Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 5. 2008 10:08

janísek
♥♥♥♥♥--

jak nápaditě upravit?

Chystám se na přechodnou dobu stěhovat do podnájmu- takže nechci nakupovat nový nábytek a vybavení...Místo toho použiju co kde "posbírám"- starší ledničku a nábytek máme schovaný... Ale je to co kus nábytku, to trochu jiná barva a tak.. :-( máte nějaké nápady, jak z toho udělat pěkné kousky? v jednou časopise jsem našla fotku staré lednice,která byla celá polepená bílou lepenkou s nápisy Moje, Moje... a vypadalo to kráásně.. big_smile
děkuji za rady a postřehy... :-)

Není tady

#2 20. 6. 2008 13:06

Yvetta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Web

Re: jak nápaditě upravit?

Já mám dobré zkušenosti se samolepícími foliemi, jsou to takové tapety s různými dezény. Může to vypadat jako dřevo, zrcadlo nebo různý fantazie. Výběr je veliký. Já osobně jsem tím měla olepenou starou kuchyň a vypadalo to dobře dokonce se to i docela dobře udržovalo. Prodávají to v každým baumarktu v různých šířkách. Ale teď už bohužel nevím kolik to stálo. Tak třeba jsem Vás trošku inspirovala.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/26537.png
Terezka nar. 8.5. 2009  49cm, 3410g
1 rok    : 10,5 kg, 75cm  a 6 zoubků
1,5 roku: 11,6 kg, 80cm a 12 zoubků

Není tady

#3 23. 7. 2008 12:15

Lončíková Pavla
♥------

ahoj no nejlepší jsou tzv.DC FIX jsou nejodolnější a dají se použít i na dveře a dokonce i na pracovní desku.Pěkná kombinace je i s barvou-třeba imitace dřeva na dvířka a zbytek jen natřít,pokud chceš něco milého-natři nábytek na bílo a přes něj udělej jen barevné pásky v těch barvách které budou v interiéru.Neměly by být víc než tři barvy. Samolepící tapety se pohybují od 55 kč/m do 130kč/m podle šířky.Pokud koupíš vodou ředitelnou barvu  můžeš míchat jakoukoliv barevnou kombinaci přidáním barev do primalexu.   hodně zdaru přeji     Pavla-návrhy interiérů

Není tady

#4 31. 7. 2008 20:23

Veru
♥♥♥♥♥♥-

Známá dceři oživila starý nábytek tím že ho celý natřela na bílo a pak houbou namočenou v jiné barvě dělala čmouhy, nebo jen obtiskávala. Dala nové úchytky a bylo to super a originální. smile

http://ticker.7910.org/as1cxI20g410010Nzc3Mzl6ZHwwMjc3YmR8S2Fja2EgaXM.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí