosila i čisté oblečení, tak to asi bylo absencí deodorantu či co..ale bylo to hrozný.
Plus dalí kolegyně, která s námi sdílela kancelář byla zase pachy posedlá, take jednou koupila takový ten stromeček jak se dává do auta, lutý, rozstříhala ho na malé kousky a rozmístila po místnosti. Víte co to je za ílenou směs - syntetická vanilka + pavilon elem ?
Není tady
Mám kolegyni, asi 54 let, oblíkaná chodí hrozně, je jako poloviční chlap, mastný vlasy do copánku a do půli zad, má manela, dva dospělý kluky. Ti se za ni stydí. U ní to není nedostatkem peněz, manel podniká, ale ona si nakoupí hromadu jídla, je pěkně kulaoučká, kosmetiku nezná a oblečení nosí jedno třeba celý týden. Kdy navtíví nai kancelář, tak tam tan smrad zůstává jetě dlouho. Ona je prostě mudla, ale děsná. Holky u jí řekly natvrdo, e by měla dodrovat nějakou hygyenu, ale ona je prý "přírodní člověk", no, my tomu říkáme prase.
Upravil(a) Modroočka (16. 5. 2008 17:17)
Není tady
U nás na sídliti bydlí paní s postienou dcerou. Nevím, jestli smrdí obě nebo jen jedna, ale je to straný smrad. Myslím, e se vůbec nemyjí a ani si nemění oblečení. Úplně stejně smrděl jeden bezdomovec v trolejbuse, kolem něho byla asi metrová mezera.
Není tady
S bezdomovci jsem měla tu čest v čekárně u lékaře. Smrděli a hrůza,eská mastný vlasy vytahaný hadry,on zase zarostlý,lutý zuby. li po sobě. Chudák doktorka,ta měla asi jetě dlouho na co vzpomínat!
Není tady
U jsem se smířila s tím, e bezďáci smrdí , bohuel jejich monost hygieny je ztíená, ale e hygienu nedodrují normální lidé to fakt pochopit nemůu .
A bezdomovci u lékaře, to se fakt často nevidí .
Upravil(a) aprill (16. 5. 2008 17:29)
Není tady
aprill napsal(a):
A bezdomovci u lékaře, to se fakt často nevidí .
A jak často......mám kamarádku v nemocnici, tam jim je vozí co chvilka, u tam měli svrab, TBC .........a říkala, e je to STRANÝ, e jim třeba i hnijí nohy, no a o tom smradu ani nemluvím. Jeden bezďák si el do řeznictví koupit ty odřezky ze salámů, v momentě bylo to řeznictví zamořený, byl pokálenej, pomočenej, vechno zaschlý a smrad by se dal krájet. A ráno se mnou jeli "spoluobčané", do práce, ale smrděli potem a cigárama. Hnus.
Není tady
Nemohu zapomenout na své první setkání se skutečnými bezdomovci v Paříi na nádraí, rok 1988... váleli se na zemi v loui..asi vlastní moč, jinak bylo sucho, voralí, ena a mu, jetě se vocucávali. Hrůza, hlavně ta ena! pak jsem je zaila tamté v metru...to fakt půlka vagonu byla tam, kde neseděl???bezdomovec. Ten smrad se dal snad krájet...na postrovaných potazích...
Za komunizmu jsem jenom u nás viděla ebráky, tedy já ano, opakovaně, ale to jsem jetě neila v Praze. Srovnávat nelze. To co vidím nae bezdomovce v centru, k těm z Paříe jetě mají daleko. Anebo asi jak ten ze řeznictví...
Není tady
Pracuji jako prodavačka a vimla jsem si e smrdí hlavně oblečení od vietmamců, protoe to je přece 100% bavna.
Není tady
Pravda, smrdí zatuchlinou. To je asi způsobeno přepravou v kontejnerech. Co teprve jak smrdí ty levné boty...mne z toho vdy rozbolí hlava...
Není tady
sarka napsal(a):
Pracuji jako prodavačka a vimla jsem si e smrdí hlavně oblečení od vietmamců, protoe to je přece 100% bavna.
100% bavlna jo. Ne na to člověk vezme prvně ehličku
Není tady
Nejhorí je, kdy člověk ví, e smrdí, dělá co můe a nic nezmůe. Jeden čas jsem byla více při těle ne nyní a potila jsem se. Nosila jsem si do práce druhou halenku či tričko, vdy skoro stejné jako to první (aby to nebylo poznat), co jsem v něm přila a měnila si ho v poledne na WC. Také jsem nosila ínku a umyla se. Ale stejně jsem se cítila a bála jsem se i odpait, abych někomu nesmrděla. Asi to nebylo tak strané, jak jsem to proívala, ale mě to vadilo. Koupila jsem si kdejaký deodorant, krystal proti pocení, drahý přípravek v lékárně, který měl zamezit pocení na 24 h...nic nepomáhalo, pak to ale přelo a já si oddechla, ani nevíte jak.
Není tady
Já mám problémy se títnou lázou a jedním z příznaků je i zvýené pocení.
Samozřejmostí je několikrát denně sprcha, antiperspirant, i parfém, o čistém oblečení nemluvě, ale stejně mám, já osobně, pocit nebo spí hrůzu, e jsem potem cítit. Přestoe mám při cestách neustále po ruce hygienické ubrousky, abych se otřela a tím i trochu osvěila. Moná, e si to i sama vsugeruji, nevím.
Nikdy mě nikdo na zápach neupozornil, tak se snad snaha vyplácí, ale je také moné, e jsou kolem mne jen samí velmi sluní lidé, co tuhle trapnost raději přejdou mlčením. Nebo přede mnou mlčí a pak si povídají jinde, i to je moné.
Asi si vyiju na trička nápis nejsem prase, smrdím z nemoci.
Není tady
Eri, já bych řekla, e jde rozliit smrad z nemoci a prostě ze zanedbané hygieny. Přece kdy si někdo oblečen 3x propocené triko, tak to smrdí totálně jinak, řekla bych hodně těce, ne běný pot. Můj kolega měl rakovinu a prostě smrděl z té léčby taky jinak. Jako nemocný, já tomu říkám pergamenový smrad, i kdy nevím vlastně, jak smrdí pergamen.
Já seděla na idli po kolegyni pindíře, tak jsem si ji vyměnila tu idli..polstrovanou, nebot to byl i straný pocit vyhřívat ten zaraný smrad a smrděli mi kalhoty z toho a pak já měla pocit, e smrdím taky.
Já se ted taky potím vlivem léků a taky jsem měla v práci náhradní oblečení, perspirant, z.kartáček a tak. To se v noci 2x komplet převleču,
ráno vstavu, hlava..dolní půlka normálně mokrá, e musim suit a mýt si je kadý druhý den kvůli tomu pocení.
A to ve s mým čuchem...jako těhotná. Hrůza.
Není tady
pot nemusím ani podobné pachy. Hygienu dodruji.., přesto některá barvitá vyjádření tady mi smrdí fiflenismem.
Upravil(a) Johny_Cage (18. 5. 2008 21:47)
Není tady
To vypadá,e to napsal mu, bud metrosexuál anebo hodně přírodní typ, který neveme do ruky perspirant. To ale tvrdí kadý z nich...e hygienu dodruje a proč potom tak smrdí? eby existoval někdo, komu se nerozkládá pot a nefungovala chemie jako u kadého a kadou chvíli se myl v práci nebo někde?
Není tady