29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MÁM OBROVSKÝ PROBLÉM!!! NA KONCI ROKU 2007 JSEM PODEPSALA SMLOUVU, ALE NAŠTĚSTÍ TO BYLA JEŠTĚ TA STARÁ BEZ ROZHODČÍ DOLOŽKY. NEJŘÍVE MI DOMŮ CHODILY OBÁLKY S MODRÝM PROUŽKEM, ŽE MÁM OKAMŽITĚ ZAPLATIT TĚCH 20.000,- + DPH. JÁ JSEM NEREAGOVALA A PAK SE NA DELŠÍ DOBU "DRAHÁ" FIRMA EF ODMLČELA. TEĎ MI ALE PŘIŠEL DOMŮ DOPIS OD ÚPLNĚ JINÉ FIRMY S NÁZVEM LOGICALL, ŽE PŘEVZALA ZAKÁZKU OD FIRMY EF A ŽE PO MĚ CHCE TY ŠÍLENÝ PENÍZE. NEVÍM, CO MÁM DĚLAT. TEĎ MI TA FIRMA LOGICALL NABÍZÍ MIMOSOUDNÍ VYROVNÁNÍ, AŤ TO ZAPLATÍM, NEBO MĚ DAJÍ K SOUDU.
CO MÁM DĚLAT? PROSÍM, JESTLI NĚKDO VÍTE, CO S TÍM, TAK MI PROSÍM PORAĎTĚ. DĚKUJI MNOHOKRÁT. JSEM VDĚČNÁ ZA JAKOUKOLI ODPOVĚĎ.
Není tady
danina1 napsal(a):
MÁM OBROVSKÝ PROBLÉM!!! NA KONCI ROKU 2007 JSEM PODEPSALA SMLOUVU, ALE NAŠTĚSTÍ TO BYLA JEŠTĚ TA STARÁ BEZ ROZHODČÍ DOLOŽKY. NEJŘÍVE MI DOMŮ CHODILY OBÁLKY S MODRÝM PROUŽKEM, ŽE MÁM OKAMŽITĚ ZAPLATIT TĚCH 20.000,- + DPH. JÁ JSEM NEREAGOVALA A PAK SE NA DELŠÍ DOBU "DRAHÁ" FIRMA EF ODMLČELA. TEĎ MI ALE PŘIŠEL DOMŮ DOPIS OD ÚPLNĚ JINÉ FIRMY S NÁZVEM LOGICALL, ŽE PŘEVZALA ZAKÁZKU OD FIRMY EF A ŽE PO MĚ CHCE TY ŠÍLENÝ PENÍZE. NEVÍM, CO MÁM DĚLAT. TEĎ MI TA FIRMA LOGICALL NABÍZÍ MIMOSOUDNÍ VYROVNÁNÍ, AŤ TO ZAPLATÍM, NEBO MĚ DAJÍ K SOUDU.
CO MÁM DĚLAT? PROSÍM, JESTLI NĚKDO VÍTE, CO S TÍM, TAK MI PROSÍM PORAĎTĚ. DĚKUJI MNOHOKRÁT. JSEM VDĚČNÁ ZA JAKOUKOLI ODPOVĚĎ.
Nebylo by lepší všechno řádně uhradit? Protože když se k tomu všemu načtou soudní poplatky, tak to vyjde dost draho.
Není tady
A máš zrovna ty konkrétně zkušenosti s Eurofinancialem?Ukecávají mladé lidi,aby podepsali nesmyslnou smlouvu a většina těchto mladých lidí tuto smlouvu pod jejich nátlakem podepíše,tak jako já(je mi 20 let).
Není tady
Ne, nemám žádné vlastní zkušenosti. Mám jen názor, že na co nemám vlastně nepotřebuju.
Není tady
pokud máš chuť se s touto firmou seznámit,tak zde je odkaz
http://mujweb.cz/Zabava/spidu2/eurof.htm
Není tady
Jo táák. ty tady propaguješ "nenápadně" tu firmu...
Není tady
Jedno o co jde. Co se mělo a kdo splnit. co se děje je ted vedlejší. Smlouva měla být na co? Nereagování je špatné. takže zkus to znova jo
Není tady
danina1 napsal(a):
A máš zrovna ty konkrétně zkušenosti s Eurofinancialem?Ukecávají mladé lidi,aby podepsali nesmyslnou smlouvu a většina těchto mladých lidí tuto smlouvu pod jejich nátlakem podepíše,tak jako já(je mi 20 let).
Je ti 20 let? Zajímavé... na fóru Poplatky u lékaře píšeš, kopíruju:
Ahoj všichni,dnes byla moje dcera u naší gynekoložky, nechat nám napsat antikoncepci a sestra po ní chtěla 40,- Kč za jeden vystavený recept,takže 80,- Kč za oba.Zdá se mi to divný?Máte někdo podobné zkušenosti a je to vůbec možný,aby tento poplatek po nás chtěla?Díky za odpovědi.D
Není tady
Né, já chci jen varovat všechny mladé lidi, aby se nedostaly do tak hrozné situace jako já.Nemám zaměstnání a tudíž ani ty peníze a MOC potřebuji poradit,kdo má zkušenost s touto firmou, jak dál.
Není tady
Máš pravdu,ale psala jsem to za moji mamku,víš.
Není tady
danina1 napsal(a):
Máš pravdu,ale psala jsem to za moji mamku,víš.
jo? a proč to teda píšeš všude? I na Pavlač? To budeš asi tahle hodná dcera, o které mamka píše:
Ahojky,chtěla bych se vám svěřit s mým problémem,se kterým si nedokážu poradit.Moje dcera(20 let) se před skoro čtyřmi roky seznámila s chlapcem,se kterým začala chodit.Problém byl v tom,že tu byl na prázdninách u babičky a jeho bydliště bylo na Slovensku.
Po prázdninách odjel a začali se vídat tak 1-2x za měsíc.Vztah jim vydržel a on nyní po maturitě přijel do našeho města.
Problém nastal v okamžiku,kdy se řešilo jeho bydlení.Uvolnili jsme jim s manželem naši ložnici a každý den si ustýláme na matracích v obyváku.
Co se týká jídla,stravuje se u nás(zadarmo) a už pociťuji,že nevycházím s penězi tak, jako dřív.Zapomněla jsem napsat,že tu má babičku a dědečka,kteří mají svůj byt a chatu kousek od něho.Poraďte mi, jak to mám vše vyřešit,protože spát na zemi nás už nebaví a vyvařovat taky.
Na druhé straně jim chci vycházet vstříc a nechci je od sebe oddělovat,protože jsou už zvyklí každý den sdílet spolu lože.Děkuju všem za příspěvky a rady.Danina:)
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=21069
Není tady
Vidím,že máš dost zlé srdce a moc mě to mrzí.Snad se mi ozve někdo rozumný a ochotný mě pomoci.My se totiž s mamkou přihlašujeme pod stejným jménem,ale to ty asi nepochopíš.
Není tady
Zato tvoje dobré srdce teda obdivuju...
Upravil(a) Bety (13. 5. 2008 20:00)
Není tady
Kdyby všichni lidi byli jako ty,tak by tady bylo hodně smutno.
Není tady
OK, ta rada, která ti bude k užitku:
Najdi si práci nebo brigádu a splať svoje dluhy.
Není tady
danina1 napsal(a):
Kdyby všichni lidi byli jako ty,tak by tady bylo hodně smutno.
a kdyby všechny dcery byly jako ty, tak to by bylo hodně, hóóódně veselo... tvoje mamka se s tebou asi nasměje
Není tady
Bety napsal(a):
OK, ta rada, která ti bude k užitku:
Najdi si práci nebo brigádu a splať svoje dluhy.
Není tady
nevím,ale myslím,že danina má problém a je nešťastná a přišla si sem pro radu,tak bys Bety mohla být trošku taktní
Není tady
Radu dostala a takt jí nijak nepomůže.
Není tady
sofia napsal(a):
nevím,ale myslím,že danina má problém a je nešťastná a přišla si sem pro radu,tak bys Bety mohla být trošku taktní
Nešťastná určitě je, ale všechno si zavinila sama. Jediný způsob jak z toho ven je platit, platit a platit a všechno řádně uhradit.
Není tady
Taky myslím - když si dáš do hledáčku příspěvky danina1 a přečteš, tak zjistíš že její mamka byla taktní až moc a jak to dopadlo... holka je dost velká tak ať se přičiní, nemůže v životě všechno dostat zadarmo a nechat druhé aby její problémy vyřešili.
Není tady
danino, joooo milá holka, ať už jsi dcera, nebo matka, ať už je ti 20, 40 nebo 60 ..... pokud máš občanku, jsi svéprávná a podpis = závazek....
Za prvé jsi měla pořádně číst smlouvu, kterou jsi podepisovala, za druhé přebírat poštu....... a za třetí - zvážit, jestli to, co jsi podepsala, bylo vůbec bylo tak nutné...
A rada, po které voláš - nezbyde, než začít ale rychle někde makat... a domluvit se třeba na splátkovém kalendáři, ale určitě nemlčet a nedělat mrtvého brouka... Hlavně V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!! nevytloukat klín klínem a nepůjčit si na tenhle dluh někde jinde, to je cesta do hrobu
EDIT: po přečtení celého článku ještě konstatuji -- kdo si myslí, že snadno, bez práce vydělá..................... většinou si natluče. stará pravda.
Není tady
Bety napsal(a):
Jo táák. ty tady propaguješ "nenápadně" tu firmu...
Článek, na který Danina upozorňuje, jsem si přečetla. Firmu Eurofinancial nepropaguje. Spíš naopak - varuje před ní. To, co autor popisuje, mi připomíná situaci, kdy jsem se před pár lety zúčastnila akce firmy skyline, kam mě dovedla "kamarádka". Potřebovala další ovečku do svého týmu. Vše bylo založeno na promyšlené a propracované manipulaci... Cílem bylo, aby lidé v závěru zaplatili poměrně hodně vysokou částku. Naštěstí jsem nepodlehla (nebylo to vůbec lehké - nátlak byl velký), ale po této zkušenosti věřím, že se to jiným může stát velice snadno. Tenkrát jsem také cítila potřebu lidi varovat. Myslím, že je dobře, že sem Danina napsala a že na praktiky firmy Eurofinancial upozornila.
Není tady
Tak myslím, že takových zmíněných firem a podvodníků je v dnešní době mraky Nebylo tady zmíněno čeho se smlouva týká a nač je uzavřená , nicméně je podepsaná a já bych předpokládala, že ve 20 letech pokud se zaplétám s takovými pochybnými firmami, mám i dost rozumu si přečíst obsah co podepisuju !!!
Pokud jsi podepsala, myslím, že není zbytí a je lepší najít si nějakou brigádu a domluvit se na splátkovém kalendáři !
Není tady
dostáváte určité body, za to, že přivedete nového člověka, který uzavře smlouvu se společnosti EF
Tohle píšou na té výše citované stránce - podle mě klasické letadlo, kde vydělá akorát těch pár nahoře. Těch už tu bylo - a vždycky se někdo nechá "výhodně" zblbnout.
Danino, jestliže ti chodily obálky s modrým pruhem, zřejmě jsi nesplácela. Kdybys nedělala mrtvého brouka a pokusila se o dohodu, byla bys na tom asi líp. Obávám se, že teď už moc nenaděláš, protože pro firmu jsi tímto nespolehlivý dlužník a nemůžeš se vymlouvat ani na věk (jsi plnoletá a svéprávná) ani na podpis "pod nátlakem". Ten totiž budeš těžko prokazovat. Jak ti radí holky - OKAMŽITĚ pokus o dohodu splátkového kalendáře a ten dodržovat. Jinak by tě taky mohl velice brzy probudit exekutor.
Není tady