Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 14. 5. 2008 13:48

Petuna
♥♥♥♥♥--

Wobenzyn nebo geriavit?

Prosím poraďte chci si koupit něco na posílení imunity, pořád jsem nějaká unavená a vše na mě leze:dumbom: Přemýšlím mez těmito přípravky máte zkušenosti? Je mi 40 let

Není tady

#2 14. 5. 2008 13:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Wobenzyn nebo geriavit?

Mám zkušenost s Wobenzymem. Já jsem ho tedy brala jako podpůrnou léčbu při zákroku při operaci,aby se mi rána rychleji zahojila. Když srovnám průběh s braním a bez braní tohoto prostředku, tak mi opravdu pomohl. Má to vyzkoušený i můj známý, při léčbě zánětu oka.
Jako dlouhodobě užívaný preparát proti únavě, zkušenost nemám. Ale pokud jsi stále unavená, nejprve bych zhodnotila to kde můžu ubrat a pak se spíše poohlédla po nějakých přírodních preparátech nebo hopeopatikách. Proti nachlazení a na celkovou imunitu je dobré cokoliv z Rakytníku řešetlákového. Jinak proti únavě pomůže i vitamín B.
Jinak junkni na www.energy.cz
Já to beru dlouhodobě a je to dobré.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#3 14. 5. 2008 14:05

Petuna
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Mám zkušenost s Wobenzymem. Já jsem ho tedy brala jako podpůrnou léčbu při zákroku při operaci,aby se mi rána rychleji zahojila. Když srovnám průběh s braním a bez braní tohoto prostředku, tak mi opravdu pomohl. Má to vyzkoušený i můj známý, při léčbě zánětu oka.
Jako dlouhodobě užívaný preparát proti únavě, zkušenost nemám. Ale pokud jsi stále unavená, nejprve bych zhodnotila to kde můžu ubrat a pak se spíše poohlédla po nějakých přírodních preparátech nebo hopeopatikách. Proti nachlazení a na celkovou imunitu je dobré cokoliv z Rakytníku řešetlákového. Jinak proti únavě pomůže i vitamín B.
Jinak junkni na www.energy.cz
Já to beru dlouhodobě a je to dobré.

A můžeš mi poradti s čím máš z toho zkušenosti prosím? Jsi hodná

Není tady

#4 14. 5. 2008 14:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Pravidelně 2x ročně beru čistící kůru. Ten ječmen a Chlorelu. Je to tam na těch stránkách. I s užíváním ti poradí. Stačí si vybrat dle kontaktu, kde je nejblíže k tvému městu nějaký poradce.
Pak je dobré taky udělat celý ten pentagram, který vyčistí ty dráhy co potřebuješ. je to prostě dražší,ale investice do tebe.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#5 18. 5. 2008 22:13

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Přimlouvám se za wobenzyn.Jednou za 2 roky v lednu-unoru si koupím celé velké balení/cena cca 3000.-Kč/,beru je dle návodu až 30tabl.denně.Po dvou třech dnech se začnu cítit výborně a mám pocit,že je to zázrak. Věřím WOBENZYNU i za to, že už 7 let jsem nebyla nemocná a to jsem denno-denně se stovkou lidí v přímém kontaktu.Také věřím česneku/česnečky,pomazánky s lučinou a česnekem ap.ap./ a také ráda uvařím silný kuřecí nebo slepičí vývar/

Není tady

#6 6. 3. 2010 23:23

werts
♥------

Nevím já mám spíše zkušenosti s tímto geriavitem. Ale s wobenzynem ne tak nemůžu zase soudit.

Není tady

#7 12. 3. 2010 8:51

F.Blanka
♥------

To se jedná o dva rozdílné preparáty. Geriavit obsahuje vitamíny a minerály a Wobenzym doplňuje enzymy. Myslím, že lze brát oba současně. Já mám astma, na které by se Wobenzym hodil.To mi potvrdila i alergoložka. Zároveň mě taky upozornila, že pokud má být účinný, musí se užívat dost vysoké dávkování a po delší dobu a to je:) finančně dost náročné. Tak jsem zůstala u Geriavitu. Žádnou zvláštní změnu při únavě nepociťuju, ale říkám si, že když bych si vitamíny nebrala mohlo by to být i horší.

Není tady

#8 13. 3. 2010 19:02

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já na jaře zaháním únavu každodenní projížďkou na kole za bylinkami. Z nich si pak dělám aspoň 3 týdny čaje Základ je kopřiva, přihodím smetánku, jetel, později řebříček. A užívám tinkturu z ostropestřce. Jo a ještě detoxiakční čaj s vilkakorou.
Ten Wobenzym je na mě bohužel příliš drahý, jinak bych ho asi taky vyzkoušela.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#9 5. 4. 2010 11:12

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

Mně na imunitu pomáhá echinacea a na únavu psychowalkman

Není tady

#10 6. 4. 2010 9:32

keny
♥♥♥♥♥--

Wobenzyn-pracovala jsem jako zdr.sestra a vždy lékaři před nebo již v průběhu lečení ,po operaci doporučovali tento přípravek....
jinak jsem na vlastní oči viděla účinek při bercových vředech opravdu to pomohlo a lépe se hojilo....

jinak 3 měsíce zpět jsem dostala zánět do dásní trhali mi 4 zuby do toho dvě suchá lůžka a 3x angínu a dr.mi doporučila vzít a brát velké balení Wobenzynu a chválila ho taky...(bohužel mi finance nedovolily jeho pořízení ..tak to nemám vyzkoušené..)

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí