18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chystám se na přechodnou dobu stěhovat do podnájmu- take nechci nakupovat nový nábytek a vybavení...Místo toho pouiju co kde "posbírám"- starí ledničku a nábytek máme schovaný... Ale je to co kus nábytku, to trochu jiná barva a tak.. :-( máte nějaké nápady, jak z toho udělat pěkné kousky? v jednou časopise jsem nala fotku staré lednice,která byla celá polepená bílou lepenkou s nápisy Moje, Moje... a vypadalo to kráásně..
děkuji za rady a postřehy... :-)
Není tady
Já mám dobré zkuenosti se samolepícími foliemi, jsou to takové tapety s různými dezény. Můe to vypadat jako dřevo, zrcadlo nebo různý fantazie. Výběr je veliký. Já osobně jsem tím měla olepenou starou kuchyň a vypadalo to dobře dokonce se to i docela dobře udrovalo. Prodávají to v kadým baumarktu v různých ířkách. Ale teď u bohuel nevím kolik to stálo. Tak třeba jsem Vás troku inspirovala.
Není tady
ahoj no nejlepí jsou tzv.DC FIX jsou nejodolnějí a dají se pouít i na dveře a dokonce i na pracovní desku.Pěkná kombinace je i s barvou-třeba imitace dřeva na dvířka a zbytek jen natřít,pokud chce něco milého-natři nábytek na bílo a přes něj udělej jen barevné pásky v těch barvách které budou v interiéru.Neměly by být víc ne tři barvy. Samolepící tapety se pohybují od 55 kč/m do 130kč/m podle ířky.Pokud koupí vodou ředitelnou barvu můe míchat jakoukoliv barevnou kombinaci přidáním barev do primalexu. hodně zdaru přeji Pavla-návrhy interiérů
Není tady
Známá dceři oivila starý nábytek tím e ho celý natřela na bílo a pak houbou namočenou v jiné barvě dělala čmouhy, nebo jen obtiskávala. Dala nové úchytky a bylo to super a originální.
Není tady