6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před pál léty mě taky pořád bolelo v krku a nic nepomáhalo.Nechala jsem si udělat testy z krve na alergie a bylo to ono.Po zahájení léčby to hned přelo.
Není tady
Tak jsem brala tři dny sumamed....a dnes je mi dobře nic nebolí po 3 týdnech jsem spala. doufám e se to nevrátí protoe bych se opravdu u zbláznila:dumbom:
Není tady
helena napsal(a):
Pánové nemívají rýmičku, pánové bývají smrtelně nemocni..
Tak tak - dvě ryze pánské smrtelné nemoci na 7 písmen? Rýmička a kaílek http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jéimarjá, ony u jsou dvě!!!
No nazdar. To nám vichni asi brzy pomřou.
Není tady
Ahoj moje 3 letá dvojčata mají stranou bolest v krku.Nevím co jim na to dát aby je to přelo.
Není tady
No, hlavně dojít k doktorovi, hned dneska. Na pohotovost, do nemocnice.
Není tady
Také mě pořád bolelo v krku a kamarádka mi doporučila sprej Faryngitida,e s ním má dobrou zkuenost a já tedy také.
Není tady
domovnice napsal(a):
Také mě pořád bolelo v krku a kamarádka mi doporučila sprej Faryngitida,e s ním má dobrou zkuenost a já tedy také.
Faryngitida ve spreji - to tu jetě nebylo...
Kdyby sis aspoň zjistila co to znamená, ne něco napíe...
Není tady
domovnice napsal(a):
Kdy u pominu to, co trefně napsala helena, rozumná kamarádka by tě poslala k lékaři. Ale vzhledem k tomu, e je to jenom dalí z geometricky se ířících retardovaných reklam, můu tě místo kamarádky poslat já. A e neuhodne kam?
Není tady