21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,vechny,co máte problémy se zadkem a stehny vřele doporučuju chůzi do schodů!Zpevníte stehna,zadeček a dokonce i břicho..nejúčinějí je brát více schodů najednou.Bydlím v paneláku-má 11 pater a stačí denně vyběhnout dvakrát nahoru a dolů...
Není tady
To jsem taky poznala - trochu nedobrovolně v práci kadý den cca 20x přes dvě patra....
Jen ty lodičky jsem musela odloit - dost nepraktická obuv
Není tady
Ahoj holky,mě nepomáhají ani schody.Jsem 7 měsíců po porodu císařem,cvičím kadý den ve,dokonce i břicho mám u pevné,jen ten zadek mám pořád jako sulc,nic mi prostě nepomáhá.Mám 57kg na výku 174cm tak si myslím,e tlustá nejsem,u jsem z toho zoufalá,prosím poraďte!!!
Není tady
katyno,pokud jsi zkousela vsechny cviky na zadek co jsou a delas je pravidelne a casto, tak to opravdu nevim...
Není tady
Na nohy připnu dva a čtyři kg v olověném pásu, lehnu na bok a zvedám jednu a potom kříem druhou nohu, potom střídám strany, pak lehnu na břicho ruce pod čelo, ohnu nohu nahoru do pravého úhlu a zvedám 15krát, druhou a tak opakuji , a mám pocit, e mi upadne pr.... Mám ji malou a pevnou, ale chce to pravidelnost.
Není tady
mě třeba baví a pomáhá e i vidím jak to mám provádět cvičit podle DVD..a teďkom můu doporučit skvělé dvd od Avonu - a jak píe Irenka - tak jsem taky myslela e mi upadne:))A pravidelnost je nutná ve vem...bohuel:(
Není tady
Podle mě dobrý tip na cvičení na zadek a stehna je rotoped. Můete cvičit a přitom se dívat na televizi. A při vetí zátěi pořádně namáháte tyto partie. Cvičím u takhle dlouho a hlavně se u toho pořádně odreaguju.
Není tady
Celkově je běh ideální na formování stehen i zadku, nemusí být ani do schodů
Není tady
Podle vlastní zkuenosti vím, e se sama doma ke cvičení nedonutím. Proto jsem zvolila skupinová cvíča a chodím na Flowin- skvěle posílíte vechny svaly těla
Není tady
Nejlepí cviky na hýdě a stehna, které můete cvičit několikrát do týdne a bez nutnosti fitka:
- chůze do schodů
- výpady vpřed
- hluboké dřepy (uzí/iroké roznoení)
- unoování, zanoování
- zvedání pánve v lee
- dřepy s nártem na idli/fitballu
Není tady
Rotoped je přesně na tyhle partie dobrý... mám, pouívám a dobrý! :-)
Není tady
Pokud by někdo měl zájem, tak rozjídím v Liberci nový fitness projekt, cvičení s vlastní vahou, pro zhubnutí, zpevnění těla a zvětení síly. Jedno období trvá 2 měsíce, 3x týdně, 1 hodinové tréninky. Snaím se být cenově unikátní, take pokud zájemce absolvuje celé 2 měsíce, tak ho to vyjde pouze na 400 Kč. Vymyslel jsem speciální motivační systém, který lidi donutí chodit cvičit. Pokud by měl někdo zájem (mui i eny), tak mě kontaktujte do zpráv, nebo na email mkurimsky@centrum.cz
Není tady
11 pater, to je maso. Ale asi lepí ne se mučit v posilce :-) Jinak ale i běh samotnej je super.
Není tady
Vem mohu doporučit chodit cvičit, ale pravidelně se donutíte a s koupením permanentky a vytvoření účtu na G+, více na Facebook 4fitness https://www.facebook.com/4fitness.eu
Není tady
Dost mi pomohla tahle stránka: http://zdravi-hubnuti.cz/tema-stehna/. Hodně dlouho jsem ji pročítala a myslím si, e jsou tam dobré rady.
Není tady
zoy15 napsal(a):
Dost mi pomohla tahle stránka: .... Hodně dlouho jsem ji pročítala a myslím si, e jsou tam dobré rady.
Tak jestli fakt umí číst, tak si zkus přečíst pravidla tohohle fóra, drahá.
Není tady
Ahoj, má pravdu, já u to také tak dělám...vude, kde jsou schody, jdu pěky! ...v domě, kde bydlím, v práci, v metru...prostě vude...baví mě to a mám dobrý pocit, e u se málokdy zadýchám))
Není tady
Já bych vám poradil ale asi bych od některých místních dostal do řepy. Nejlepí cvičení na zadek a stehna je přece jasné.
Někde tu je...
stehna, zadeček a spodní část bříka jsou i moje problémové partie. Poslední dva měsíce se snaím chodit běhat (běící pás),pak si problémové partie namau krémem,udělám si peeling z logru kafe alespoň 2x v měsící mám bodywraps, jeden na detox a druhý je anticelulitový a u je vidět první výsledky.
Není tady
A kdy si jetě místo reklamního pruzení najde jinou práci (třebas roznáení letáků nebo jinou pohybovou aktivitu), bude to pro tvou zadnici pravé poehnání.
Není tady
Coe to má hledat??? Nějakou "pohybovou aktivitu"? Nejsi ty tak trochu sadistická?
Není tady
Ahoj cvičíte někdo doma na nějakém stroji?Ráda bych začala doma cvičit i s manelem,ale nevím jaký stroj si pořídit.
Není tady
Ivanaa napsal(a):
Ahoj cvičíte někdo doma na nějakém stroji?Ráda bych začala doma cvičit i s manelem,ale nevím jaký stroj si pořídit.
Ten má přece rovnou pod nosem (), ne? A cvičíme si s nimi kadá po svém (tajně)!
Není tady
A co třeba běecký pás a k tomu nějaké činky na posilování. Já jsem to tak doma řeila. Běhám na páse kadý den, moc jsme si to oblíbila a k tomu 4 x týdně posilování s činkami a cítím se skvěle. Cvičím takto u asi půl roku a vydím na sobě u velké zlepení své kondice a postava se mi tvaruje do plavek :-)
Není tady
Já u mám chu se na to nejradi vykalat... Teď přemýlím nad cyklotrenaérem a uvidím, ale nic mi nepomáhá. Asi u jsem na to stará. Co pomáhá vám na zpevnění nohu a zadku?
*odkaz smazán administrátorem
Upravil(a) AndreaP. (18. 10. 2020 15:14)
Není tady