Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 5. 2008 16:30

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

POMOOOOOOC! Jak na holuby na balkóně?

Asi divný dotaz, ale víte někdo, jak se zbavit holubů??? Problém je v tom, že si k nám zvykli chodit holubi na balkon-balkon je u ložnice a každé ráno přibližně před 5hod. přiletí dva holubi (asi pár) a šíleně vrkají třeba do 9hod. v kuse. Nemusím říkat, jak jsme už nevyspalí a unavení. Vyháníme je, ale nic nepomáhá, vždy se vrátí. Už tam i nakladla holubice dvě vajíčka a my je samozřejmě vyhodili. Nenávidím holuby-proč se jim u nás tak líbí? Jak na ně???????????????????????????????????????? grater

Není tady

#2 10. 5. 2008 16:39

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: POMOOOOOOC! Jak na holuby na balkóně?

Bóže,já myslela, že se někdo topí! big_smile Zkus dát do květináčů či někam připevnit dětské větrníky,blískavé CD apod. V případě nutnosti sehnat kocoura. yikes

Není tady

#3 10. 5. 2008 16:42

Maya.82
Host

Tak jim nasypej jed a zrní a už tam lítat nebudou. Se otráví.

#4 10. 5. 2008 17:09

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 - ty jsi zvíře... big_smile ...prej jed! Chceš, aby se tě u Péti klíčníka udělali černej puntík? lol
Kačko, Vladena má "recht", pořiď si plašení a mᚠklid... Tééééda, holky, vy jste pometla! lol Chudácí holubii...
Dědek tuhle jednoho přejel... už jste o něčem podobným slyšely? va Já eště né! Holub seděl v prostřed silnice a namísto, aby ulít, tak se nechal přejet! va Buď neuměl lítat, nebo byl hluchej, či slepej? Bůh suď! roll

Není tady

#5 10. 5. 2008 17:26

x256987
Host

Dneska jsme taky viděli přejetého holuba hmm  Jinak nic kromě zavešení CD asi neporadím.

#6 10. 5. 2008 17:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Hellga napsal(a):

Maya.82 - ty jsi zvíře... big_smile ...prej jed! Chceš, aby se tě u Péti klíčníka udělali černej puntík? lol
Kačko, Vladena má "recht", pořiď si plašení a mᚠklid... Tééééda, holky, vy jste pometla! lol Chudácí holubii...
Dědek tuhle jednoho přejel... už jste o něčem podobným slyšely? va Já eště né! Holub seděl v prostřed silnice a namísto, aby ulít, tak se nechal přejet! va Buď neuměl lítat, nebo byl hluchej, či slepej? Bůh suď! roll

Bol chorý... v Blave je kopec chorých holubov, ktorí nevedia už ani len chodi pešo, nieto ešte lieta...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 10. 5. 2008 18:02

marica
♥♥♥♥♥--

Taky jsem se zkbavila holubu CD. Pořádné jsem umyla balkon od holubincu a zavěsila dvě blýskavé CD. Už mám klid.

Není tady

#8 10. 5. 2008 18:26

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Bóže,já myslela, že se někdo topí! big_smile Zkus dát do květináčů či někam připevnit dětské větrníky,blískavé CD apod. V případě nutnosti sehnat kocoura. yikes

nene. netopím-ale jsem zralá na psychinu butter Cd už jsme zkoušeli a nezabralo, dokonce jsem stříkala Savo na zem, kde se uvelebují...nic!

Není tady

#9 10. 5. 2008 18:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Káča napsal(a):

Vladena napsal(a):

nene. netopím-ale jsem zralá na psychinu butter Cd už jsme zkoušeli a nezabralo, dokonce jsem stříkala Savo na zem, kde se uvelebují...nic!

A co tak skleněná zástěna?

Není tady

#10 10. 5. 2008 18:28

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Dnes manžel říkal, že si asi v pondělí koupí prak, nebo v hračkářství tu dětskou pistolku na kuličky.
To zrní mám postříkat čím, aby se otrávili????? Všechno udělám-jen se chci už konečně dospat.

Není tady

#11 10. 5. 2008 18:30

Káča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Káča napsal(a):

Vladena napsal(a):

Ahoj Aprill-skleněná zástěna je už pro nás zbytečný luxus, vzhledem k tomu, že stavíme, byt je prakticky prodaný a na podzim se stěhujem-ale do té doby fakt zcvoknu....

Není tady

#12 10. 5. 2008 18:31

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Káčo, nezbývá, než pořídit si kočku! lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#13 10. 5. 2008 18:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Káča napsal(a):

aprill napsal(a):

Káča napsal(a):

Ahoj Aprill-skleněná zástěna je už pro nás zbytečný luxus, vzhledem k tomu, že stavíme, byt je prakticky prodaný a na podzim se stěhujem-ale do té doby fakt zcvoknu....

Tak v tom případě špunty do uší pro celou rodinu tummenupp .

Není tady

#14 10. 5. 2008 18:37

Káča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Káča napsal(a):

aprill napsal(a):

Tak v tom případě špunty do uší pro celou rodinu tummenupp .

já mám-ale slyším to i přes ně. Nikdy bych nevěřila, že ty potvory tak ,,řvou"-se hárají, nebo co...

Není tady

#15 10. 5. 2008 18:53

Maya.82
Host

No já jsem se taky zkoušela zbavovat holubů chodili mi srat na parapet. Tak zkus vzit něco třeba kus starého lina a napichat tam připinačky a položit to tam. Na to už si snad nesednou.

#16 10. 5. 2008 21:33

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Holky bacha na ochránce zvířat!!!!!!!
Připínáčky a jed nebrat !!
Otrávení umřou a přiletí další , to by se museli otrávit všichni holubi.lollollollol

Upravil(a) Romča (10. 5. 2008 21:35)

Není tady

#17 10. 5. 2008 21:35

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Natahej tam cik-cak rybářský tenký vlasec aby tam nemohli vletět nebo tam napni na něco starou záclonu http://www.stastnezeny.cz/images/smajlik/37.gif

Strach je malá smrt...

Není tady

#18 10. 5. 2008 21:37

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Káči tak si kupte nějaké síto na metry a natáhni to na balkon.

Není tady

#19 10. 5. 2008 21:39

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Podpůrná sí na okurky bude stačit, stojí pár kaček a kdyby oka byly velký, tak dát dvě vedle sebe trošku posunutě

Strach je malá smrt...

Není tady

#20 10. 5. 2008 21:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pořídít si kočku není dobrý nápad, protože by chudinka malá mohla vystartovat po holubech a z balkonu spadnout (za svobodna mi právě z těchto důvodů vypadl kocour ze 4. patra grater naštěstí přežil, ale jestli Káča bydlí ve vyšším patře, nedoporučuji!!!!!
Jediný legální způsob, jak se holubů zbavit je pořídit si na balkon voliéru s opeřeným dravcem a každé ráno otevřít dvířka big_smile
Káčo, to ještě nic není - manželův soused má specielního koníčka - chov ušlechtilých holubů usch  a manžel s tím nemůže udělat naprosto nic. Z pochopitelných důvodů nemůže mít na dvorku sušák na prádlo, protože jeho holubi sice nevrkají, zato se v letu vyměšují hmm Vzhledem k tomu, že dvorkem věčně courá nějaká toulavá kočka, holubi se bojí u nás blíže zabydlet, neřkuli dosednout na dvorek. Zato holubího trusu si muž užije ... big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#21 10. 5. 2008 21:57

Sirius
Host

Káčo, otrava je bezva, ale co zkusit obyčejné plašení? Co tak na okno siluetu dravce? Myslím, že se dají někde koupit nebo si jí vyrob, v každé příručce "mladého sviště" (příručky pro skauty a pod.) jsou siluety dravců v letu, udělej podle nich zvětšeninu, jako dráčka a nalep na sklo. tummenupp

Upravil(a) Sirius (10. 5. 2008 22:00)

#22 10. 5. 2008 22:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já bych to ještě vylepšila: stáhla bych si z netu krákorání nějakého dravce a každé ráno bych ho pouštěla z CD přehrávačw smile V případě, že holubi tyhle finty neprokouknou, mᚠvyhráno :super: big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#23 10. 5. 2008 22:09

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna dnes jsem uvažovala,že se tu přeptám na totéž. Obtěžují  nájemníky delší dobu, ale ke mně se na balkon sáčkují asi týden. Položila jsem si umělou trávu a zřejmě je to oklamalo.  Zaneřádili ji pořádně a už přinesli i nějaký stavební materiál. :usch:Taky probírám sebeobranu a napadlo mě totéž. Prak nebo jed. To bach nedala, tak jsem dnes vyháněla mechanicky. Moje přezuvky měly svůj letecký den.
Balkon byl rozlapený celý den. Kočka na gauči, pes na zemi pod ní a holubí vrkání na balkoně vedle nich s nimi ani nehlo. Já stará osoba jsem musela jít plašit sama. dumbom
Teprve až odletěli, kočka šla důležitě na balkon nasávat pachy.
Taky nevím, co si s tím počít. Cd zkusím a mám upadnuté na zemi takové divítko- plastovou spirálku, která taky může fungovat. Hned zítra změním taktiku plašení. děkuji za nápad

Mimo jiné,  taky jsem se vyděsila, komu jde o život.big_smile

Není tady

#24 10. 5. 2008 22:18

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

ochranci neochranci, na parapet bych dala truhliky, do nich zamaskovala bodce a bylo by to (nejaky podobny system jako je treba na kostelech a na kulturnich pamatkach)

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#25 11. 5. 2008 0:46

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jenže jim nestačí parapety, oni smolí po celém balkoně , snášejí větévky. ...
Radovala jsem se , že konečně bude balkon trochu upravený a ho..., ho... , zlatá rybko.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí