29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
v noci jsem obdrzela nejkrasnejsi zpravu:
Nespete, ja jsem tady, je presne 22:29, 6. kvetna. Merim 52 cm, vazim 4180 g a jmenuju se Sebastianek. Maminka i ja jsme v poradku. Tatinek je pysnej.
Sumo moc gratuluju, Sebastianek napinal az do konce a vyvolani uz nestihl Preji ze
hodne zdravicka, stesticka a mlicka. Je to kus chlapa
Není tady
Sumince, Sebimu, Šímovi i tatínkovi přeju hromadu zdraví a spoustu štěstíčka. Moc gratuluju. Jupíííí a je to bez vyvolání, jen chtěl Sebi nabrat pár deka navíc, než vykoukne na svět.
Není tady
Sumi, já mám tak obrovitánskou radost, že to šlo samo a máš chlapečka u sebe!!!! Tak vám přeji samé hezké věci, aby jste si vynahradili to čekání. Posílám vám oběma pusu. A gratuluji samozřejmě i tatínkovi...
Není tady
Suminko moc a moc gratuluju a přeju Sebastiánkovi spoustu štěstí a hlavně zdraví do života .Tobě brzké zotavení a hodně mlíčka.
Není tady
Sumiku, moc jsem na tebe myslela,je to vážně super, že se Sebik rozhodl jít na svět sám, moc vám všem gratuluji, krásně si to užijte, hodně štěstí, lásky, zdraví a samozřejmě mlíčka
Není tady
SUMI já to věděla že bude následovat Kubu a půjde den před vyvoláním, je to borec!!! Strašně moc ti gratuluju, jsem ráda že už to máš za sebou
Není tady
Suminko... jůůůů i já ti ze srdíčka mocinky gratuluju...přeju Vám hodně štěstíčka, zdravíčka, lásečky a hlavně mlíčka....
Sebastiánek je teda velkej chlapák a ještě jste mocinky šikovný .. n arodil se na tvoje štastný číslo...
Není tady
Sumo, moc gratuluju - Sebi je teda velký kusanec chlapa
Není tady
Sumi, moc gratuluju přeju hodně zdravíčka, štěstíčka a hodně mlíčka. Sebi je taky pěkný chlapík
Není tady
Sumi, Sebastiánek se určitě zalekl vyvolání, tak raději vyklouznul sám Super... veliká gratulace k pořádnému chlapákovi, ať jste všichni spokojení
Není tady
Sumi mooooc moc gratuluji k poradnemu chlapakovi Preji vse nej nej cele rodince
Není tady
Sumi, moc gratuluju k Sebastiánkovi a přeju,ať jste všichni šťastní a zdraví
Není tady
Somo,posílám velikou gratulaci k narození Sebastianka .
Není tady
Holčiny, MOC a MOC děkuji za graulace!
Konečně js¨me doma, dnes nás pustili. Sebastiánek je úžasný, ale které miminko není, že? Jen mám ještě málo mlíka a malému to nestačí, snad se to brzy upraví.
Moc všechny zdravím!!!
Není tady