1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
s partnerom sme mali sex s kondomom. dalsie kolo sme isli bez asi po pol hodine. je mozne ze na penise mu ostali spermie z kondomu?? je mozne takto otehotniet?? sex bol navyse pocas menstruacie a druhykrat sa neurobil, iba chvilku sme sexovali naostro. D
Není tady
Spermie mu tam určitě zůstali. A monost otěhotnění určitě je, ale záleí na spoustě faktorů. Některá z nás otěhotní okamitě a kdykoliv a jiná nemůe ani v úplně idálením čase.
Udělej si a pár dní těhotenský test a bude mít jistotu. A přítě poli partera vysprchovat.
Není tady
I kdyby se vysprchoval, stejně můe otěhotnět. Přeruovaná soulo není zrovna nej antiko. Pokud nechce přijít do jiného stavu, tak tohle je docela risk a spoléhat by ses na to rozhodně neměla.
Není tady
este by som sa chcela spytat, ze keby som otehotnela, menstruacia by prestala alebo by pokracovala dalej? ako by som to mohla zistit?menstruacia ma koncit 2 den po nechranenom styku
Není tady
mohol by tampon zabranit preniknutiu spermii???ak som pri sexe mala zavedeny tampon
Není tady
Ne-e, tampon nezabrání proniknutí spermií. Ale nemyslím, e bys měla nějak plait. Otěhotnět v době menstruace zase není tak hned. Kdy počká do dalích měsíčků, tak uvidí. Hlavně se nenervuj, protoe tím si tu menstruaci jen oddálí a bude nervní o to víc. Tak přítě víc rozumua kondom při kadé (!) souloi! Čauky.
Není tady
Nechci být nepříjemná, ale kdy se kruci cítí dost dospělá na to, abys uka.a, tak bys měla být taky dost zodpovědná a nenechávat nic náhodě, kdy o těhotenství evidentně nestojí.
Ty poslední dotazy, to u jsem měla dojem, e si dělá normálně prd.l.
Není tady
souhlasím s PPavlaa..........
ty poslední dotazy asi nebyly myleny váně,e ne?
Není tady
na ostro ... to bych si taky dal, ale to by byla sebevrada
V tvém případě určitě :-)))
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kdy jsem já začínal se sex. ivotem, tak moje tehdejí (zkuenějí) partnerka spoléhala na tzv. neplodné dny - kdy se na to dívám zpětně, pak byl zázrak, e se mnou neotěhotněla...
Není tady
Teda Mikeku, to byl fakt hazard, kolik té "zkuenějí" bylo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Teda Mikeku, to byl fakt hazard, kolik té "zkuenějí" bylo
Jí 28, mně necelých 20...
Není tady
tak to bych očekávala, e na tohle u hrát nebude
Není tady
Dalí úsměvné téma, no super. Omlouvám se, ale opravdu je vidět, e na kolách i doma je nedostatečná sexuální výchova.
Pavli, kdysy se tradovalo (nevím jak se na to dnes dívá Uzel), e pokud si mu omyje genitálie ve vodě teplejí vodou, tj. cca 50 stupňů, sniuje se monost otěhotnění. Nevím, sado-maso nepěstuji.
Upravil(a) Sirius (11. 5. 2008 19:47)
PPavlaa napsal(a):
A ty by jsi měla radost?
Sirius napsal(a):
Pavli, kdysy se tradovalo (nevím jak se na to dnes dívá Uzel), e pokud si mu omyje genitálie ve vodě teplejí vodou, tj. cca 50 stupňů, sniuje se monost otěhotnění. Nevím, sado-maso nepěstuji.
No tvorbě spermií opravdu vysoký teploty neprospívaj, proto taky noení těsnejch kalhot sniuje plodnost. Ale pouívat to jako antikoncepci je fakt blbost.
Není tady
shiden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A ty by jsi měla radost?
Z něčeho takovýho ? Se ti udělalo blbě, ne ?
Není tady
Kuba napsal(a):
Sirius napsal(a):
No tvorbě spermií opravdu vysoký teploty neprospívaj, proto taky noení těsnejch kalhot sniuje plodnost. Ale pouívat to jako antikoncepci je fakt blbost.
jj a proto si na tom nemáte pořád sedět, aby se vám to, nepřehřívaly
Není tady
PPavlaa napsal(a):
shiden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A ty by jsi měla radost?
Z něčeho takovýho ? Se ti udělalo blbě, ne ?
No, proto, já vím, e po mě tajně touí
Teda, jak jsi to uhod, já se to snaím táák skrývat
Není tady
*
Upravil(a) shiden (12. 5. 2008 11:08)
Taky je mi občas z takových dotazů v 21. století mdlo! Asi se začnu věnovat sexuální osvětě na kolách. Ano mladí o sexu vědí asi více, ne my v jejich letech,ale koukám e zodpovědnost nijaká ádná.
Já bych se bez antikoky a kondomu prostě s chlapem nevyspala. Přemýlím proč to tak mám nastavené? Hmm. Kdy si vzpomenu na své známé, které pak kadý měsíc ílely, tak jsem nechápala. Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepouili kondom, tak si vdy naly nějaké výmluvy. e je drahá, e musí k lékaři, e přeruovaná soulo je v pohodě, e by si je pak stejně vzal, tak co
Není tady
idéne
Upravil(a) adra (12. 5. 2008 10:38)
Není tady
Klubko napsal(a):
Na otázku proč neberou antikoncepci nebo nepouili kondom, tak si vdy naly nějaké výmluvy. e je drahá, e musí k lékaři, e přeruovaná soulo je v pohodě, e by si je pak stejně vzal, tak co
...a e s "gumou" to není ono...
Není tady