6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jsem u z toho magor, před týdnem jsem brala antibiotika na bolesti v krku, nezabíraly vůbec, tak mi lékařka vzala stěry a krev. prý v pořádku i CRP nízké. Dnes jsem volala na výsledky stěrů...nic tam nebylo a v krku mě bolí pořád. Tak mě poslala naORL...nic tam není..mám si stříkat tantum verde. A za 14 dní na stěry..prý kdy to bylo hned po antibiotikách tak tam nic nemuselo být.
Máte s títmo zkuenost e antibiotika nezabraly nebo jsem já takový exot?
Není tady
Jednou jsem brala atb,a hned po dobrání po pár hodinách mě opět začlo bolet v krku. K lékaři jsem ale u nela,koupila jsem si něco v lékárně a cucala. Po pár dnech bylo líp. Ono to je tím e ti dal nevhodná atb,která ty bakterie v krku co má nezabila. Takhle to vysvětloval dr dceři,e se ty potvory něčím v tom krku musí ivit,a kdy jsou nevhodná atb,tak to po dobu toho léčení troku vylepí,ale úplně nezabijí ani to čím se iví,a pak je to hned zpátky. Jsou doktoři a doktoři,něktéré bych tloukla po hlavě o))))).
Není tady
Zkus starý lidový prostředek - na noc si zabal krk tvarohem rozetřeným na velký kapesník a přes to álu. Nám to v rodině pomáhá, ráno jsou z tvarohu piliny a krk nebolí. Taky je dobré to tantum verde na cucání. Spreje nepouívám, mám problém s dávením. S nevhodnými atb. je to pravda, na zánět dutin jsem dostala 3 x různé a stejně jsem skončila na ORL, kde mě těmi správnými vyléčili.
Není tady
Já si dělám prieznicův zábal: čistý kapesník se namočí do studené vody,do které se můe přidat ocet. Vezme si álu nebo átek na to dá igelit,namočený kapesník a mokrým to uváe na krk. Prý se můe dát i slivovice,ale to jsem nezkouela. A kloktat alvěj,prodávají ji i jako tinkturu v lékárně.Stačí nakapat do vody a vykloktat.
Není tady
Tak se budu řídit Vaimi radami ale stejně nechápu co mě tam bolí kdy na ORL říkali e tam nic není jen trochu červené hlasivky a..jsem z toho jelen
Není tady
Není tam streptokok,ani stafylokok,nebo jak se ty potvory jmenují, to bud' ráda. Mohl by se dostat do krve,a to se toho pak lidi nemůou zbavit i několik let. Je to obyčejná angína na která ti doktor napsal patná atb. A taková jsou,já jednou měla angínu,za 14 dnů zpátky sice slabí ale znova. Pak jsem to říkala u jiného dr, a on se ptá,co vám na to napsal? Já jsem to jmenovala, a on, no jo po tom se to rádo vrací. Jsou různá atb,a ty co ti zaberou třeba na zánět zubu,ti u nezaberou na angínu.
Není tady
Jestli nejsi alergická na jód, kup si tinkturu a slabě s ní vytři krk a mandle. Je to teda po*né, ale zabírá to poměrně rychle.
Není tady
No můj manel by ti řekl co pomáhá nastříkat do krku !!Jinak já pouívám cucací tablety Hexoral a mně pomáhají.
Není tady
No, pokud tě v krku bolí, tak tam něco určitě je, jen se nechtělo hledat ! Syn u to pozná, e mu tam někdo bydlí a jde na stěry a vdycky se najde streptoko, stafylokok, borelie, chlamydie, nebo něco podobného ! Byla ti podána nevhodná atb ! Při infekcích se CRP nemění/take tam můou být/, a ti udělají krevní obraz,pokud nejsi v pořádku, ukáe to !
Není tady
tohle jsem letos prodělala 4 krát za sebou....Pomohla a změna antibiotik, vdycky po dobrání mě po několika hodinách začalo bolet v krku znovu, cucací tablety mi nikdy nepomohly u jsem z toho byla na nervy..Přitom prý v krku nic nebylo:-((
Není tady
No můj manel by ti řekl co pomáhá nastříkat do krku
Tajgr, mám dojem, e to pánové nabízejí jako univerzální meducínu na cokoli - pokud se tedy nejedná o jejich rýmičku
Není tady
ancia napsal(a):
tohle jsem letos prodělala 4 krát za sebou....Pomohla a změna antibiotik, vdycky po dobrání mě po několika hodinách začalo bolet v krku znovu, cucací tablety mi nikdy nepomohly u jsem z toho byla na nervy..Přitom prý v krku nic nebylo:-((
Jenome..viz výe..oni mi krev brali i ty stěry v době dobírání antibiotik a prý dobrý..včera na ORL nic tam nemáte, zánět v těle není..tak to není na antibiotika, bakterie musí růst příjdte za 14 dní...to přece nemůu vydret bolí to jak čert, hlavně v noci a já u ani nepoznám kde to vlastně bolí mám pocit e hrtan. Připadám si jak hypochondr. Jsme u unavená dostala jsem tabletky od bolesti Coxtral a zodac na noc.... zbytečné
Není tady
Holky sto bodou
helena napsal(a):
No můj manel by ti řekl co pomáhá nastříkat do krku
Tajgr, mám dojem, e to pánové nabízejí jako univerzální meducínu na cokoli - pokud se tedy nejedná o jejich rýmičku http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Není tady
Jinak Petun zkus tvarohový zábal na krk a do tvarohu přidej nakrájenou cibuli.A větrej
Není tady
Petun, moje přítelkyně má osvědčený recept - kloktat vlanou vodou se solí a kysličníkem (peroxydem z lékárny). Mně zase nejrychleji zabralo kloktání "dubových kapek" z bylinkářské prodejny. Věřím víc na přírodní prostředky ne na atb. Doktorka mi léčila dávivý kael atb.(různými) a pak jsem skončila na plicním, kde mi napsali nějaký sirup a měla jsem po kali.
Není tady
Vyzkouela jsem vechny babské rady...nic.. v noci mi to střílí a do uí bolí to jak čert. vegetuju jen ana tabletkách od bolesti, nebudu čekat 14 dní jak mi řekli na ORL. jdu dneska k lékařce zase protoe to u fakt nejde vydret
Není tady
No, pokud nebude mít výsledky doktorka, asi ti nic nedá.....ale měla by tedy opakovat výtěr, něco tam musí být, přece to cítí a ví, e se něco děje. Nevím, na kolik to má rozjeté, ale asi u víc, já pouívám na zlikvidování problémů v krku Epam 900 nebo 1000.. Z Herby, nakapu pár kapek pod jazyk, případně pokapu mandle. Je na lihové bázi, ale přírodní.
Lékařka by měla počkat na výsledky a a podle toho něco nasadit. No to jsem zvědavá, co ti řekne a dá.
Není tady
Aneri napsal(a):
No, pokud nebude mít výsledky doktorka, asi ti nic nedá.....ale měla by tedy opakovat výtěr, něco tam musí být, přece to cítí a ví, e se něco děje. Nevím, na kolik to má rozjeté, ale asi u víc, já pouívám na zlikvidování problémů v krku Epam 900 nebo 1000.. Z Herby, nakapu pár kapek pod jazyk, případně pokapu mandle. Je na lihové bázi, ale přírodní.
Lékařka by měla počkat na výsledky a a podle toho něco nasadit. No to jsem zvědavá, co ti řekne a dá.
Tak jsem zpět od lékařky..je to rychlé protoe dělám v nemocnici na personálním. Prý testy na mononukleozu v pořádku, na výtěry dalí je jetě brzo po antibiotikách předelých tak jsem dostala Sumamed..nějaké antibiotika na chlamydie které můu v krku mít protoe prý se na stěrech neukáou a krk mám červený..tak tak
Není tady
helena napsal(a):
Tajgr, mám dojem, e to pánové nabízejí jako univerzální meducínu na cokoli - pokud se tedy nejedná o jejich rýmičku http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Pánové nemívají rýmičku, pánové bývají smrtelně nemocni....
Není tady
Tak pokud má podezření na chlamydie, tak fofrem zpět a nechat je udělat z krve. Summamed nepomůe, pokud to má u déle a doufám, e jsi dostala aspon 3 krabičky /3 a bude to brát pulsně. Jinak na chlamydie dvojí ATB v kombinaci s Entizolem....dokud je čas !!!
Není tady
Aneri napsal(a):
Tak pokud má podezření na chlamydie, tak fofrem zpět a nechat je udělat z krve. Summamed nepomůe, pokud to má u déle a doufám, e jsi dostala aspon 3 krabičky /3 a bude to brát pulsně. Jinak na chlamydie dvojí ATB v kombinaci s Entizolem....dokud je čas !!!
ne dostala jsem pouze 3 tabletky:dumbom: a přítí týden se mám přijít ukázat prý
Není tady
Pánové nemívají rýmičku, pánové bývají smrtelně nemocni..
Tak tak - dvě ryze pánské smrtelné nemoci na 7 písmen? Rýmička a kaílek
Není tady
Petuno, tak to je o ničem ! To tě jen tak poléčují, aby si doktor vydělal a abys přila znovu. Myslím, e to ti nepomůe, za nějaký pátek to má zpět! Vytrvej a braň se !
Není tady
Bety napsal(a):
helena napsal(a):
Pánové nemívají rýmičku, pánové bývají smrtelně nemocni....
Bety, nesměj se nám, nás to opravdu ničí
Zrovna teď to proívám, potřebujem politovat a opečovávat
Není tady
Měla jsem podobný problém, pořád mě bolelo v krku a ve bylo v pořádku, protoe to bylo v zimním období, kupovala jsem si vitamíny v lékárně a brala doporučené dávkování. Potom jsem nějak zapomněla vitamíny uívat a bolest zmizela (nějaká sloka mi drádila krk).
Není tady