1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
jindra napsal(a):
Selima napsal(a):
Santala napsal(a):
Toho se drím
(co kdyby jeden z mých, byl bývalý jeden s jejich) ( Mikei, z toho rande nic nebude !
![]()
Jinak, právě e mám přestavivost obrovskou, take vídím tu lineární řadu já s ním, on s ní, ona s ním, ona s ní, atd...![]()
No, ale pri popustení uzdy takejto predstavivosti skončí nakoniec u panicov...
a U vidím, ako ti unajie mamičky ochotne poičiavajú svojich nenačatých synáčikov kvôli TVOJEj bezpečnosti!!!
Tak to, jsem "nechytla"
![]()
Tady jde o pouití kondomu -ne ?
Můu jich mít 6 denně,ale kdy budu pouívat kondom,alespoň sníím riziko...
môe ich ma aj 60 denne, ale ak má ranku v ústach a on tie... a je HIV pozitívny- máte "na problém zaděláno". Ibae by ste sa aj bozkávali cez kondóm... Nehovoriac u o orálnom sex, apod. Neposchybňujem isté protipopatrenia, ale proste 100% istota asi neexistuje. Skôr rozumná miera rizika.
Není tady
Selima napsal(a):
jindra napsal(a):
Selima napsal(a):
No, ale pri popustení uzdy takejto predstavivosti skončí nakoniec u panicov...a U vidím, ako ti unajie mamičky ochotne poičiavajú svojich nenačatých synáčikov kvôli TVOJEj bezpečnosti!!!
Tak to, jsem "nechytla"
![]()
Tady jde o pouití kondomu -ne ?
Můu jich mít 6 denně,ale kdy budu pouívat kondom,alespoň sníím riziko...môe ich ma aj 60 denne, ale ak má ranku v ústach a on tie... a je HIV pozitívny- máte "na problém zaděláno". Ibae by ste sa aj bozkávali cez kondóm...
Nehovoriac u o orálnom sex, apod. Neposchybňujem isté protipopatrenia, ale proste 100% istota asi neexistuje. Skôr rozumná miera rizika.
Sel, 100% je jen to, e vichni jednou umřeme
Není tady