6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi divný dotaz, ale víte někdo, jak se zbavit holubů??? Problém je v tom, e si k nám zvykli chodit holubi na balkon-balkon je u lonice a kadé ráno přiblině před 5hod. přiletí dva holubi (asi pár) a íleně vrkají třeba do 9hod. v kuse. Nemusím říkat, jak jsme u nevyspalí a unavení. Vyháníme je, ale nic nepomáhá, vdy se vrátí. U tam i nakladla holubice dvě vajíčka a my je samozřejmě vyhodili. Nenávidím holuby-proč se jim u nás tak líbí? Jak na ně????????????????????????????????????????
Není tady
Bóe,já myslela, e se někdo topí! Zkus dát do květináčů či někam připevnit dětské větrníky,blískavé CD apod. V případě nutnosti sehnat kocoura.
Není tady
Tak jim nasypej jed a zrní a u tam lítat nebudou. Se otráví.
Maya.82 - ty jsi zvíře... ...prej jed! Chce, aby se tě u Péti klíčníka udělali černej puntík?
Kačko, Vladena má "recht", pořiď si plaení a má klid... Tééééda, holky, vy jste pometla! Chudácí holubii...
Dědek tuhle jednoho přejel... u jste o něčem podobným slyely? Já etě né! Holub seděl v prostřed silnice a namísto, aby ulít, tak se nechal přejet! Buď neuměl lítat, nebo byl hluchej, či slepej? Bůh suď!
Není tady
Dneska jsme taky viděli přejetého holuba Jinak nic kromě zaveení CD asi neporadím.
Hellga napsal(a):
Maya.82 - ty jsi zvíře... ...prej jed! Chce, aby se tě u Péti klíčníka udělali černej puntík?
Kačko, Vladena má "recht", pořiď si plaení a má klid... Tééééda, holky, vy jste pometla! Chudácí holubii...
Dědek tuhle jednoho přejel... u jste o něčem podobným slyely? Já etě né! Holub seděl v prostřed silnice a namísto, aby ulít, tak se nechal přejet! Buď neuměl lítat, nebo byl hluchej, či slepej? Bůh suď!
Bol chorý... v Blave je kopec chorých holubov, ktorí nevedia u ani len chodi peo, nieto ete lieta...
Není tady
Taky jsem se zkbavila holubu CD. Pořádné jsem umyla balkon od holubincu a zavěsila dvě blýskavé CD. U mám klid.
Není tady
Vladena napsal(a):
Bóe,já myslela, e se někdo topí! Zkus dát do květináčů či někam připevnit dětské větrníky,blískavé CD apod. V případě nutnosti sehnat kocoura.
nene. netopím-ale jsem zralá na psychinu Cd u jsme zkoueli a nezabralo, dokonce jsem stříkala Savo na zem, kde se uvelebují...nic!
Není tady
Káča napsal(a):
Vladena napsal(a):
nene. netopím-ale jsem zralá na psychinu Cd u jsme zkoueli a nezabralo, dokonce jsem stříkala Savo na zem, kde se uvelebují...nic!
A co tak skleněná zástěna?
Není tady
Dnes manel říkal, e si asi v pondělí koupí prak, nebo v hračkářství tu dětskou pistolku na kuličky.
To zrní mám postříkat čím, aby se otrávili????? Vechno udělám-jen se chci u konečně dospat.
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Vladena napsal(a):
A co tak skleněná zástěna?
Ahoj Aprill-skleněná zástěna je u pro nás zbytečný luxus, vzhledem k tomu, e stavíme, byt je prakticky prodaný a na podzim se stěhujem-ale do té doby fakt zcvoknu....
Není tady
Káča napsal(a):
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
nene. netopím-ale jsem zralá na psychinu Cd u jsme zkoueli a nezabralo, dokonce jsem stříkala Savo na zem, kde se uvelebují...nic!A co tak skleněná zástěna?
Ahoj Aprill-skleněná zástěna je u pro nás zbytečný luxus, vzhledem k tomu, e stavíme, byt je prakticky prodaný a na podzim se stěhujem-ale do té doby fakt zcvoknu....
Tak v tom případě punty do uí pro celou rodinu .
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
aprill napsal(a):
A co tak skleněná zástěna?Ahoj Aprill-skleněná zástěna je u pro nás zbytečný luxus, vzhledem k tomu, e stavíme, byt je prakticky prodaný a na podzim se stěhujem-ale do té doby fakt zcvoknu....
Tak v tom případě punty do uí pro celou rodinu .
já mám-ale slyím to i přes ně. Nikdy bych nevěřila, e ty potvory tak ,,řvou"-se hárají, nebo co...
Není tady
No já jsem se taky zkouela zbavovat holubů chodili mi srat na parapet. Tak zkus vzit něco třeba kus starého lina a napichat tam připinačky a poloit to tam. Na to u si snad nesednou.
Holky bacha na ochránce zvířat!!!!!!!
Připínáčky a jed nebrat !!
Otrávení umřou a přiletí dalí , to by se museli otrávit vichni holubi.
Upravil(a) Romča (10. 5. 2008 21:35)
Není tady
Natahej tam cik-cak rybářský tenký vlasec aby tam nemohli vletět nebo tam napni na něco starou záclonu
Není tady
Káči tak si kupte nějaké síto na metry a natáhni to na balkon.
Není tady
Podpůrná sí na okurky bude stačit, stojí pár kaček a kdyby oka byly velký, tak dát dvě vedle sebe troku posunutě
Není tady
Pořídít si kočku není dobrý nápad, protoe by chudinka malá mohla vystartovat po holubech a z balkonu spadnout (za svobodna mi právě z těchto důvodů vypadl kocour ze 4. patra natěstí přeil, ale jestli Káča bydlí ve vyím patře, nedoporučuji!!!!!
Jediný legální způsob, jak se holubů zbavit je pořídit si na balkon voliéru s opeřeným dravcem a kadé ráno otevřít dvířka
Káčo, to jetě nic není - manelův soused má specielního koníčka - chov ulechtilých holubů a manel s tím nemůe udělat naprosto nic. Z pochopitelných důvodů nemůe mít na dvorku suák na prádlo, protoe jeho holubi sice nevrkají, zato se v letu vyměují Vzhledem k tomu, e dvorkem věčně courá nějaká toulavá kočka, holubi se bojí u nás blíe zabydlet, neřkuli dosednout na dvorek. Zato holubího trusu si mu uije ...
Není tady
Káčo, otrava je bezva, ale co zkusit obyčejné plaení? Co tak na okno siluetu dravce? Myslím, e se dají někde koupit nebo si jí vyrob, v kadé příručce "mladého svitě" (příručky pro skauty a pod.) jsou siluety dravců v letu, udělej podle nich zvěteninu, jako dráčka a nalep na sklo.
Upravil(a) Sirius (10. 5. 2008 22:00)
Já bych to jetě vylepila: stáhla bych si z netu krákorání nějakého dravce a kadé ráno bych ho poutěla z CD přehrávačw V případě, e holubi tyhle finty neprokouknou, má vyhráno :super:
Není tady
Zrovna dnes jsem uvaovala,e se tu přeptám na toté. Obtěují nájemníky delí dobu, ale ke mně se na balkon sáčkují asi týden. Poloila jsem si umělou trávu a zřejmě je to oklamalo. Zaneřádili ji pořádně a u přinesli i nějaký stavební materiál. :usch:Taky probírám sebeobranu a napadlo mě toté. Prak nebo jed. To bach nedala, tak jsem dnes vyháněla mechanicky. Moje přezuvky měly svůj letecký den.
Balkon byl rozlapený celý den. Kočka na gauči, pes na zemi pod ní a holubí vrkání na balkoně vedle nich s nimi ani nehlo. Já stará osoba jsem musela jít plait sama.
Teprve a odletěli, kočka la důleitě na balkon nasávat pachy.
Taky nevím, co si s tím počít. Cd zkusím a mám upadnuté na zemi takové divítko- plastovou spirálku, která taky můe fungovat. Hned zítra změním taktiku plaení. děkuji za nápad
Mimo jiné, taky jsem se vyděsila, komu jde o ivot.
Není tady
ochranci neochranci, na parapet bych dala truhliky, do nich zamaskovala bodce a bylo by to (nejaky podobny system jako je treba na kostelech a na kulturnich pamatkach)
Není tady
Jene jim nestačí parapety, oni smolí po celém balkoně , snáejí větévky. ...
Radovala jsem se , e konečně bude balkon trochu upravený a ho..., ho... , zlatá rybko.
Není tady