29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tohle je normální letadlo, docela mě překvapuje, že dneska ještě nekdo může na takovou blbost naletět. Skoro se mi chce říct "dobře ti tak", ale spíš přeju, abys to co nejdřív splatila. Vlezla sis do toho sama s naivní touhou rychle a bezpracně zbohatnout.
Není tady
z toho se nejspíš nedá dostat jinak, než zaplatit a pokud možno ještě dřív než přibudou soudní poplatky
Není tady
Před léty na něco podobného naletěla moje známá,znáte to,naslibované hory doly,vidina peněz.Šlo tam o to (aspon já jsem to tak pochopila) vložit do nich 50 000 a shánět další lidi s tím že i oni mají podepsat smlouvu,vložit 50 000 a za to se dostávají body-peníze,no klasika-letadlo.Potom když jsme ji přesvědčovali že udělala chybu a bla-bla-bla tak chtěla od smlouvy odstoupit a ejhle!Najednou nebyli tak milí a usměvaví,začali vyhrožovat soudem,že těch 50 000 musí zaplatit.Naštěstí máme známého-právníka,tak ty jejich podmínky prostudoval a bylo tam něco nezákonného,poslal jim dopis,hned od nich přišla odpověd' že se teda smlouva ruší.To je zajímavé.Jakmile vám někdo bude nabízet práci nebo kšeft s tím že to neřekne hned o co jde ale musí se na shromáždění a tam se to dozvíte tak bacha na to.Já bych teda ještě zkusila nějakého právníka jestli situace je opravdu nevratná.
Není tady
Zdravim, smlouvu s EUF jsem taky kdysy podepsal, po cela tri leta jsem zadnou aktivitu nemel, ale pojisteni jsem platil, ale to jen z duvodu ze si myslim, ze to nejsou vyhozene penize. Jestli ma danina1 stejnou mandatni smlouvu jako ja muze ji byt utechou, ze tato smlouva je neplatna ex tunc tedy od pocatku, nebot obsahuje velke mnozstvi nepresnosti a protichudnych tvrzeni cim je dle nejen meho nazoru, ale i dle nazoru meho pravniho zastuce neplatna. Vymahani spolecnosti EUF pausalniho poplatku ve vysi 23.750,- Kc jako prispevek za celych 25let je absolutni nesmysl, nebot v pripade odstoupeni od smlouvy dle clanku II. odst. 2 nemuze spolecnost vymahat platby za sluzba, ktere nebyly uskutecneny, protoze tim by se podle §451 Občanskeho zakoniku dopoustela bezduvodneho obohaceni. Toto je muj nazor z pohledu finisujiciho studenta prav. Doporucil bych danine1 at se spoji s advokatem, ktery ji bud ma slova potvrdi a usetri ji nemale prostredky, nebo ji potvrdi povinnost plnit a ta hodinka u advokata ji urcite nezrujnuje.
Kalous
Není tady
danino, asi už víš, že závazky se musejí plnit, že nikdo peníze jen tak nerozdává, ale jaksi přesto chápu tvůj stále telecí věk.
právník je samozřejmě na prvním místě. Pokud však sis peníze vypůjčila a zavázala se k vrácení s určitými podmínkami, tak ti asi také nic jiného neřekne. Pokud je to tak, jak si myslím, tak :
Pustila bych se do jednání. Zkus sednout k počítači a sepiš svoji situaci. Že jsi nezaměstnaná, že máš ty a ty problémy, že...blabla... Jsi si vědoma svého dluhu a je ti líto, že jsi neplnila (proto a proto) Chceš to napravit a chtěla bys požádat o rozumný splátkový kalendář. Na důkaz své dobré vůle posíláš na jejich účet např. 200kč. (nevím jak velký je dluh, máš-li penále). No zkrátka v tomto duchu, že dobrou vůli máš a chceš plnit. Podepiš to, odešli firmě, osuš slzy a mazej např. do hypernovy, kde budeš doplňovat regály nebo do Mc Donaldu. Až půjdeš z brigády zastav se na pracáku a požádej o pomoc.
Udělala jsi chybu a za chyby se platí. Vem to jako dobrou zkušenost a příště už budeš vědět, že závazky se plní.
Pokud je to jinak a jedná se o podvodnou sml., vem smlouvu a mazej za právníkem.
Není tady