Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 5. 2008 13:19

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: sex naostro

Nikdy jsem ve vztahu nevěrná nebyla a doufám, že ani nebudu.

To je sice hezké, ale před nemoci tě to nechránísmile)
Majko, kdybych tě neznala, tak bych těď měla pocit, že se bavím s 13ti letou holkou dumbom
Já si myslím, že je sice tvoje věc s kým spíš a jak. Ale zároveň i tak trochu ohleduplnosti neškodí. Ty sice na HIV umřít můžeš, ale ten druhý se kterým spíš třeba ne. A myslím, že hodně HIV pozitivních nebo "jen" pacientů s žloutenkou tvůj "free" postoj nechápou.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#52 13. 5. 2008 13:24

majkafa
Host

Klubko, pouze čteš má písmenka jinak, než jsou myšlena. Vysvětluješ si je po svém. Nic víc.
Free postoj jsi mi přiřadila ty. smile
Taky jsem nikde nenapsala, že pokud budu já nemocná, budu se tímto způsobem milovat. Pak se totiž nebudu milovat vůbec.
Vážně, píšeš, jako by jsi mě neznala.

Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 13:26)

#53 13. 5. 2008 13:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak fajn, Majko. Hlavně,aby sis byla 100% jistá, že jsi zdravá. Ono se to ráno v zrcadle jen tak nepozná reta

Není tady

#54 13. 5. 2008 14:00

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Majko já chci jen říct...že by mě zajímalo jak se nebudeš milovat kdyby jsi - nedej Bože skutečně onemocněla...?
že to už TED víš že BY ses nemilovala(samozřejmě s ochranou)... no nic to jen tak na okraj...

Upravil(a) adra (13. 5. 2008 14:00)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#55 13. 5. 2008 14:05

shiden
Host

majkafa napsal(a):

Shidene, představa?
Miloval ses někdy bez kondomu?

Ne proto představa, ale jednou do toho půjdu.

#56 13. 5. 2008 14:06

majkafa
Host

Klubko, ano, co se pohlavně přenosných nemocí týká, jsem teď zdravá. Chceš to písemně od lékaře? lol
Adro, už se trošku dost znám.
Znám se, že jsem natolik zodpovědná, že bych se nemilovala, když budu nemocná. Nejsem v tomhle sobecká.
Ale stát se může cokoliv. Teď říkám, že bych se nemilovala. To je všechno.
Možná mi dělá dobře představa mučedníka. big_smile

Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 14:10)

#57 13. 5. 2008 14:09

majkafa
Host

shiden napsal(a):

Neumím si představit, že jsi ve svém věku ještě nikdy.
Když to ale nepoznáme, tak nevíme, o co přicházíme.

#58 13. 5. 2008 14:15

majkafa
Host

No nic, zasejc jsem trošku rozproudila diskusi a potvrdila si, že písmenka si každý z nás vykládá dle svého pohledu a často ne tak, jak je píšící myslí.
Klubko a kdyby tě zajímalo, jestli se chráním proti otěhotnění, tak ano, mám evru. wink

#59 13. 5. 2008 14:32

shiden
Host

majkafa napsal(a):

shiden napsal(a):

Neumím si představit, že jsi ve svém věku ještě nikdy.
Když to ale nepoznáme, tak nevíme, o co přicházíme.

Asi je to lepší bez  kondomu, ale s prostitutkou je to trochu rizikové, víš. Tak nevím.

#60 13. 5. 2008 14:39

majkafa
Host

Chápu. Taky bych měla strach.
Jistotu nemá člověk stejně asi nikdy.

#61 13. 5. 2008 14:46

shiden
Host

majkafa napsal(a):

Chápu. Taky bych měla strach.
Jistotu nemá člověk stejně asi nikdy.

No právě, dejme tomu, že ji i zaplatím pár tisíc na vrch, tak to stejné jí může zaplatit I někdo jiný a ona mu dá bez ochrany. S prostitutkou ano, ale leda později – tak za 20 let big_smile, zatím je brzo.

#62 13. 5. 2008 15:54

Santala
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

No nic, zasejc jsem trošku rozproudila diskusi a potvrdila si, že písmenka si každý z nás vykládá dle svého pohledu a často ne tak, jak je píšící myslí.
Klubko a kdyby tě zajímalo, jestli se chráním proti otěhotnění, tak ano, mám evru. wink

Na tom není co si vykládat jinak.
Praktikuješ nechráněný sex.
Nechráněný proti nemocem, ne otěhotnění vissla To je fakt. Tak jsi to napsala.
Co tě k tomu vede a jak moc věříš tomu, že když spíš s chlapama co dávají krev a podobný "laciný" argumenty, je věc jiná.
Myslím, že v tomto jsou písmenka jasná lol
Ale,každýho věc reta

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#63 13. 5. 2008 15:55

Mendy
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na školách. Ano mladí o sexu vědí asi více, než my v jejich letech,ale koukám že zodpovědnost nijaká žádná.
Já bych se bez antikošky a kondomu prostě s chlapem nevyspala. Přemýšlím proč to tak mám nastavené? Hmm. Když si vzpomenu na své známé, které pak každý měsíc šílely, tak jsem nechápala. Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepoužili kondom, tak si vždy našly nějaké výmluvy. Že je drahá, že musí k lékaři, že přerušovaná soulož je v pohodě, že by si je pak stejně vzal, tak co va

lol Safra! Tak teďka jsem se pobavila lol "Bez antikoncepce a bez kondomu se s chlapem prostě nevyspím." To jako spíš pokaždé s jiným..... va ??

Není tady

#64 13. 5. 2008 15:57

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mendy napsal(a):

Klubko napsal(a):

Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na školách. Ano mladí o sexu vědí asi více, než my v jejich letech,ale koukám že zodpovědnost nijaká žádná.
Já bych se bez antikošky a kondomu prostě s chlapem nevyspala. Přemýšlím proč to tak mám nastavené? Hmm. Když si vzpomenu na své známé, které pak každý měsíc šílely, tak jsem nechápala. Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepoužili kondom, tak si vždy našly nějaké výmluvy. Že je drahá, že musí k lékaři, že přerušovaná soulož je v pohodě, že by si je pak stejně vzal, tak co va

lol Safra! Tak teďka jsem se pobavila lol "Bez antikoncepce a bez kondomu se s chlapem prostě nevyspím." To jako spíš pokaždé s jiným..... va ??

Mendy, když člověk nemá stálého partnera, světe div se, ale i tato situace může nastat  dumbom lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#65 13. 5. 2008 15:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy, ne:)) Ale z těch co jsme spala, tak vždy s antikoškou a vždy s těmi krátkodobými známostmi s kondomem:)

Není tady

#66 13. 5. 2008 16:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Když už jsme na to narazily(-i) , co je to "sex naostro" ?
Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy už partner ví, že by měl bránit početí ? smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#67 13. 5. 2008 16:42

shiden
Host

Jessika napsal(a):

Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy už partner ví, že by měl bránit početí ? smile

Nene, je to sex s chilli papričkama.

#68 13. 5. 2008 17:15

Mendy
♥♥♥♥♥--

shiden napsal(a):

Jessika napsal(a):

Vauuuu...a my furt jen se šlehačkou. Tak běžím honem do marketu koupit chilli papričky, a ten sex trocha okořením big_smile To bude manžel večer čučet lol

Není tady

#69 13. 5. 2008 17:16

majkafa
Host

Santalo, za poslední dva a půl roku jsem "spala s chlapama" tolikrát, co by se na prstech necelých tří rukou spočítat dalo. Chápeš? Pod písmenky si každá představujete něco jiného. Vím, že stačí jednou a můžu onemocnět.
Já tomu neříkám "spím s chlapama". Tohle bylo jednou. Cítím to jako milování. Vždy mi to i duševně něco dalo a bylo to krásný. Nejsou to čísla ve statistice.  Pokaždé to bylo s určitými vzájemnými sympatiemi. S tím, co mi říkala má intuice. Nemýlila se. Ti muži mi hodně dali a moc mi pomohli překonat bolest ze ztráty manžela. Jsem jim nesmírně vděčná.
Teď to vypadá na dlouhou přestávku, protože už jsem zase jinde. smile
I příště to myslím, bude bez kondomu, protože to bude s tím, s kým se budeme vzájemně milovat a budeme chtít spolu sdílet své dny. Já si počkám. smile

Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 17:19)

#70 13. 5. 2008 17:19

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Mendy napsal(a):

shiden napsal(a):

Jessika napsal(a):

Vauuuu...a my furt jen se šlehačkou. Tak běžím honem do marketu koupit chilli papričky, a ten sex trocha okořením big_smile To bude manžel večer čučet lol

vy taky ze všeho uděláte takovou p.del... wink
ale já potřebuju vědět tu definici smile

Není tady

#71 13. 5. 2008 17:24

Mendy
♥♥♥♥♥--

Jessika napsal(a):

Tak já nevím, sex naostro? Asi bez ničeho? Bez kondomu, bez antikoncepce, bez jakékoliv ochrany........
A nebo taky někde na veřejnosti? Žeby  va

Není tady

#72 13. 5. 2008 17:29

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Mendy napsal(a):

Jessika napsal(a):

Tak já nevím, sex naostro? Asi bez ničeho? Bez kondomu, bez antikoncepce, bez jakékoliv ochrany........

teď jsem myslela na kondom .... Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy už partner ví, že by měl bránit početí ?

Není tady

#73 14. 5. 2008 8:50

majkafa
Host

V noci jsem o "naostro" hodně přemýšlela. Dík.

#74 14. 5. 2008 11:01

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jessika napsal(a):

Mendy napsal(a):

Jessika napsal(a):

teď jsem myslela na kondom .... Celý styk bez kondomu nebo nasazení kondomu po určité době styku, kdy už partner ví, že by měl bránit početí ?

To je zajímavá otázka.
1. Ale zdravotně je cokoli BEZ kondomu = naostro = možnost onemocnění
a) chlápek ukáže certifikát zdravotní, že od posledního styku nic nechytl
b) chlápek se s certifikáty moc nemazlí = vlastně spíš se všemi jeho předchozími partnery/partnerkami (alespon tak hovoří příručky HIV positiv). Protože tahle nemoc se projeví až za nějakou dobu.

2. Co se týče početí - tam by to nasazení před výstřikem mohlo pomoci, ale nevím, jaké je procento spolehlivosti (90-98%? fakt nevím).

PS: teze Majkafy mi tak nejak prijdou smysluplne. Tím myslím plné smyslů, pocitů a fyzických vjemů z milování. Ale obávám se, že argument Santaly (ten zdravotní) to celé rozstřílel. Není pochyb o tom, že to je velmi rizikové sexuální chování pro všechny zúčastněné (na počtu stýkajících se sliznic opravdu nezáleží). Ale každý jsme svého štěstí a v tomto případě svých sbírek virových onemocnění strojvůdcem. Vše je opravdu jen a jen naše volba.

Pro mě je tato diskuse také inspirací a okamžitě jdu na krvní HIV testy. Jakožto bývalý frajírek jsem kondom občas nepoužil, resp. po nějaké době jsem se "stálejší" partnerkou spolehl na její antikoncepci = spal jsem s ní nechráněně a oba jsme tak vlastně spali se svými předchozími partnery. Což na rčení, mám-li zemřít na infarkt v 95 letech na své jachtě, tak přeci nezemřu na AIDS v 45, sice nic nemění...ale pokud bych náhodou byl přenašečem, tak aspon nenakazím ostatní....

Není tady

#75 14. 5. 2008 11:09

Ota
Moderátor(ka)

Nicolasi tummenupp

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí