Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 5. 2008 14:49

konstance
♥♥♥♥♥--

stenatko a chripka

tak se mi podarilo nevim jak, dostat v pulce kvetna poradnou chripku s horeckou, porad jen chrchlam, a hlavne se bojim jestli to ode me nemuze dostat stene? ma teprv prvni ockovani, je tak malinky, bojim se o nej par

Není tady

#2 10. 5. 2008 16:27

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Re: stenatko a chripka

Konstance, štěňátko od tebe opravdu onemocnět může. Raděj k němu moc nechoď, větrej atd, však víš.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#3 10. 5. 2008 22:32

konstance
♥♥♥♥♥--

hm, tak to je blba zprava. je to dost tezke se k nemu nepriblizovat, mam ho doma tyden a je zatim vyjukany a "maminku" potrebuje.. tak to se budu modlit aby to dobre dopadlo. to je k vzteku, kdyz si pomyslim ze chripku uz jsem nemela 2 roky usch jeste me napadlo jestli to neni alergie, ale tu jsem na psy nikdy nemela a taky bych nemela teplotu.. no drzim nam palecky

Není tady

#4 14. 5. 2008 10:54

křepelka
♥♥♥♥---

Konstance to se ti nedivím že máš o štěňátko strach, taky bych měla. Já mám starého nemocného pejska a když jsem měla v zimě strašnou chřipku tak jsem se taky o něj bála. To víš byteček 1plus1. A nemůžeš dát na týden pejska třeba k rodičům, ke známým? Není to nejlepší řešení ale lepší než aby to chytnul. Budu vám držet palce aby to od tebe nechytil. Co je to za rasu?

Není tady

#5 14. 5. 2008 16:12

konstance
♥♥♥♥♥--

krepelko uz je mi lip..pejsek zatim vypada v pohode, ale trochu kycha, jinak je hravej a veselej. zitra jdu k vet na odcerveni, tak se s nim poradim, snad to bude dobry par dik..
mam smetacka maltezacka rodna

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí