|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky..už asi 3 roky beru HA Mercilon a v posledních měsících se u mě začala v průběhu men.cyklu objevovat bolest v podbřišku jako při menstruaci..máte někdo stejné zkušenosti?
Není tady
taky mě takhle pobolívávalo v podbřišku, spíše na pravé straně až se z toho nakonec vyklubal slepák. Po laparaskopii (je to půl roku) mě ale stále v podbřišku pobolívá, doktoři ale na nic nepřišli, všechno mám prý v pořádku, tak nevím...

Není tady
Mně dřív, před pár lety, když jsem brala antiko, břicho nebolelo vůbec. Dostávala jsem to přesně, ale bolesti břicha žádné. Teď už mě bolívá břicho, jakobych to měla dostat už při dobírání posledních prášků, tak nevím, čím to je.
Není tady
Ppavloo přesně takhle to mám taky..a dřív se nic takového neobjevovalo..:co:je to zvláštní..
Není tady
jj je to divný, ale že by mi jinak neseděla antiko říct nemůžu, jinak je vše v poho, jen prostě bolesti břicha, prsou, tohle jsem dřív neznala.
Kolik ti je ?
Není tady
No, otázka nebyla na mě, ale je mi 23, antiko (Cilest) beru asi tři roky a mám to podobně... někdy mám opravdu "hezké" bolesti v podbřišku... No...
Není tady
Mě je 20..
Není tady