Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1001 8. 8. 2008 10:34

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

Na opary a jiné mrchy prudící pomáhá měsíčková mastička... asi ji znáš a možná máš i domácí...
Kdybys ale neměla a chtěla, seženu ti jí.
Papa, měj se lépe hjarta

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1002 8. 8. 2008 10:43

Alosek
Host

Esteli,
zdravím, konstatuju, že si užíváš líp, než já tummenupp Já pořád u PC a makám nebo hledám práci, žádná oslava hmm
Jsem ráda, že je ti líp. Opar musí být běsný, mně na ně pomáhá ředěný tea tree olej - na hojení, ale hlavně pak nejsou tak otravné.

A ten obrázek jablíčkové víly je náhodou dost přesný. Ještě jsem ti nenapsala, že na svatbě ti to moc slušelo - i když samo nejkrásnější byla nevěsta wink

#1003 8. 8. 2008 10:45

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Jess, děkuji smile Měsíčkovou mastičku mám, jen se obávám, že na tohle opravdu nemá šanci zabrat sad. Ono je to v pohodě, je to jen nepříjemné, blbě se sedí, ale jde o to, že j e to další infekce sad, no nic, tak mám teď modrou pr.del od modré vodičky big_smile Jdu k dr., tak uvidíme...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#1004 8. 8. 2008 10:49

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Estela napsal(a):

Jess, děkuji smile Měsíčkovou mastičku mám, jen se obávám, že na tohle opravdu nemá šanci zabrat sad. Ono je to v pohodě, je to jen nepříjemné, blbě se sedí, ale jde o to, že j e to další infekce sad, no nic, tak mám teď modrou pr.del od modré vodičky big_smile Jdu k dr., tak uvidíme...

jestli to není ten, co aplikoval vodičku, bude asi nadšený, až uvidí tvou modrou zadničku lol

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1005 8. 8. 2008 10:51

Alosek
Host

To je ten doktor, co říkal, že už ho u tebe nic nepřekvapí?
Ještě holej a navíc modrej zadek na něj vystrčíš vissla

#1006 8. 8. 2008 10:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Alošku, jj, nevěsta byla přenádherná, to teda joo smile
Jo, ale, když jsi se koukala na mé fotky, neměla sis vzít brýle??? Proto se tak nerada fotím, bo na fotkách vypadám ještě daleko hůř, než v reálu (ano i to jde smile)
Tea tree je super to jo smile budu muset koupit, mám ho málo smile Jsem si to nejdřív potřela slivovicí, no teď modrou vodou-genciálkou a pak uvidím, co mi na to dr dá. Jen doufám, že to nebude chtít vidět, bo jsem stydlivka rodna a detailní popis mu dám, ale neukážu rodna

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#1007 8. 8. 2008 10:54

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Alosek napsal(a):

To je ten doktor, co říkal, že už ho u tebe nic nepřekvapí?
Ještě holej a navíc modrej zadek na něj vystrčíš vissla

Jj, to je on  lol Měli jste pravdu, já mu ještě ukážu, co ve mně je big_smile

Upravil(a) Estela (8. 8. 2008 11:06)

Není tady

#1008 8. 8. 2008 11:15

Alosek
Host

Na fotkách vypadáš krásně, kdybych tě neznala, řekla bych si, co je to za kočku  wink A když si rozpustíš vlasy, vypadáš zase jako někdo úplně jiný stolt

#1009 8. 8. 2008 16:19

x62358
Host

Estelko kup si Endiaronovou mast. Mají jí v každý lékarně bez receptu. Opravdu pomáhá.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí