Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 9. 5. 2008 19:03

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

Esti, pošli mi na SZ mailovou adresu a já ti oplátkou pošlu fotky... smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#77 9. 5. 2008 19:45

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Hani napsal(a):

Esti, pošli mi na SZ mailovou adresu a já ti oplátkou pošlu fotky... smile

Došla Ti, nebo jsem to zase zkazila? big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#78 9. 5. 2008 19:49

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mail mám, jdu na to. A jak ZASE??? Estelindo, ty dostaneš na budku! big_smile

...a už je máš poslaný. rock

Upravil(a) Hani (9. 5. 2008 19:58)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#79 10. 5. 2008 21:14

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nazdaááár, už jsem doma.
Tak si lidi představte, že já si jedu dnes na fotbal do Prahy. Do Vršovického ďolíčku, zaspívat písničku, pro tebe Bohemko, to je náš cíl big_smile
A pak jdu se známejma na pivko, než pojedeme domů. Sednu na zahrádku pod kaštany, objednám kafe, kouknu před sebe a tam sedí zrzka, šátek kolem krku, a ona Estel!!!
Já jedu 110 km,aniž bychom se domluvily a potkáme se v Praze! To není náhoda, to je osud.
Jinak na ní musím bonznout, že jí to slušelo a vypadala dobře. Tradiční zimnice,ale žádná zeleň ve tváři.
Moc ráda jsem tě viděla, jen mě mrzí, že jsem tě nemohla hodit domů. Bylo nás pět v autě. Musela bys max do kufru,ale tam je ještě bomba na plyn:(
Takže nevadí, že "Klokani" prohráli! Mise byla veleúspěšná par

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#80 10. 5. 2008 21:16

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zdravím Klokanku Klubíčko big_smile
Teda, teda, stihla jsi ten hokej? Bylo to dost hrozné, co?
No, jsem ráda, že jsem na to popracovní pivko šla, ty jo, fakt se mi nechtělo, ale byla jsem ráda, že jsem šla. Pak že je Praha veliká, co?

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#81 10. 5. 2008 21:29

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hmm, tak jsme se sešly i při vkládání příspěvku, koukám, když jsem psala, ještě tam nebyl, ono to bude i tím, že jsme čuměly na trestné střílení, co big_smile

Upravil(a) Estela (10. 5. 2008 21:29)

Není tady

#82 12. 5. 2008 8:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo přesně, trestný střílení. A hlavně na úpravu ledu lollollol To byl borec rolbař tummenupp

Není tady

#83 12. 5. 2008 9:02

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To jsme měli natočený na DVD, bo jsme v noci hokej nestíhali. Rolbař u nás jel několikrát dokola. Je to hvězda tummenupplol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#84 12. 5. 2008 9:22

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Až mi ho bylo líto, kluka nešťastného, ten už si nezarolbuje big_smilebig_smilebig_smile
Všechny moc zdravím smile
Odpoledne jsdu do práce, tak doufám, že se mi udělá trochu líp, bo takhle bych se tam asi ani nedoplazila. Teda doplazila, ale obávám se, že pražské metro by Meresjeva v mém podání nezvládlo big_smile
No, jsem objednaná do centra pro léčbu bolesti, tak uvidíme, stejně mi nasypou jen oblbovadla, ale zkusit se to musí vissla
Jo, pomalu se chystám odložit zimní bundu big_smile Mezi těma lidma v letních šatech vypadám úžasně vtipně big_smile
Holky, díky moc za fotky tummenupp Jsou skvělé, jen, proč na každé vypadám jako Quassimodova ošklivější sestra?
Jinak, krásný slunečný den, přeji

Není tady

#85 12. 5. 2008 9:24

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Estelko, ve středu k večeru je opíkání v Hrdlořezích na palouku !!! Tak kdyby jsi měla filinku visslavisslavissla

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#86 12. 5. 2008 9:45

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

rolbař nás taky dostal smile
jinak mě těší, že se vám Brno líbilo - a pro neznalé - v brněnské ZOO sloni nejsou, bo by museli mít výběh okolo celé Mniší hory smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#87 12. 5. 2008 10:06

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

dakota napsal(a):

Estelko, ve středu k večeru je opíkání v Hrdlořezích na palouku !!! Tak kdyby jsi měla filinku visslavisslavissla

Supeeer, paráááda, jupííí tummenupp

Není tady

#88 12. 5. 2008 10:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No jestli to vyjde, tak ve středu budu už před Prištinou. Kačí piješ kafe? Tak já ti dovezu jejich, vynikající silné. Sice to bude jako turek,ale ono se dole usadí a vypiješ jej jako báseň. Mňam!

Není tady

#89 12. 5. 2008 11:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

dakota napsal(a):

Sa pridavam smile Teda ak mozem smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#90 12. 5. 2008 11:32

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi napsal(a):

Estela napsal(a):

dakota napsal(a):

Sa pridavam smile Teda ak mozem smile

Supeeeer tummenupp

Není tady

#91 12. 5. 2008 11:34

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko, kdy se dozvíš, jestli to vyjde? Ty už jsi ale v Albánii byla, že jo? No, držím palečky!!! Taky bych jela tummenupp

Není tady

#92 12. 5. 2008 13:03

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jéééé, Albánie...... Klubí, vem mě sebóóóóuuu..... sice nevím, co tam jedeš dělat, ale nejlepší na Albánii jsou hory a lidi v nich. smile Achich achich, jak já bych jela - jen kdyby kapitalisti přidali trošku víc dovolené. smile

Kači, ty ohejdo, jaká Quassimodova ségra? Ty bys vážně jednu zasloužila a Miš zrovna tak - jsem se nad vaší fotkou rozplývala, jaký jste obě krásný baby a jak vám to sluší a OPRAVDU jsem byla přesvědčená, že na téhle fotce se sobě líbit budete. Jste nemožný, lámu nad váma klacek. lol

Není tady

#93 12. 5. 2008 13:08

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dozvím se to zítra. Na sbalení budu mít asi 40 minut. Ale to neva, to je můj normální limit i s osprchováním před cestou:)

Není tady

#94 13. 5. 2008 9:30

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hani big_smile Klacek zlomen??? big_smile Jo Míše to tam sluší smile

Klubíčko, tak jak? Již víš? No, písni, ať můžu naplno a nepokrytě propuknout v bledou závist lol

Ups, je mi pěkně blbě grater a to bych měla jít odpoledne do práce... skurt Tak zítra, doufám, budu moci dorazit...

Není tady

#95 13. 5. 2008 10:48

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jasně že zlomen - nad každou zvlášť!!! Ona totiž Míša zase tvrdí, že to tam sluší tobě! dumbom Jste obě krásný, ale prdlý... no co mám s váma dělat? lol

Není tady

#96 13. 5. 2008 10:54

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kačí, zítra po práci jedu:))
ale je to narychlo. Tři lidi, střídat se v řízení, dorazit 1200 km a pak tam dva dny makat na horách a pomalu zpět přes Černou Horu domů. No ale nejeď, když to máš placené, Kia 4x4 taky jede dobře, Srbsko všude dálnice a ještě placené diety. Super.

Není tady

#97 13. 5. 2008 10:55

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Samo, že to tam sluší Kačce ... díky ní je ta fotka vyvážená a lidi, co se leknó při pohledu na mě, se následně uklidní při pohledu na ní tummenupp ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#98 13. 5. 2008 13:48

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

No, tohle by maximálně vedlo k hádce, já vidím na blízko dobře, takže vidím, komu to sluší a komu ne. Na fotce vypadám jak ropucha v křeči, takže je možné, že se někomu líbím big_smile

Klubííí, závidím a hlavně pohodovou cestu a klidný pobyt...
Tak, odcházím do pracovního procesu, je mi teda velmi nedobře, ale podařilo se mi najíst a uchovat tummenuppbig_smiletummenupp

Není tady

#99 13. 5. 2008 13:59

shiden
Host

Klubko napsal(a):

Kačí, zítra po práci jedu:))
ale je to narychlo. Tři lidi, střídat se v řízení, dorazit 1200 km a pak tam dva dny makat na horách a pomalu zpět přes Černou Horu domů. No ale nejeď, když to máš placené, Kia 4x4 taky jede dobře, Srbsko všude dálnice a ještě placené diety. Super.

Jo jsou tam super dálnice, hlavně ta z maďarských hranic do Bělehradu - má většinou jen jednu polovinu big_smile

#100 13. 5. 2008 14:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Shidene, loni už byla dostavěna:)))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí