29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravím všechny, přišla mi krásná zprávička:
AHOJ, 9 MĚSÍCŮ JSEM SE SKRÝVALA V UTAJENÍ, ALE DNES V 20:08 HOD.JE ČAS, ABYCH ODKRYLA SVOU PRAVOU IDENTITU:JSEM ALŽBĚTKA, 2,95KG, 46 CM A POŘÁDNĚ TO TU ROZTOČIM!
Bubblince moc gratuluju a přeju jí i Alžbětce hodně štěstíčka, zdravíčka a mlíčka
Není tady
Bubble i my mooooc gratulujeme k narození holčičky
Není tady
Bubble, tobě, Betynce i tatínkovi přeju samé krásné chvilky, žádné bolení bříška, žádné slzičky, co nejdřív úsměv na té dětské tvářičce a samou radost vám všem!!!! Betynka je krásné malinké miminko, musí to být roztomilý, vím, o čem mluvím, my jsme měli Patrička téměř nastejno.
Není tady
Jééé, Bubble, gratuluju!
A to sis myslela, že budeš přenášet a Betynka Tě převezla, to je ale šibalka
Není tady
Bubble to je super, moc gratuluju k Betynce, jak se tak koukam, tak jste ty jmena stihli napsat za pet minut dvanact Preji hodne zdravicka a stesticka cele vasi, ted uz peticlene rodine.
Není tady
Bublíku, to je náááádhera, moc gratulujuuuu a přeji celé rodince hodně štěstí, kočko:-))))
Není tady
Bubliku, moc a moc gratuluji k narození Bětušky, kokuám, že čekala až jí vyberete jméno, aby se mohla narodit! Hodně štěstíčka, zdravíčka a mlíčka.
Není tady
Bubbli moc a moc gratuluju a přeju Bětušce do života jen to nejlepší .
Není tady
Moc gratuluju!!
Není tady
Bubble,moc gratuluju k narození holčičky .
Není tady
BUBBLE, moc a moc gratuluji k Betynce! Přeji hodně zdraví, mlíčka, štěstí, pevné nervy, hodně spánku a hodné starší děti!!!
Koukám, že jsem to stihla tak tak, abys mne nepředběhla.
Upravil(a) Suma (11. 5. 2008 17:44)
Není tady
Bubble,gratuluju k bětulce a přeju hlavně ať jste všichni zdraví a spokojení
Není tady
Bubbli, moooc gratuluji k Bětušce. Je to moc hezké jméno, přeju hodně zdravíčka, štěstíčka tobě i Bětušce.
Není tady
Bubble,
taky gratuluji a moc se mi líbí Alžbětka, Alža, Betynka, bylo to naše favorizované jméno pro holčičku.
Ať se vám daří!
Není tady