Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 7. 5. 2008 17:36

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Máte dobrý recept na jídlo z lilku?

Znáte nějaké recepty na zdravá a rychlá jídla z lilku?


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 

#2 7. 5. 2008 18:08

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Re: Máte dobrý recept na jídlo z lilku?

Není tady

 

#3 8. 5. 2008 14:27

lojzik
♥♥-----
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 61

Re: Máte dobrý recept na jídlo z lilku?

na nadoma chodím taky - je tam receptů hodně a vždycky si vyberu - určitě doporučuji.

Není tady

 

#4 8. 5. 2008 15:17

Eliska23
♥♥♥----
Registrovaný: 6. 3. 2008
Příspěvky: 116

Re: Máte dobrý recept na jídlo z lilku?

Jo jo.
Testoviny s lilkem:Lilek, asi tak 15x10 cm se oloupe anebo jenom malo oskrabe. Nakraji na mrnave kosticky. jedna mensi cibula taky na kosticky. Na panvicce asi tri lzicky olivoveho oleje spenit cibulu,a hnedka lilek, Jestli jsou us v cechach tzv salsicce, to je pomlety maso ale ve streve vypada to velky jako jitrnica ale vevnitr je takova smes syrovyho masa. tak asi 3cm dlouhe valecky. No ale jestli tam nemate, tak to radsi nicem nenahrazujte a bude to vegetariansky no. A potom, as se to na strednim ohni zezlatne, pridat rajcatovy protlak, nebo asi tak 5 rajcat vypeckovanych, a oloupanych a osolit. rajcata promackat pozdeji as zmeknou. a varit delsi dobu. s protlakem asi tak 30 min. Behem vareni, pridat pokrajene na broboulinko listecky perzelky. No a mezi tim, uvarit testoviny, nerozvarit! treba zavrtky, penne... NO a tyto testoviny primichat do omacky pridat nastrouhany Parmezan, nebo ovci tvrdy syr, a minutku jeste promichat na ohni.

Není tady

 
NÁŠ TIP:

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů