6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikdy jsem ve vztahu nevěrná nebyla a doufám, e ani nebudu.
To je sice hezké, ale před nemoci tě to nechrání)
Majko, kdybych tě neznala, tak bych těď měla pocit, e se bavím s 13ti letou holkou
Já si myslím, e je sice tvoje věc s kým spí a jak. Ale zároveň i tak trochu ohleduplnosti nekodí. Ty sice na HIV umřít můe, ale ten druhý se kterým spí třeba ne. A myslím, e hodně HIV pozitivních nebo "jen" pacientů s loutenkou tvůj "free" postoj nechápou.
Není tady
Klubko, pouze čte má písmenka jinak, ne jsou mylena. Vysvětluje si je po svém. Nic víc.
Free postoj jsi mi přiřadila ty.
Taky jsem nikde nenapsala, e pokud budu já nemocná, budu se tímto způsobem milovat. Pak se toti nebudu milovat vůbec.
Váně, píe, jako by jsi mě neznala.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 13:26)
Tak fajn, Majko. Hlavně,aby sis byla 100% jistá, e jsi zdravá. Ono se to ráno v zrcadle jen tak nepozná
Není tady
Majko já chci jen říct...e by mě zajímalo jak se nebude milovat kdyby jsi - nedej Boe skutečně onemocněla...?
e to u TED ví e BY ses nemilovala(samozřejmě s ochranou)... no nic to jen tak na okraj...
Upravil(a) adra (13. 5. 2008 14:00)
Není tady
majkafa napsal(a):
Shidene, představa?
Miloval ses někdy bez kondomu?
Ne proto představa, ale jednou do toho půjdu.
Klubko, ano, co se pohlavně přenosných nemocí týká, jsem teď zdravá. Chce to písemně od lékaře?
Adro, u se troku dost znám.
Znám se, e jsem natolik zodpovědná, e bych se nemilovala, kdy budu nemocná. Nejsem v tomhle sobecká.
Ale stát se můe cokoliv. Teď říkám, e bych se nemilovala. To je vechno.
Moná mi dělá dobře představa mučedníka.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 14:10)
shiden napsal(a):
Neumím si představit, e jsi ve svém věku jetě nikdy.
Kdy to ale nepoznáme, tak nevíme, o co přicházíme.
No nic, zasejc jsem troku rozproudila diskusi a potvrdila si, e písmenka si kadý z nás vykládá dle svého pohledu a často ne tak, jak je píící myslí.
Klubko a kdyby tě zajímalo, jestli se chráním proti otěhotnění, tak ano, mám evru.
majkafa napsal(a):
shiden napsal(a):
Neumím si představit, e jsi ve svém věku jetě nikdy.
Kdy to ale nepoznáme, tak nevíme, o co přicházíme.
Asi je to lepí bez kondomu, ale s prostitutkou je to trochu rizikové, ví. Tak nevím.
Chápu. Taky bych měla strach.
Jistotu nemá člověk stejně asi nikdy.
majkafa napsal(a):
Chápu. Taky bych měla strach.
Jistotu nemá člověk stejně asi nikdy.
No právě, dejme tomu, e ji i zaplatím pár tisíc na vrch, tak to stejné jí můe zaplatit I někdo jiný a ona mu dá bez ochrany. S prostitutkou ano, ale leda později tak za 20 let , zatím je brzo.
majkafa napsal(a):
No nic, zasejc jsem troku rozproudila diskusi a potvrdila si, e písmenka si kadý z nás vykládá dle svého pohledu a často ne tak, jak je píící myslí.
Klubko a kdyby tě zajímalo, jestli se chráním proti otěhotnění, tak ano, mám evru.
Na tom není co si vykládat jinak.
Praktikuje nechráněný sex.
Nechráněný proti nemocem, ne otěhotnění To je fakt. Tak jsi to napsala.
Co tě k tomu vede a jak moc věří tomu, e kdy spí s chlapama co dávají krev a podobný "laciný" argumenty, je věc jiná.
Myslím, e v tomto jsou písmenka jasná
Ale,kadýho věc
Není tady
Klubko napsal(a):
Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na kolách. Ano mladí o sexu vědí asi více, ne my v jejich letech,ale koukám e zodpovědnost nijaká ádná.
Já bych se bez antikoky a kondomu prostě s chlapem nevyspala. Přemýlím proč to tak mám nastavené? Hmm. Kdy si vzpomenu na své známé, které pak kadý měsíc ílely, tak jsem nechápala. Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepouili kondom, tak si vdy naly nějaké výmluvy. e je drahá, e musí k lékaři, e přeruovaná soulo je v pohodě, e by si je pak stejně vzal, tak co
Safra! Tak teďka jsem se pobavila "Bez antikoncepce a bez kondomu se s chlapem prostě nevyspím." To jako spí pokadé s jiným..... ??
Není tady
Mendy napsal(a):
Klubko napsal(a):
Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na kolách. Ano mladí o sexu vědí asi více, ne my v jejich letech,ale koukám e zodpovědnost nijaká ádná.
Já bych se bez antikoky a kondomu prostě s chlapem nevyspala. Přemýlím proč to tak mám nastavené? Hmm. Kdy si vzpomenu na své známé, které pak kadý měsíc ílely, tak jsem nechápala. Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepouili kondom, tak si vdy naly nějaké výmluvy. e je drahá, e musí k lékaři, e přeruovaná soulo je v pohodě, e by si je pak stejně vzal, tak coSafra! Tak teďka jsem se pobavila "Bez antikoncepce a bez kondomu se s chlapem prostě nevyspím." To jako spí pokadé s jiným..... ??
Mendy, kdy člověk nemá stálého partnera, světe div se, ale i tato situace můe nastat
Není tady
Mendy, ne:)) Ale z těch co jsme spala, tak vdy s antikokou a vdy s těmi krátkodobými známostmi s kondomem:)
Není tady
Kdy u jsme na to narazily(-i) , co je to "sex naostro" ?
Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?
Není tady
Jessika napsal(a):
Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?
Nene, je to sex s chilli papričkama.
shiden napsal(a):
Jessika napsal(a):
Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?Nene, je to sex s chilli papričkama.
Vauuuu...a my furt jen se lehačkou. Tak běím honem do marketu koupit chilli papričky, a ten sex trocha okořením To bude manel večer čučet
Není tady
Santalo, za poslední dva a půl roku jsem "spala s chlapama" tolikrát, co by se na prstech necelých tří rukou spočítat dalo. Chápe? Pod písmenky si kadá představujete něco jiného. Vím, e stačí jednou a můu onemocnět.
Já tomu neříkám "spím s chlapama". Tohle bylo jednou. Cítím to jako milování. Vdy mi to i duevně něco dalo a bylo to krásný. Nejsou to čísla ve statistice. Pokadé to bylo s určitými vzájemnými sympatiemi. S tím, co mi říkala má intuice. Nemýlila se. Ti mui mi hodně dali a moc mi pomohli překonat bolest ze ztráty manela. Jsem jim nesmírně vděčná.
Teď to vypadá na dlouhou přestávku, protoe u jsem zase jinde.
I přítě to myslím, bude bez kondomu, protoe to bude s tím, s kým se budeme vzájemně milovat a budeme chtít spolu sdílet své dny. Já si počkám.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 17:19)
Mendy napsal(a):
shiden napsal(a):
Jessika napsal(a):
Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?Nene, je to sex s chilli papričkama.
Vauuuu...a my furt jen se lehačkou. Tak běím honem do marketu koupit chilli papričky, a ten sex trocha okořením To bude manel večer čučet
vy taky ze veho uděláte takovou p.del...
ale já potřebuju vědět tu definici
Není tady
Jessika napsal(a):
ale já potřebuju vědět tu definici
Tak já nevím, sex naostro? Asi bez ničeho? Bez kondomu, bez antikoncepce, bez jakékoliv ochrany........
A nebo taky někde na veřejnosti? eby
Není tady
Mendy napsal(a):
Jessika napsal(a):
ale já potřebuju vědět tu definiciTak já nevím, sex naostro? Asi bez ničeho? Bez kondomu, bez antikoncepce, bez jakékoliv ochrany........
A nebo taky někde na veřejnosti? eby
teď jsem myslela na kondom .... Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?
Není tady
V noci jsem o "naostro" hodně přemýlela. Dík.
Jessika napsal(a):
Mendy napsal(a):
Jessika napsal(a):
ale já potřebuju vědět tu definiciTak já nevím, sex naostro? Asi bez ničeho? Bez kondomu, bez antikoncepce, bez jakékoliv ochrany........
A nebo taky někde na veřejnosti? ebyteď jsem myslela na kondom .... Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy u partner ví, e by měl bránit početí ?
To je zajímavá otázka.
1. Ale zdravotně je cokoli BEZ kondomu = naostro = monost onemocnění
a) chlápek ukáe certifikát zdravotní, e od posledního styku nic nechytl
b) chlápek se s certifikáty moc nemazlí = vlastně spí se vemi jeho předchozími partnery/partnerkami (alespon tak hovoří příručky HIV positiv). Protoe tahle nemoc se projeví a za nějakou dobu.
2. Co se týče početí - tam by to nasazení před výstřikem mohlo pomoci, ale nevím, jaké je procento spolehlivosti (90-98%? fakt nevím).
PS: teze Majkafy mi tak nejak prijdou smysluplne. Tím myslím plné smyslů, pocitů a fyzických vjemů z milování. Ale obávám se, e argument Santaly (ten zdravotní) to celé rozstřílel. Není pochyb o tom, e to je velmi rizikové sexuální chování pro vechny zúčastněné (na počtu stýkajících se sliznic opravdu nezáleí). Ale kadý jsme svého těstí a v tomto případě svých sbírek virových onemocnění strojvůdcem. Ve je opravdu jen a jen nae volba.
Pro mě je tato diskuse také inspirací a okamitě jdu na krvní HIV testy. Jakoto bývalý frajírek jsem kondom občas nepouil, resp. po nějaké době jsem se "stálejí" partnerkou spolehl na její antikoncepci = spal jsem s ní nechráněně a oba jsme tak vlastně spali se svými předchozími partnery. Co na rčení, mám-li zemřít na infarkt v 95 letech na své jachtě, tak přeci nezemřu na AIDS v 45, sice nic nemění...ale pokud bych náhodou byl přenaečem, tak aspon nenakazím ostatní....
Není tady
Nicolasi
Není tady