18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Znáte nějaké recepty na zdravá a rychlá jídla z lilku?
Není tady
Není tady
na nadoma chodím taky - je tam receptů hodně a vdycky si vyberu - určitě doporučuji.
Není tady
Jo jo.
Testoviny s lilkem:Lilek, asi tak 15x10 cm se oloupe anebo jenom malo oskrabe. Nakraji na mrnave kosticky. jedna mensi cibula taky na kosticky. Na panvicce asi tri lzicky olivoveho oleje spenit cibulu,a hnedka lilek, Jestli jsou us v cechach tzv salsicce, to je pomlety maso ale ve streve vypada to velky jako jitrnica ale vevnitr je takova smes syrovyho masa. tak asi 3cm dlouhe valecky. No ale jestli tam nemate, tak to radsi nicem nenahrazujte a bude to vegetariansky no. A potom, as se to na strednim ohni zezlatne, pridat rajcatovy protlak, nebo asi tak 5 rajcat vypeckovanych, a oloupanych a osolit. rajcata promackat pozdeji as zmeknou. a varit delsi dobu. s protlakem asi tak 30 min. Behem vareni, pridat pokrajene na broboulinko listecky perzelky. No a mezi tim, uvarit testoviny, nerozvarit! treba zavrtky, penne... NO a tyto testoviny primichat do omacky pridat nastrouhany Parmezan, nebo ovci tvrdy syr, a minutku jeste promichat na ohni.
Není tady