|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
no, moc jsem toho nenaspala, ale vysprším se, vypiju jídlo a jdu se zase válet...
Je fakt, že takhle přes den se to všechno trochu líp snáší. Už mne to opravdu štve toeto... No, asi půjdu zase do lázní, po víkendu, už jsem tam dlouho nebyla 
Bude líp, bude. Fakt, ať už to je cokoliv, bude líp. Třeba dneska mi udělalo radost, že i po té příšerné noci chodím, že to jde
I to stačí ke štěstí 
Jen mne berou mory, když se rozhlédnu kolem sebe, tohle už je na deratizaci 

Když mne to tak zmáhá uklízet, nevěřili byste, jak velikej výkon je pro mne i blbé umytí nádobí. Hm a pečovatelku mám u moooře
Ale, co, mám na to celý den 
Mějte se a užijte sí víkend!!!
Není tady
čauky estel, ty noci bývaj vždycky nejhorší, pamatuju když mě třeba bolely zuby tak jsem visela očima na hodinách ............ drž se
Není tady
Esteli,kde jsi? Jak se vede? 
Není tady
Estela Hm a pečovatelku mám u moooře
Ale, co, mám na to celý den 
když budeš potřebovat dej vědět. Naklušu, uklidím!!! není problém 
Není tady
Ahoj, zdravím a opět jsem zpět 
Teda, jsem celkem vyřízená... Ale jinak, celkem dobré a navíc se mi dneska podařilo sníst a udržet kousek medovníku, jsem z toho nezřízeně šťastná, opravdu, je to báječný pocit!!!! Neskutečné, co může vést k radosti 
Jen ty nohy, kdyby se chtěly alespoň trochu umoudřit a začít poslouchat, chci chodit 
Jinak, moc jsem se na vás těšila 

A Jáji Pájo, děkuju moc, ale hamba by mne fackovala... To nejde 

Není tady
jáji-páji, musíš mi pomoct, sama nezvládnu hrubé násilí, už jsem se o to jednou pokusila, aspoň jsem sebrala pár kousků prádla, víc mi nedovolila. A přitom já tak miluju praní, věšení a sbírání prádla a Est mi nedopřála tu radost. Sobka jedna. 
Zajdem tam spolu, přivážeme Estel k posteli a vyšúrujeme. A nafackujem jí my, když nechce, aby ji fackovala hanba.
Est, tak co je lepší, když ti nafackuje hanba anebo my? 
Upravil(a) majkafa (4. 8. 2008 22:19)
Esteli, ahoj!
Téda, já medovník vůbec nemusím (asi jako ty můj milovaný špenát), ale od tebe to je super zpráva

Prý "by mě hanba fackovala"... Jájo-pájo, kašli na ni, dojeď k nám, zase machruje

S tebou si máme nejenom my tady ještě užít, jak tak koukám. Chudáci tvoje nohy, ty se ještě naběhají, jenom je nech odpočinout 
A ještě k tomu úklidu - ale jde to
Bydlet blíž, máš mě tam kdykoli dle potřeby, nechala bych si uvařit kafe (nebo aspoň zamíchat, ukázat, kde ho najdu
), nechala si dělat milou společnost...
Většina lidí potřebuje cítit, že je někdo potřebuje, že tu nejsou na ozdobu, to ti asi říkat nemusím, viď?
Kači, já tě tak ráda "vidím" 
Majkafo, no neke, tak Estelka prý nezvládá chodit, ale berlema by na vás dosáhla? To říkám, že se jen tak nedá 
Alosku, už mi vyhrožovala berlema. Řekla jsem, že si na vytírání vezmu koště s dlouhou násadou, aby na mě nedosáhla. 
Sebereme berle a bude!! Estelko to přeci není žádná hanba, tudle můžeš padat ze židle a dovedeš si představit to komando, který by ti tam nastoupilo. To by si se uchechtala. Tak kdy? 
Holky, já mám doma takovou šikovnou tejpovací pásku. Používala jsem jí na slepování loních pytlů, když jsem neměla po ruce lepidlo. Ta jí udrží.....
Není tady
Pomoc, Estelku svazovat se jim zachtělo 
Já koušu a škrábu
a fofrklackama umím kolem sebe mlátit, jako by to byla tomfa
. Ne, kecám a zastrašuju 
No, noc opět děsivá
. Psychicky jsem KO, teda, brzo mi asi jebne a místo lázní mne zavřou do pakárny, no co, už jsem tam byla, tak vím, do čeho bych šla
. Chjo.
V lázních za mnou přišla sestra s ošetřovatelem, že mne umejou a namažou, no, umíte si představit, jak mi bylo po oznámení této věty a při představě, že to myslej vážně, ubránila jsem se a zvládla to sama
Jenže představa, že to může být za chvilku a nebudu se moc bránit, je pro mne víc než strašlivá. být nesoběstačná je pro mne ten největší strašák, který si jen umím představit. Jasně, že se bojím, jak bude vypadat "finále" jo, bojím, ale nejvíc se bojím spíš té nesoběstačnosti a to může trvat sakra dlouho. Ty jo, fuj, radši nemyslet, tohle nedám... Proto si užívám každé minuty, kdy zvládám věci sama, i když je to leckdy sakra velkej úkol, kdybyste viděli, jak jsem zametala 

No, musím se z tohoto co nejdřív dostat, jinak to nevidím 

Není tady
Tak nejenom já se cejtím jako blbec, když vyrazím "umejt nádobí" ??
Než jsem přejela Prahu, Estelka vstala a nádobí umyla, aby "to nebylo blbý", nedovolí nic
koza jedna !! Měla uklizenějc než já doma !!
Tím chci říct, že kdyby náhodou mi nebylo dobře, tak si poklidy mojí domácnosti hezky rozdělte, nákupy a žehlení a ták a slibuju, že JÁ se teda bránit nebudu !!! 
Estelko, vítaj 

tak medovník ?? 
Není tady
Esteli, jenže mezi úklidem doma a umýváním a mazáním je trošku rozdíl, ne?
Ty noci mě moc mrzí, že neumím pomoct. Aspoň písnu a na dálku pohladím.
Ale tvoje důvody k samostatnosti plně chápu, to jo 

dakota napsal(a):
Tak nejenom já se cejtím jako blbec, když vyrazím "umejt nádobí" ??
Než jsem přejela Prahu, Estelka vstala a nádobí umyla, aby "to nebylo blbý", nedovolí nic
koza jedna !! Měla uklizenějc než já doma !!
To mi připomíná maminku, která když už nestíhala najednou práci a domácnost, tak si domluvila paní na úklid ... jenže pravidleně před tím, než paní došla, vygruntovala celej byt, aby si paní jako nemyslela bohvječo
... a ta pak prý byla nešťastná, co jako má poklízet ... 
Není tady
Estelíno, jak jsi večer dorazila ??
Myslím na tebe !! 
Není tady
dakota napsal(a):
Estelíno, jak jsi večer dorazila ??
Myslím na tebe !!
Nijako, sme pili az do rana 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No teda a někteří jeli počestně domů, kde už teda tak počestný nebyli 
A vezl mě super taxikář, hned jsem na něj vybafla jestli mě vezme za dvě kila k nám a když mě vysazoval a ukazoval na taxametru třistašede a optrně se ptal jestli bych nedala víc, že normálně by to jel za tolik, tak jsem hrdině vytasila 250 
Ale potěšil mě, řekl že se mu líbí, že jsem se rovnou zeptala, že je vidět, že se v životě neztratím
A jinak má VW Touran-7 míst, takže z akcí nás vozí
Říkal, že kdybych zas potřebovala, že mě za ty dvě stovky vezme 
No jinak Kačí doufám, že dnes dospáváš 
Není tady
Šmarjá
do rána !!
No to se pak nedivím, že se holka ani nepřihlásí !!
Ale byla v "dobrých rukou krále Míroslava"..
tak až se dospinká , tak se vokáže 

Není tady
Kuliš mi poslala odkaz na obrázky Emmy Srncové a Estel, já tě tam našla!!!! Hele: http://www.srncova.cz/emma/view.php?url … %ECr+30+cm
Upravil(a) Hani (7. 8. 2008 8:59)
Není tady
Hani, zas tak pěkná nejsem
Ale, děkuju moc, zvedlo mi to sebevědomí, že mne takto někdo, koho mám ráda, vidí 
Tož, děcka, dneska mi bylo strašlivě fajně
Fakt jooo, teda, kdybych byla zdravá, jako že úplně, řekla bych, že je mi špatně, ale vzhledem k tomu, jak se vyvíjí situace posledních týdnů, musím říct, že mi bylo suprově... 

Navíc jsem viděla lidičky, které mám moc ráda a za to děkuju... 
Jen, teď, večer, je mi smutno a dost blbě
. Njn, co se dá dělat, že, nejsem nejmladší 

, díky za ty narozky, bylo to strašně fajn 

Není tady
Estela napsal(a):
Hani, zas tak pěkná nejsem
Ale, děkuju moc, zvedlo mi to sebevědomí, že mne takto někdo, koho mám ráda, vidí
Estí, máš pravdu, tak krásná nejsi, ty jsi totiž ještě krásnější! Jak to bylo v Mrazíkovi? Jako krááálovna? Ne!!! Jako carevna!!! 
Já s vámi na oslavě nebyla, tak aspoň
a
a
a
a...... 
Není tady
Ahojky 
Tak mi zase nohy stávkovaly a v noci jsem opět nedošla na WC
Naštěstí jsem spadla dobře a nic si nepolámala, bo to by mi ještě ke štěstí chyběl, nějaká ta sádřička
No, jsem fakt už k ničemu
Snad to brzo rozchodím. Pár dní mi bylo opravdu fajn, tak třeba to zase přijde.
No a udělal se mi ohavný obrovský opar ještě na horším místě, než kdyby byl na obličeji, krajně nepříjemné...
Není tady