Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 2. 8. 2008 1:12

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

¨tak doufám že ses s lahváčkem uklimbala ke spánku pussa

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#977 2. 8. 2008 8:07

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

no, moc jsem toho nenaspala, ale vysprším se, vypiju jídlo a jdu se zase válet...
Je fakt, že takhle přes den se to všechno trochu líp snáší. Už mne to opravdu štve toeto... No, asi půjdu zase do lázní, po víkendu, už jsem tam dlouho nebyla big_smile
Bude líp, bude. Fakt, ať už to je cokoliv, bude líp. Třeba dneska mi udělalo radost, že i po té příšerné noci chodím, že to jde big_smile I to stačí ke štěstí smile

Jen mne berou mory, když se rozhlédnu kolem sebe, tohle už je na deratizaci big_smilebig_smilebig_smile Když mne to tak zmáhá uklízet, nevěřili byste, jak velikej výkon je pro mne i blbé umytí nádobí. Hm a pečovatelku mám u moooře smile Ale, co, mám na to celý den big_smile

Mějte se a užijte sí víkend!!!

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#978 2. 8. 2008 13:29

beth
♥♥♥----
Místo: KV

čauky estel, ty noci bývaj vždycky nejhorší, pamatuju když mě třeba bolely zuby tak jsem visela očima na hodinách ............ drž se

Nosiš-li nebe v sobě, najdeš jej všude.
                                       přísloví z Nepálu

Není tady

#979 3. 8. 2008 21:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Esteli,kde jsi? Jak se vede?   smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#980 4. 8. 2008 9:01

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Estela Hm a pečovatelku mám u moooře smile Ale, co, mám na to celý den big_smile

když budeš potřebovat dej vědět. Naklušu, uklidím!!! není problém hjarta

Není tady

#981 4. 8. 2008 22:12

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj, zdravím a opět jsem zpět smile

Teda, jsem celkem vyřízená... Ale jinak, celkem dobré a navíc se mi dneska podařilo sníst a udržet kousek medovníku, jsem z toho nezřízeně šťastná, opravdu, je to báječný pocit!!!! Neskutečné, co může vést k radosti smile
Jen ty nohy, kdyby se chtěly alespoň trochu umoudřit a začít poslouchat, chci chodit grater

Jinak, moc jsem se na vás těšila smilegloria
A Jáji Pájo, děkuju moc, ale hamba by mne fackovala... To nejde varodna

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#982 4. 8. 2008 22:16

majkafa
Host

jáji-páji, musíš mi pomoct, sama nezvládnu hrubé násilí, už jsem se o to jednou pokusila, aspoň jsem sebrala pár kousků prádla, víc mi nedovolila. A přitom já tak miluju  praní, věšení a sbírání prádla a Est mi nedopřála tu radost. Sobka jedna. big_smile
Zajdem tam spolu, přivážeme Estel k posteli a vyšúrujeme. A nafackujem jí my, když nechce, aby ji fackovala hanba.

Est, tak co je lepší, když ti nafackuje hanba anebo my? lol

Upravil(a) majkafa (4. 8. 2008 22:19)

#983 4. 8. 2008 22:22

Alosek
Host

Esteli, ahoj!
Téda, já medovník vůbec nemusím (asi jako ty můj milovaný špenát), ale od tebe to je super zpráva lol tummenupp
Prý "by mě hanba fackovala"... Jájo-pájo, kašli na ni, dojeď  k nám, zase machruje tongue lol
S tebou si máme nejenom my tady ještě užít, jak tak koukám. Chudáci tvoje nohy, ty se ještě naběhají, jenom je nech odpočinout wink
A ještě k tomu úklidu - ale jde to stolt Bydlet blíž, máš mě tam kdykoli dle potřeby, nechala bych si uvařit kafe (nebo aspoň zamíchat, ukázat, kde ho najdu cool ), nechala si dělat milou společnost...
Většina lidí potřebuje cítit, že je někdo potřebuje, že tu nejsou na ozdobu, to ti asi říkat nemusím, viď?
Kači, já tě tak ráda "vidím" pussa

#984 4. 8. 2008 22:26

Alosek
Host

Majkafo, no neke, tak Estelka prý nezvládá chodit, ale berlema by na vás dosáhla? To říkám, že se jen tak nedá lol

#985 4. 8. 2008 22:29

majkafa
Host

Alosku, už mi vyhrožovala berlema. Řekla jsem, že si na vytírání vezmu koště s dlouhou násadou, aby na mě nedosáhla. lol

#986 4. 8. 2008 23:20

x62358
Host

Sebereme berle a bude!! Estelko to přeci není žádná hanba, tudle můžeš padat ze židle a dovedeš si představit to komando, který by ti tam nastoupilo. To by si se uchechtala. Tak kdy? lol

#987 5. 8. 2008 7:50

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, já mám doma takovou šikovnou tejpovací pásku. Používala jsem jí na slepování loních pytlů, když jsem neměla po ruce lepidlo. Ta jí udrží.....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#988 5. 8. 2008 8:18

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pomoc, Estelku svazovat se jim zachtělo big_smilelol Já koušu a škrábu tongue a fofrklackama umím kolem sebe mlátit, jako by to byla tomfa big_smile. Ne, kecám a zastrašuju big_smile

No, noc opět děsivá sad. Psychicky jsem KO, teda, brzo mi asi jebne a místo lázní mne zavřou do pakárny, no co, už jsem tam byla, tak vím, do čeho bych šla big_smile. Chjo.
V lázních za mnou přišla sestra s ošetřovatelem, že mne umejou a namažou, no, umíte si představit, jak mi bylo po oznámení této věty a při představě, že to myslej vážně, ubránila jsem se a zvládla to sama smile Jenže představa, že to může být za chvilku a nebudu se moc bránit, je pro mne víc než strašlivá. být nesoběstačná je pro mne ten největší strašák, který si jen umím představit. Jasně, že se bojím, jak bude vypadat "finále" jo, bojím, ale nejvíc se bojím spíš té nesoběstačnosti a to může trvat sakra dlouho. Ty jo, fuj, radši nemyslet, tohle nedám... Proto si užívám každé minuty, kdy zvládám věci sama, i když je to leckdy sakra velkej úkol, kdybyste viděli, jak jsem zametala big_smileloltummenupp
No, musím se z tohoto co nejdřív dostat, jinak to nevidím lolbig_smilevissla

Není tady

#989 5. 8. 2008 8:50

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tak nejenom já se cejtím jako blbec, když vyrazím "umejt nádobí" ?? roll Než jsem přejela Prahu, Estelka vstala a nádobí umyla, aby "to nebylo blbý", nedovolí nic dumbom koza jedna !! Měla uklizenějc než já doma !!
Tím chci říct, že kdyby náhodou mi nebylo dobře, tak si poklidy mojí domácnosti hezky rozdělte, nákupy a žehlení a ták a slibuju, že JÁ  se teda bránit nebudu !!! stolt

Estelko, vítaj hjartapussahjarta tak medovník ?? tummenupp

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#990 5. 8. 2008 10:39

Alosek
Host

Esteli, jenže mezi úklidem doma a umýváním a mazáním je trošku rozdíl, ne?
Ty noci mě moc mrzí, že neumím pomoct. Aspoň písnu a na dálku pohladím.
Ale tvoje důvody k samostatnosti plně chápu, to jo stolt

#991 5. 8. 2008 15:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dakota napsal(a):

Tak nejenom já se cejtím jako blbec, když vyrazím "umejt nádobí" ?? roll Než jsem přejela Prahu, Estelka vstala a nádobí umyla, aby "to nebylo blbý", nedovolí nic dumbom koza jedna !! Měla uklizenějc než já doma !!

To mi připomíná maminku, která když už nestíhala najednou práci a domácnost, tak si domluvila paní na úklid ... jenže pravidleně před tím, než paní došla, vygruntovala celej byt, aby si paní jako nemyslela bohvječo dumbom ... a ta pak prý byla nešťastná, co jako má poklízet ... lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#992 6. 8. 2008 17:29

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estelíno, jak jsi večer dorazila ?? smile Myslím na tebe !! pussa

Není tady

#993 6. 8. 2008 17:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

dakota napsal(a):

Estelíno, jak jsi večer dorazila ?? smile Myslím na tebe !! pussa

Nijako, sme pili az do rana tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#994 6. 8. 2008 18:13

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

No teda a někteří jeli počestně domů, kde už teda tak počestný nebyli visslavissla A vezl mě super taxikář, hned jsem na něj vybafla jestli mě vezme za dvě kila k nám a když mě vysazoval a ukazoval na taxametru třistašede a optrně se ptal jestli bych nedala víc, že normálně by to jel za tolik, tak jsem hrdině vytasila 250 lol
Ale potěšil mě, řekl že se mu líbí, že jsem se rovnou zeptala, že je vidět, že se v životě neztratím smile A jinak má VW Touran-7 míst, takže z akcí nás vozí smile Říkal, že kdybych zas potřebovala, že mě za ty dvě stovky vezme smile
No jinak Kačí doufám, že dnes dospáváš smile

Není tady

#995 7. 8. 2008 8:33

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Šmarjá yikes do rána !!
No to se pak nedivím, že se holka ani nepřihlásí !! big_smile Ale byla v "dobrých rukou krále Míroslava".. tummenupp tak až se dospinká , tak se vokáže winkbig_smile

Není tady

#996 7. 8. 2008 8:58

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Kuliš mi poslala odkaz na obrázky Emmy Srncové a Estel, já tě tam našla!!!! Hele: http://www.srncova.cz/emma/view.php?url … %ECr+30+cm

Upravil(a) Hani (7. 8. 2008 8:59)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#997 8. 8. 2008 0:32

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hani, zas tak pěkná nejsem gloria Ale, děkuju moc, zvedlo mi to sebevědomí, že mne takto někdo, koho mám ráda, vidí  rodna

Tož, děcka, dneska mi bylo strašlivě fajně smile Fakt jooo, teda, kdybych byla zdravá, jako že úplně, řekla bych, že je mi špatně, ale vzhledem k tomu, jak se vyvíjí situace posledních týdnů, musím říct, že mi bylo suprově... tummenupptummenupptummenupp
Navíc jsem viděla lidičky, které mám moc ráda a za to děkuju... rodna

Jen, teď, večer, je mi smutno a dost blbě sad. Njn, co se dá dělat, že, nejsem nejmladší big_smilelolbig_smile
, díky za ty narozky, bylo to strašně fajn smilevissla

Není tady

#998 8. 8. 2008 0:47

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Estelko tak to je super, že ses měla dobře smile Tak teď nesmutni a nekaž si to pussa

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#999 8. 8. 2008 8:42

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Estela napsal(a):

Hani, zas tak pěkná nejsem gloria Ale, děkuju moc, zvedlo mi to sebevědomí, že mne takto někdo, koho mám ráda, vidí  rodna

Estí, máš pravdu, tak krásná nejsi, ty jsi totiž ještě krásnější! Jak to bylo v Mrazíkovi? Jako krááálovna? Ne!!! Jako carevna!!! reta

Já s vámi na oslavě nebyla, tak aspoň storstark a hjarta a pussa a tummenupp a...... sova

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1000 8. 8. 2008 10:13

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky smile

Tak mi zase nohy stávkovaly a v noci jsem opět nedošla na WC grater Naštěstí jsem spadla dobře a nic si nepolámala, bo to by mi ještě ke štěstí chyběl, nějaká ta sádřička smile No, jsem fakt už k ničemu butter Snad to brzo rozchodím. Pár dní mi bylo opravdu fajn, tak třeba to zase přijde.
No a udělal se mi ohavný obrovský opar ještě na horším místě, než kdyby byl na obličeji, krajně nepříjemné...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí