14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Máte někdo zkuenosti s pomalým hrncem? Na netu na něj pějí samou chválu, ale mám obavu jestli to není jen reklama.... Objevila jsem třeba od fy Rival za 1890 Kč........tak nevím zda ta legrace stojí za ty peníze.
Není tady
Tak to slyím poprvé
Není tady
Pomalé vaření vynalezli v Anglii, strčili hrnec s hovězím do sporáku kde byla nízká teplota a li do kostela. Po návratu ze me bylo uvařeno (asi měli kostel daleko, to jídlo se vaří tak 8 hodin :-) ). Já jsem o něm četla kdysi v D testu. Ida Rozová tam psala, e byla na nátěvě v anglické rodině a nemohla si to vynachválit - maso prý je křehké a velmi chutné. Já jsem nyní paradoxně dola k závěru, e si tuhle investici asi odpustím. Červené maso moc nejíme, tak by se mi to asi nevyplatilo. Jsem spí takový zvědavec experimentátor :-) .
Není tady
Beth, tady v USA kde ziju je velmi popularni. Vidim ho snad u kazde rodiny. My ho nemame, protoze v podstate se moc doma nezdrzujeme a tudiz ani moc nevarime. Kdyz uz tak skutecne jednoduse. Kdybych ho mela asi bych ho vyuzivala na ruzne vyvary, kureci polevky. Jeden nas znamy hodne vari vselijakou mezinarodni exotickou kuchyni, videla jsem, ze v tom vari fazole na mexicka jidla nebo zeleninu na thanjke pochoutky. Pokud bys ho pouzivala, tak to se mi 1890 Kc nezda az tak moc.
Není tady
beth zkus se podívat na rodině v sekci fly lady, holky některé ho mají a vaří v něm vechno. Celé jídlo naráz. Ráno to tam strčí a kdy přijdou z práce mají hotovo.
Není tady
PavlaH napsal(a):
beth zkus se podívat na rodině v sekci fly lady, holky některé ho mají a vaří v něm vechno. Celé jídlo naráz. Ráno to tam strčí a kdy přijdou z práce mají hotovo.
Vynikající věc. Je z něj maso, jaké nedocílí ádným způsobem. Vech no - co mě doslova napadne a mám po ruce - do něj naháu, nastavím a jdu pryč.Nebo přes noc. Koupila jsem to vem svým milým a blízkým na vánoce.
Není tady
Slyím prvně...inu, člověk se učí celý ivot...
Není tady
Tak ja uz ho taky mam , poridili jsme ho asi pred 2 mesici a jsem moc spokojena. Nejmene 2-3x tydne v nem neco delame.
Jak pise Wiki - nahazet ingredience, nastavit, jit pryc, vratit se a jidlo je uvarene.
Není tady
Vypadá to zajímavě, ale co bakterie? Zničí se? A kdy se jídlo udruje několik hodin teplé, nezačnou se mnoit?
Není tady
http://www.bionaire.cz/rival/video.htm
přemýlela jsem o něm...Vypadá to lákavé.Jene já ne se vdycky rozhoupu..
Není tady