|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jak řešíte neštastnou lásku?máte nějaké rady jak to řešit?
Není tady
čas, jedině čas Ti pomůže...věnuj se sama sobě, choď s přáteli ven, dělej co Tě baví, zabav se!!!...já vím je to těžký, mě se rozpadl vztah před pár měsíci, byla jsem z toho špatná ale moji přátelé mi dost pomáhají, jezdím po výletech, sice to trochu leze do peněz, ale než sedět doma a trápit se, tak radši pustím nějakou korunu a užívám si. Aspoň nemám čas přemýšlet nad nešťastnou láskou...a co víš, určitě potkáš někdě někoho jinýho lepšího a zamiluješ se a na toho kvůli komu se trápíš si časem nevzpomeneš. Držím Ti palečky 

Není tady
Barčo,souhlasím s Isabel.Mám 17-tiletou dceru tak vím,co to je a nakonec i ze své zkušenosti.Držím Ti palečky.
Není tady
mno jako já nevím...je to uš rok..je mi 15 a jinyho kluka nechci...vsichni si me kuli tomu dobiaj
Není tady
Barčo- když mi bylo 16let, měla jsem něco podobného... taky to trvalo rok. Kamarádka si to vytrpěla 10let
(V osmi se šíleně zakoukala do kamaráda... stále se to stupňovalo... pustilo ji to až po 18tinách, kdy potkala výborného kluka)...
Neboj, nejsi vyjimka... myslím, že si tím prošla skoro každá ... Hlavu vzhůru!
Není tady
ehm, u mě 11 let
ale co se dá dělat. sice mám obvykle dny, kdy se užírám, ale jak říká Isabel, výlety, přátelé => zkrátka se musíš nějak zabavit. pomáhá to
děje se to pořád a až přijde ON, tak si na tohohle ani nevzpomeneš ;-)

Není tady
Štastnou lásku řeš tak, že si dělej radost, pečuj o sebe, vzdělávej se, bud se svými přáteli, začni něco nového, poznej nové lidi, kup si něco na sebe, najdi si na léto brigádu, ale nesed doma
Není tady
destinn napsal(a):
Štastnou lásku řeš tak, že si dělej radost, pečuj o sebe, vzdělávej se, bud se svými přáteli, začni něco nového, poznej nové lidi, kup si něco na sebe, najdi si na léto brigádu, ale nesed doma
Samozřejmě sem myslela NEštastnou...
Není tady
Nejtěžší je, když zažijete nešťastnou lásku, po dlouhé době se z toho pak vzpamatujete a objeví se někdo další... zamilujete se do něho.. myslíte si, že je všechno okey.. a najednou BUM, rána a další zklamání.. a to pak bolí neskutečně.. Tohle já teď zažívam.. Po roce jsem se vzpamatovala ze zklamání a teď další..
Není tady