Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 7. 2008 20:27

erace
♥♥♥♥---

Re: POMOOOOOOC! Jak na holuby na balkóně?

Včera jsem šla do ložnice po snídani ustlat, a koho to nemáme na podlaze? Rorýse!! Seděl tam, čučel ale já nepochopím, KUDY tam vletěl, když jsem měla otevřenou jeń ventilačku!!!!! Naštěstí byl tak vyděšenej, že si přes sebe nechal hodit hadru a pak jsme ho vypustili z okna ven..Hnízdo tady nemají, to je zadělané novou fasádou, a stejně ho najdu v ložnici!!Měla jsem strach, že se splaší a pokadí mi postele a nábytek, naštěstí akce odchyt proběhla v klidu..

Není tady

#52 7. 7. 2008 20:31

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Kopíruji svůj příspěvek z minulé stránky, aby nezůstal neviditelný:

Dnes jsem nečekaně vyslechla, jak se jeden známý zbavil zahnízděné holubí rodinky na balkóně.
Smeták, ředidlo, CD, ... - nic nepomohlo.

A pak dostal spásný nápad:
Pomohla jediná malá  silvestrovská petarda. V případě potřeby zkuste aplikovat opakovaně.
Hodně štěstí a dejte vědět .

Upravil(a) Stelička (7. 7. 2008 20:32)

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#53 8. 7. 2008 14:09

josefminka
♥------

My jsme řešili podobný problém s půdním bytem a terasou. V první frontě jsou to různá plašidla, ale na ta si zvyknou! Větrníky, CD, zvonkohry do větru, nastříhané pruhy z igelitek pěkně šustí, stříbrné pásky z folie atd. atd. Chce to fantazii. Pak něco co dělá rámus - větrníky z lahví apod. Určitě sí s malým okem, je normálně průhledná, pružná, stojí pár korun a po několika něúspěšných náletech toho nechají. Nejjednodušší ale je, aby bylo vidět, že tam někdo bydlí. Tedy plašit normálně ručně.

Není tady

#54 11. 12. 2015 8:49

duspol
♥------

Tak proti holubům jsme zavěsili na balkon CD a okamžitě byl od nich pokoj (to bylo v sobotu ráno), navečer když zapadalo slunko tak jsme mysleli že nás odvezou do blázince, na balkoně sice nebyli holubi ale my jsme byli poloslepí protože CD nám odrážely světlo do bytu takže jsme na tom byli asi hůř než ti holubi. Doporučit můžu buď sí, nebo zasklení balkonu což mají někteří sousedi. My jsme našli na internetu elektronický odpuzovač na ptáky a s tím jsme maximálně spokojení ale museli jsme protáhnout přes okno napájecí kablík ke zdroji do zásuvky, protože je to na 230V.
Plašič je to Deramax-Bird

Není tady

#55 22. 2. 2016 17:10

jaroslava89
♥------

Ahoj, konečně jsme oslovili odborníky a dostali jsme doporučení na firmu birdoff.eu a po několikaletých pokusech s cdčkama, maketama dravců atd. jsme nechali nainstalovat bodce proti holubům. Kamarádka měla také problém, ale s balkonem tak si tam nechala dát tenkou sí. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí