6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem.holky co ve je třeba k vystavení pasu pro prcka?předem děkuji za odpovědi a přeji hezký slunečný den.
Není tady
Ahoj, nechces si ho nechat zapsat do pasu k sobe ? Staci vyplnit zadost, poplatek je 50,- a je to.
Není tady
no právě e zvauju jestli nechat napsat do sveho a nebo mu udělat jeho vlastní.....
Není tady
Já budu dávat svůj osobní jak mi to i poradily na pasovým, máme přijít jen s rodným listem, svojí OP a tak to vyřídí a rovnou si ji tam i vyfotí
Není tady
take je zapotřebí rodný list dítěte a rodičů?a jak je to pokud s otcem dítěte neiji?potřebuji i jeho rodný list?
Není tady
ne myslím e chtěla jen rodný list dítěte a svoji OP
Není tady
ja mela za to, ze detksy pas palti jen na rok, kdezto kdyz je dite zapsano do apsu rodicu, tak je to paltne snad do 10 ci 12 let veku ditete
Není tady
dělala jsem pas Matouovi minulý týden.Ve to vymyslel nějaký úasný inteligent.Trvá to měsíc a platnost pasu je 5 let.U vidím,jak za 5 let si je mimi podobné.
Potřebuje z matriky potvrzení o občanství dítěte - poplatek 100 kč,rodný list dítěte i matky,OP matky.Na pasovým předloí doklad o občanství a OP .Dítě vyfotí-taky dobrý dostat ho do kabinky nechat ho samotného zavřeného a čekat,e se bude hezky tvářit.Pak zaplatí dalí 100 a za měsíc uvidí výsledek.
Není tady
Kadý rok se musí nechat udělat nová fotka dítěte to mi taky řekli, co je logiské jeliko se mění
Není tady
jo Klaris logické to je,ale jak to vymění na zavařenou fotku?To mi nebyli schopní vysvětlit.Tak mi řekli,e se musí podoba hlídat.Dobré řeení ne?Budu máu osekávat ab\ byl pořád na jeka a podobu mu zakáu měnit.
Není tady
ne mě řekla e mi dají nový pas za poplatek, asi za 50kč nebo 100kč - teď si nejsem jistá
Není tady
Ahoj holky, zrovna min.týden jsem pro malou pas zařizovala a nakonec ji mám napsanou ve svém pase. Ale chci upozornit, e do CHorvatska musí mít dítě svůj vlastní pas....
Take Hofmanko, doporučuji pro Ondru pas taky. Je to ílenej opruz, mě furt tvrdili, e do Bulharska taky dítě potřebuje svůj pas, ale na stránkách min.zahraničí je to super popsané, tak si tam vyhledej Chorvatsko a je to tam skutečně napsané, do Bulharska můe být dítko zapsané jen v pase rodiče, take jim jdu na úřad podat hláení, nebo mě minule tak vytočili a navíc mi řekli, e tyhle informace nejsou povinni poskytovat a ani neporadili, kde to mám najít!!!
Není tady
Dáenko, fakt do Bulharska můe být dítko v apse rodiče? No to je bezva, já stránky ministerstva zběně včera studovala, ale nenala jsem to, no to mám fakt radost
Není tady
Jo holky, taky jsem vám chtěla napsat to, co napsala Dáenka, e někde je vyloeně potřeba, aby dítě mělo svůj pas, tak pokud nejste cestovatelé, ale letos vyjímečně vycestujete a není tam potřeba dítěte vlastní pas, tak bych si to dítě dala jen zapsat. My chceme v září letět do Řecka, tak to budu potom taky přesně potřebovat vědět, pak chci druhé dítě, take asi nějaký ten rok u budeme cestovat jen kolem komínu.
Není tady
Hani, jedeme do Řecka a paní na úřadu nám řekla, e do Řecka stačí dítě nechat zapsat do pasu rodičů, za 14 dní to mají hotové
Není tady
Holky,ale svůj pas do Chorvatska musí mít jen tehdy pokud jede s někým jiným ne s rodiči.....prarodičei,tetou,... nebo,né?
My letíme za měsíc do Turecka a stačí pokud je malá napsaná v naem pase....teda snad
Není tady
v červenci letíme do Řecka.. dnes jsme si nechávali malou zapsat do pasu..prý to stačí
Potvrzení musejí mít dětičky i do ostatních zemí,kdy jsou v doprovodu někoho jiného , ne rodičů
U ted´vám maminky přeji dobrou ruku při vybírání dovči
U nás to byla fuka
Upravil(a) salek (14. 5. 2008 20:40)
Není tady
Tak s tím Chorvatskem se mi to nějak nezdá. My tam jezdíme skoro kadý rok s dvěma dětma a máme je jen zapsané v pase. Nikdo po nás nikdy jejich vlastní pas nechtěl
Adélu si dáme zase jenom zapsat a hurá do HRVATSKA
Není tady
Ahojte, tak my letíme v pátek do Tunisu a informovala jsem se přímo na ambasádě a stačí zápis v pase rodičů .... jinak bacha, jestli necháváte dělat vlastní pas prckovi, tak u některých ročníků (babičky a dědečka) chtějí i rodné listy rodičů zákonného zástupce dítěte ... to je pak maso, kdy bydlí vai rodiče třeba přes půl republiky
Není tady
Před týdnem jsem si nechala naí malou také zapsat do pasu, bylo to na počkání,stálo to 50,-Kč a do Chorvatska nám to prý stačí.Ale stránky MV raději také prostuduji.
Není tady
http://www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?ID=5325
tady máte holky přesnou stránku na to chorvatsko
http://www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?ID=5308 A TADY BULHARSKO
Upravil(a) Dáenka13 (15. 5. 2008 11:41)
Není tady
Dái, tak z toho odkazu - Chorvatska jsem po přečtení pochopila to, e pokud má občanku vydanou po roce 2000, nemusí mít ani pas. Ale e se doporučuje, aby děti do 15ti let ( který logicky občanku nemají ) , zapsané v občanském průkazu, měli pro jistotu svůj pas. Ten odstavec se týká jen kdy chce jet na občanku, kde má zapsaný děti a ne kdy je má v pase....
Take to, e by pro vstup k nim nestačilo, mít děti do 15ti zapsané v pase tam nikde napsané není !! Nebo jsem slepá ??
Opravdu u jsme jeli s klukama mockrát a vdy stačilo ukázat pas, oni se podívali, jestli děti, co sedí vzadu odpovídají věkově těm zapsaným v pase a frčeli jsme. Předloni u nás ani nekontrolovali. Jen mávli a pasy nechtěli.
Loni jsme teda dovču vynechali a tak snad se nic nezměnilo
Není tady