29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judy ne, ráno keks a večer sklinku skotské.
Dovedls to k dokonalosti
.
Kolem Brnečka se "sklinka" říká aj láhvi...
Není tady
Co je to "foukačka"?
Jinak na ten suchý kašel, kdy se jen dusíš a nic nevykašláváš, myslím že to se jen dráždí hrdlo, tak na to celý život doporučuju a dávám sobě i dětem "cumlat" lžičku pravého másla, nechat protéct kolem mandlí, na akutní záchvat kašle to pomůže okamžitě...
Teď jsem prvně objevila "konývku" z lékárny, kterou se pročistí ucpaný nos. Leje se do ní voda se solí, nos se "propláchne", fujky vytečou proudem. Vzhledem k tomu že jsem používala do nosu jakýsi docela drahý sprej, nazvaný "mořská sůl", přijde mi to dost podobné...
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judy ne, ráno keks a večer sklinku skotské.
Dovedls to k dokonalosti
.
Kolem Brnečka se "sklinka" říká aj láhvi...
Flaška.
Není tady
Rino, foukačka je takový inhalační roztok v tlakové nádobce a já to mám na dlouhodobou léčbu a jednou denně si to mám stříknout do krku a jakoby to vdechnout. Bohužel na akutní problém mi nedala nic.
Nos solným roztokem si proplachuju už hodně let a do nosu si kup nějaký sprej, který se dá rozšroubovat a až ti dojde vnitřek, tak si tam normálně můžeš nalít Vincentku - ale vybublinkovanou! Možná se dá takhle doplnit i ten co máš, s tou mořskou vodou.
To o tom másle neznám, ráda vyzkouším.
Není tady
Zkus.
Nevím už, kde jsem na to přišla, ale logiku to dává: Nevykašláváš, tak tě hrdlo dráždí.
Až to zkusíš, napiš, jak to dopadlo.
Já myslím že kolik můžeš toho másla procumlat nejvíc, je nejlepší. Určitě neuškodí!
Jde o to, promazat krk.
Není tady
Holky, děkuju oc za všechny vaše příspěvky. Moc mi to pomáhá.
Není tady
Pomáhá mi nejvíce pampeliškový med. Ale opravdu jen pampeliškový, normální ne. Polknu ho a nezapíjím. Ale to je jen na takový "normální" kašel při nachlazení.
Není tady
Kam jsme se to dostaly od nejlepšího cvičení na zadek a stehna?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Kam jsme se to dostaly od nejlepšího cvičení na zadek a stehna?
vrabčáku, všechno se vším souvisí.. co neudýcháš, neokecáš
Není tady
Jo, taky ráda používám Vše souvisí se vším.
Ale od nejlepšího cvičení na pozadí a stehna jsme dorazily až k pampeliškovému medu.
Není tady
, babička říkávala "zadek a čelo, jedno tělo".
rino, díky za tip s tím máslem, neznala jsem.
Není tady
A zkusily jste to?
Výhoda je v tom že to není medikament, ani nějak nepříjemné, když v krku bolí a škrábe.
Není tady
Irma napsal(a):
rino, díky za tip s tím máslem, neznala jsem.
Hezké! To jsem ještě neslyšela.
Není tady
Ráno půjdu místo kafíčka a cigarka cvičit.
Myslím že to nikoho nebude prudit k nějakému udávání, vstávám brzo, kolem páté, poběžím jako za starých časů, no a? Zkusím to, prostě.🦋
Upravil(a) rina (26. 10. 2020 22:40)
Není tady
Tak to Ti závidím.
(S tím máslem jsem to několikrát zkusila, ale bohužel nic. Přesto děkuji za dobře míněnou radu.)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Irma napsal(a):
rino, díky za tip s tím máslem, neznala jsem.Hezké! To jsem ještě neslyšela.
U nás se zase říká - velký zadek - základ rodiny
Není tady
Judyna napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Irma napsal(a):
rino, díky za tip s tím máslem, neznala jsem.Hezké! To jsem ještě neslyšela.
U nás se zase říká - velký zadek - základ rodiny
U nás se říká - Když Tě bolí hlava, to ti zadek roste.
Naštěstí u mně se to nepotvrdilo - hlava mě kdysi bolela každou chvíli.
Není tady
Není tady
Irmo, tvoje babička musela mít pravdu!
Není tady