21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Hezké odpoledne,
znáte někdo dobrého veta - homeopata či člověka, který léčí pejsky přírodními prostředky? Díky za tipy, D.
Není tady
ahoj, v Brně je paní doktorka MVDr. Simona Müllerová, Tuřanská 52, telefon 545 22 91 81, 602 559 860.
Moc nám pomohla s naím potkánkem, měl absces, jeho stav se začal zlepovat a po nasazení homeopatik. Je opravdu dobrá, teď jsem od ní četla i článek v klubovém zpravodaji KCHP (máme i pudlíka :-) Snad jsem ti pomohla!
Není tady
Díky moc !
Není tady
Ja poznám na Slovensku, ale to ti asi nepomôe... Len viem, e to funguje - a presne ako u žudí najlepie u tých psíkov, ktorí sú ako liečitežní klasicky.
Není tady
D. napsal(a):
Hezké odpoledne,
znáte někdo dobrého veta - homeopata či člověka, který léčí pejsky přírodními prostředky? Díky za tipy, D.
Osobně také chodím v Brně k paní Mullerové, osobně jsem ve městě nikoho podobného nenael. Nael jsem ji osobně přes tuhle stránku: veterinář Brno.
Kdy bude mít trochu těstí, najde tam i veterináře někde blíe.
Není tady