|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Na opary a jiné mrchy prudící pomáhá měsíčková mastička... asi ji znáš a možná máš i domácí...
Kdybys ale neměla a chtěla, seženu ti jí.
Papa, měj se lépe 
Není tady
Esteli,
zdravím, konstatuju, že si užíváš líp, než já
Já pořád u PC a makám nebo hledám práci, žádná oslava 
Jsem ráda, že je ti líp. Opar musí být běsný, mně na ně pomáhá ředěný tea tree olej - na hojení, ale hlavně pak nejsou tak otravné.
A ten obrázek jablíčkové víly je náhodou dost přesný. Ještě jsem ti nenapsala, že na svatbě ti to moc slušelo - i když samo nejkrásnější byla nevěsta 
Jess, děkuji
Měsíčkovou mastičku mám, jen se obávám, že na tohle opravdu nemá šanci zabrat
. Ono je to v pohodě, je to jen nepříjemné, blbě se sedí, ale jde o to, že j e to další infekce
, no nic, tak mám teď modrou pr.del od modré vodičky
Jdu k dr., tak uvidíme...
Není tady

Estela napsal(a):
Jess, děkuji
Měsíčkovou mastičku mám, jen se obávám, že na tohle opravdu nemá šanci zabrat
. Ono je to v pohodě, je to jen nepříjemné, blbě se sedí, ale jde o to, že j e to další infekce
, no nic, tak mám teď modrou pr.del od modré vodičky
Jdu k dr., tak uvidíme...
jestli to není ten, co aplikoval vodičku, bude asi nadšený, až uvidí tvou modrou zadničku 
Není tady
To je ten doktor, co říkal, že už ho u tebe nic nepřekvapí?
Ještě holej a navíc modrej zadek na něj vystrčíš 
Alošku, jj, nevěsta byla přenádherná, to teda joo 
Jo, ale, když jsi se koukala na mé fotky, neměla sis vzít brýle??? Proto se tak nerada fotím, bo na fotkách vypadám ještě daleko hůř, než v reálu (ano i to jde
)
Tea tree je super to jo
budu muset koupit, mám ho málo
Jsem si to nejdřív potřela slivovicí, no teď modrou vodou-genciálkou a pak uvidím, co mi na to dr dá. Jen doufám, že to nebude chtít vidět, bo jsem stydlivka
a detailní popis mu dám, ale neukážu 
Není tady
Alosek napsal(a):
To je ten doktor, co říkal, že už ho u tebe nic nepřekvapí?
Ještě holej a navíc modrej zadek na něj vystrčíš
Jj, to je on
Měli jste pravdu, já mu ještě ukážu, co ve mně je 
Upravil(a) Estela (8. 8. 2008 11:06)
Není tady
Na fotkách vypadáš krásně, kdybych tě neznala, řekla bych si, co je to za kočku
A když si rozpustíš vlasy, vypadáš zase jako někdo úplně jiný 
Estelko kup si Endiaronovou mast. Mají jí v každý lékarně bez receptu. Opravdu pomáhá.