29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,všechny,co máte problémy se zadkem a stehny vřele doporučuju chůzi do schodů!Zpevníte stehna,zadeček a dokonce i břicho..nejúčinější je brát více schodů najednou.Bydlím v paneláku-má 11 pater a stačí denně vyběhnout dvakrát nahoru a dolů...
Není tady
To jsem taky poznala - trochu nedobrovolně v práci každý den cca 20x přes dvě patra....
Jen ty lodičky jsem musela odložit - dost nepraktická obuv
Není tady
Ahoj holky,mě nepomáhají ani schody.Jsem 7 měsíců po porodu císařem,cvičím každý den vše,dokonce i břicho mám už pevné,jen ten zadek mám pořád jako sulc,nic mi prostě nepomáhá.Mám 57kg na výšku 174cm tak si myslím,že tlustá nejsem,už jsem z toho zoufalá,prosím poraďte!!!
Není tady
katyno,pokud jsi zkousela vsechny cviky na zadek co jsou a delas je pravidelne a casto, tak to opravdu nevim...
Není tady
Na nohy připnu dva až čtyři kg v olověném pásu, lehnu na bok a zvedám jednu a potom křížem druhou nohu, potom střídám strany, pak lehnu na břicho ruce pod čelo, ohnu nohu nahoru do pravého úhlu a zvedám 15krát, druhou a tak opakuji , až mám pocit, že mi upadne pr.... Mám ji malou a pevnou, ale chce to pravidelnost.
Není tady
mě třeba baví a pomáhá že i vidím jak to mám provádět cvičit podle DVD..a teďkom můžu doporučit skvělé dvd od Avonu - a jak píše Irenka - tak jsem taky myslela že mi upadne:))A pravidelnost je nutná ve všem...bohužel:(
Není tady
Podle mě dobrý tip na cvičení na zadek a stehna je rotoped. Můžete cvičit a přitom se dívat na televizi. A při vetší zátěži pořádně namáháte tyto partie. Cvičím už takhle dlouho a hlavně se u toho pořádně odreaguju.
Není tady
Celkově je běh ideální na formování stehen i zadku, nemusí být ani do schodů
Není tady
Podle vlastní zkušenosti vím, že se sama doma ke cvičení nedonutím. Proto jsem zvolila skupinová cvíča a chodím na Flowin- skvěle posílíte všechny svaly těla
Není tady
Nejlepší cviky na hýždě a stehna, které můžete cvičit několikrát do týdne a bez nutnosti fitka:
- chůze do schodů
- výpady vpřed
- hluboké dřepy (uzší/široké roznožení)
- unožování, zanožování
- zvedání pánve v leže
- dřepy s nártem na židli/fitballu
Není tady
Rotoped je přesně na tyhle partie dobrý... mám, používám a dobrý! :-)
Není tady
Pokud by někdo měl zájem, tak rozjíždím v Liberci nový fitness projekt, cvičení s vlastní vahou, pro zhubnutí, zpevnění těla a zvětšení síly. Jedno období trvá 2 měsíce, 3x týdně, 1 hodinové tréninky. Snažím se být cenově unikátní, takže pokud zájemce absolvuje celé 2 měsíce, tak ho to vyjde pouze na 400 Kč. Vymyslel jsem speciální motivační systém, který lidi donutí chodit cvičit. Pokud by měl někdo zájem (muži i ženy), tak mě kontaktujte do zpráv, nebo na email mkurimsky@centrum.cz
Není tady
11 pater, to je maso. Ale asi lepší než se mučit v posilce :-) Jinak ale i běh samotnej je super.
Není tady
Všem mohu doporučit chodit cvičit, ale pravidelně se donutíte až s koupením permanentky a vytvoření účtu na G+, více na Facebook 4fitness https://www.facebook.com/4fitness.eu
Není tady
Dost mi pomohla tahle stránka: http://zdravi-hubnuti.cz/tema-stehna/. Hodně dlouho jsem ji pročítala a myslím si, že jsou tam dobré rady.
Není tady
zoy15 napsal(a):
Dost mi pomohla tahle stránka: .... Hodně dlouho jsem ji pročítala a myslím si, že jsou tam dobré rady.
Tak jestli fakt umíš číst, tak si zkus přečíst pravidla tohohle fóra, drahá.
Není tady
Ahoj, máš pravdu, já už to také tak dělám...všude, kde jsou schody, jdu pěšky! ...v domě, kde bydlím, v práci, v metru...prostě všude...baví mě to a mám dobrý pocit, že už se málokdy zadýchám))
Není tady
Já bych vám poradil ale asi bych od některých místních dostal do řepy. Nejlepší cvičení na zadek a stehna je přece jasné.
Není tady
stehna, zadeček a spodní část bříška jsou i moje problémové partie. Poslední dva měsíce se snažím chodit běhat (běžící pás),pak si problémové partie namažu krémem,udělám si peeling z logru kafe alespoň 2x v měsící mám bodywraps, jeden na detox a druhý je anticelulitový a už je vidět první výsledky.
Není tady
A když si ještě místo reklamního pruzení najdeš jinou práci (třebas roznášení letáků nebo jinou pohybovou aktivitu), bude to pro tvou zadnici pravé požehnání.
Není tady
Cože to má hledat??? Nějakou "pohybovou aktivitu"? Nejsi ty tak trochu sadistická?
Není tady
Ahoj cvičíte někdo doma na nějakém stroji?Ráda bych začala doma cvičit i s manželem,ale nevím jaký stroj si pořídit.
Není tady
Ivanaa napsal(a):
Ahoj cvičíte někdo doma na nějakém stroji?Ráda bych začala doma cvičit i s manželem,ale nevím jaký stroj si pořídit.
Ten máš přece rovnou pod nosem (), ne? A cvičíme si s nimi každá po svém (tajně)!
Není tady
A co třeba běžecký pás a k tomu nějaké činky na posilování. Já jsem to tak doma řešila. Běhám na páse každý den, moc jsme si to oblíbila a k tomu 4 x týdně posilování s činkami a cítím se skvěle. Cvičím takto už asi půl roku a vydím na sobě už velké zlepšení své kondice a postava se mi tvaruje do plavek :-)
Není tady
Já už mám chuť se na to nejradši vykašlat... Teď přemýšlím nad cyklotrenažérem a uvidím, ale nic mi nepomáhá. Asi už jsem na to stará. Co pomáhá vám na zpevnění nohu a zadku?
*odkaz smazán administrátorem
Upravil(a) AndreaP. (18. 10. 2020 15:14)
Není tady