1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Klubko napsal(a):
Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na kolách. Ano mladí o sexu vědí asi více, ne my v jejich letech,ale koukám e zodpovědnost nijaká ádná.
I ty stařenko ...
adra napsal(a):
idéne
![]()
![]()
![]()
pt!
No Mikei, to je jiná věc. Já na něm prostě tvrám a kdy to chlap nerespektuje, tak má prostě smůlu:)
A Shidene, nejsme stará, to vím. Ale 16ti letí mi začínají vykat
Není tady
Klubko napsal(a):
No Mikei, to je jiná věc. Já na něm prostě tvrám a kdy to chlap nerespektuje, tak má prostě smůlu:)
Tak to bych měl u Tebe smůlu
Klubko napsal(a):
A Shidene, nejsme stará, to vím. Ale 16ti letí mi začínají vykat
Mě zase nedávno asi 12ti letej kluk pustil v autobuse sednout
Není tady
Mike, ty bys měl smůlu u mě i bez kondomu
Není tady
no..bez kondomu tím spí...protě utrum ... i s micinou
:
:
:
Není tady
shiden napsal(a):
adra napsal(a):
idéne
![]()
![]()
![]()
pt!
jaký pt ? co tam psal
shideneeeee !!!!
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
V tvém případě určitě :-)))
Kdy jsem já začínal se sex. ivotem, tak moje tehdejí (zkuenějí) partnerka spoléhala na tzv. neplodné dny - kdy se na to dívám zpětně, pak byl zázrak, e se mnou neotěhotněla...
Nic si z toho nedělej. Můj syn je tady jenom proto, e tehdy můj BM tvrdil, e je neplodný
Není tady
fákt ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
fákt ?
nojo, no, byla jiná doba
mně máma neposílala na rande se slovy " prezervativ má ?" jako jsem to dělala já se svým synem
Není tady
tak jako matka jsi
ale hele, tys mu tu báchorku fakt věřila, jo ? kolik ti (vám) bylo ?
Není tady
mně 18 a jemu 26 - zřejmě tak usuzoval z toho, e do tý doby, ne jsme začali chodit spolu , ádnou dívčinu neoplodnil a e věřím (a vím), e pálil svíčku notně z obou stran ( z čím ovem nepřestal ani po dbu naeho manelství) ...
Není tady
Mike napsal(a):
Mě zase nedávno asi 12ti letej kluk pustil v autobuse sednout
To jsi na tom u hodně patně, se nedivím, e jedině kde můe na ostro je tvoje chatička
Není tady
Nesnáím kondomy. To se vůbec nemusím milovat, je to k ničemu.
Vím, e je to nebezpečné, ale vdy jedině naostro. Snaím se vybírat spolehlivé partnery, i kdy člověk nikdy neví, co se můe stát.
Ale říkám si, koho mají oběsit, toho nezastřelí a jestli mám umřít na takovou nemoc, stejně se jí nevyhnu.
majkafa napsal(a):
Nesnáím kondomy. To se vůbec nemusím milovat, je to k ničemu.
Vím, e je to nebezpečné, ale vdy jedině naostro. Snaím se vybírat spolehlivé partnery, i kdy člověk nikdy neví, co se můe stát.
Ale říkám si, koho mají oběsit, toho nezastřelí a jestli mám umřít na takovou nemoc, stejně se jí nevyhnu.
No, tak to by s tebou na tohle téma mohla Estela diskutovat asi hodiny
Majko, to je největí blbost, jakou jsi tady vyplodila
Není tady
Santalo, Estel znám moná na rozdíl od tebe osobně.
Blbost? Nic jsem nevyplodila.
Napsala jsem pouze to, jak to mám já. Můe to klidně pokládat za blbost.
Můe si o mně myslet co chce a to je tak asi vechno, co s tím můe dělat.
Btw chodím darovat krev a např. si vybírám partnery, kteří jsou dárci krve. Moná o tom neví, ale v seznamkách tohle docela funguje. Nevysvětluj si mé psaní jinak, ne jsem ho myslela já.
majkafa napsal(a):
Santalo, Estel znám moná na rozdíl od tebe osobně.
Blbost? Nic jsem nevyplodila.
Napsala jsem pouze to, jak to mám já. Můe to klidně pokládat za blbost.
Můe si o mně myslet co chce a to je tak asi vechno, co s tím můe dělat.
Btw chodím darovat krev a např. si vybírám partnery, kteří jsou dárci krve. Moná o tom neví, ale v seznamkách tohle docela funguje. Nevysvětluj si mé psaní jinak, ne jsem ho myslela já.
Bez komentáře
Není tady
Já věděla, e tím, co napíu, některé čtenáře podrádím.
Take jednodue, buď bez kondomu nebo nic. Pokud mám pocit, e je to riskantní, volím nic.
Majko, jen uau
(a taky, na pocit, e to není riskantní, dojelo lidí
)
Já se mám v tomhle směru dosti ráda, a proto nikdy nebylo BEZ kondomu, kromě stálých partnerů.... (a ten kondom byl i v mém paralerním vztahu....) a i takhle si vlastně člověk nemůe být jistej, e...ale minimalizovat rizika vdy a vude
Upravil(a) Račice dračice (13. 5. 2008 10:36)
Není tady
Račice, tak jetě jednou, by jsem to napsala hned napoprvé.
Koho mají oběsit, toho nezastřelí. Jestli mám umřít na AIDS, stejně na něj umřu.
Vím, co dělám, mám spočtené plusy a minusy. To je ve.
Ok, já Ti to neberu, jen jsem se podivila, e to někdo takhle vnímá.... zarazit mě to snad můe ne.., kdy jsi to tady napsala...byla to pouhá reakce,přesvědčovat Tě ale nehodlám
Je mi to fuk
dál jsem psala jen o sobě
Upravil(a) Račice dračice (13. 5. 2008 10:44)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já věděla, e tím, co napíu, některé čtenáře podrádím.
Take jednodue, buď bez kondomu nebo nic. Pokud mám pocit, e je to riskantní, volím nic.
Mě kondom teda nevadí, ale představa bez něho tj. tělo na tělo je pro mě dost vzruující
Shidene, představa?
Miloval ses někdy bez kondomu?
Já s ním asi tak 3x, je mi to o.d.p.o.r.n.ý, neivý, umělý.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2008 12:08)
Majko, a teď si vem, kdyby tento názor měl kadý nevěrný a nevěrná v manelství a pak něco přitáhl domů? To mě příjde trochu sobecké.
Je prostě hodně věcí, které jsou příjemnějí nějak. Ale někdy je dobré nemyslet jen na sebe. A myslím, e tohle je skutečně tato otázka.
Dávám taky krev, chodím na testy,ale ty jsou 2x za rok a věř mi, e se stalo u hodně omylů i u těchto lidí, ač se to nae zdravotnictví snaí tutlat.
Není tady
Klubko, je mi jedno, jaký názor má nevěrný v manelství,nebo kdokoliv jiný.
Nikdy jsem ve vztahu nevěrná nebyla a doufám, e ani nebudu.
Co udělá můj partner, jestli mi bude věrný, nebo jestli se v něvěře bude milovat s kondomem, nebo ne, to stejně neovlivním.
Kadý a si to dělá, jak chce, já to dělám takhle. Moná i proto jsem se u hodně dlouho nemilovala. Protoe buď vechno, nebo nic. No a co?
Můu si být, jaká chci a tak to dělám.
Já vím, jak to je a vy si klidně vytvářejte domněnky.