|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hani napsal(a):
Esti, pošli mi na SZ mailovou adresu a já ti oplátkou pošlu fotky...
Došla Ti, nebo jsem to zase zkazila? 
Není tady
Mail mám, jdu na to. A jak ZASE??? Estelindo, ty dostaneš na budku! 
...a už je máš poslaný. 
Upravil(a) Hani (9. 5. 2008 19:58)
Není tady
Nazdaááár, už jsem doma.
Tak si lidi představte, že já si jedu dnes na fotbal do Prahy. Do Vršovického ďolíčku, zaspívat písničku, pro tebe Bohemko, to je náš cíl 
A pak jdu se známejma na pivko, než pojedeme domů. Sednu na zahrádku pod kaštany, objednám kafe, kouknu před sebe a tam sedí zrzka, šátek kolem krku, a ona Estel!!!
Já jedu 110 km,aniž bychom se domluvily a potkáme se v Praze! To není náhoda, to je osud.
Jinak na ní musím bonznout, že jí to slušelo a vypadala dobře. Tradiční zimnice,ale žádná zeleň ve tváři.
Moc ráda jsem tě viděla, jen mě mrzí, že jsem tě nemohla hodit domů. Bylo nás pět v autě. Musela bys max do kufru,ale tam je ještě bomba na plyn:(
Takže nevadí, že "Klokani" prohráli! Mise byla veleúspěšná 
Není tady
Zdravím Klokanku Klubíčko 
Teda, teda, stihla jsi ten hokej? Bylo to dost hrozné, co?
No, jsem ráda, že jsem na to popracovní pivko šla, ty jo, fakt se mi nechtělo, ale byla jsem ráda, že jsem šla. Pak že je Praha veliká, co?
Není tady
Hmm, tak jsme se sešly i při vkládání příspěvku, koukám, když jsem psala, ještě tam nebyl, ono to bude i tím, že jsme čuměly na trestné střílení, co 
Upravil(a) Estela (10. 5. 2008 21:29)
Není tady
Jo přesně, trestný střílení. A hlavně na úpravu ledu 

To byl borec rolbař 
Není tady

To jsme měli natočený na DVD, bo jsme v noci hokej nestíhali. Rolbař u nás jel několikrát dokola. Je to hvězda 

Není tady
Až mi ho bylo líto, kluka nešťastného, ten už si nezarolbuje 

Všechny moc zdravím
Odpoledne jsdu do práce, tak doufám, že se mi udělá trochu líp, bo takhle bych se tam asi ani nedoplazila. Teda doplazila, ale obávám se, že pražské metro by Meresjeva v mém podání nezvládlo 
No, jsem objednaná do centra pro léčbu bolesti, tak uvidíme, stejně mi nasypou jen oblbovadla, ale zkusit se to musí 
Jo, pomalu se chystám odložit zimní bundu
Mezi těma lidma v letních šatech vypadám úžasně vtipně 
Holky, díky moc za fotky
Jsou skvělé, jen, proč na každé vypadám jako Quassimodova ošklivější sestra?
Jinak, krásný slunečný den, přeji
Není tady
Estelko, ve středu k večeru je opíkání v Hrdlořezích na palouku !!! Tak kdyby jsi měla filinku 

Není tady
dakota napsal(a):
Estelko, ve středu k večeru je opíkání v Hrdlořezích na palouku !!! Tak kdyby jsi měla filinku
Supeeer, paráááda, jupííí 
Není tady
No jestli to vyjde, tak ve středu budu už před Prištinou. Kačí piješ kafe? Tak já ti dovezu jejich, vynikající silné. Sice to bude jako turek,ale ono se dole usadí a vypiješ jej jako báseň. Mňam!
Není tady
Estela napsal(a):
dakota napsal(a):
Sa pridavam
Teda ak mozem 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Estela napsal(a):
dakota napsal(a):
Sa pridavam
Teda ak mozem
Supeeeer 
Není tady
Klubko, kdy se dozvíš, jestli to vyjde? Ty už jsi ale v Albánii byla, že jo? No, držím palečky!!! Taky bych jela 
Není tady
Jéééé, Albánie...... Klubí, vem mě sebóóóóuuu..... sice nevím, co tam jedeš dělat, ale nejlepší na Albánii jsou hory a lidi v nich.
Achich achich, jak já bych jela - jen kdyby kapitalisti přidali trošku víc dovolené. 
Kači, ty ohejdo, jaká Quassimodova ségra? Ty bys vážně jednu zasloužila a Miš zrovna tak - jsem se nad vaší fotkou rozplývala, jaký jste obě krásný baby a jak vám to sluší a OPRAVDU jsem byla přesvědčená, že na téhle fotce se sobě líbit budete. Jste nemožný, lámu nad váma klacek. 
Není tady
Dozvím se to zítra. Na sbalení budu mít asi 40 minut. Ale to neva, to je můj normální limit i s osprchováním před cestou:)
Není tady
Hani
Klacek zlomen???
Jo Míše to tam sluší 
Klubíčko, tak jak? Již víš? No, písni, ať můžu naplno a nepokrytě propuknout v bledou závist 
Ups, je mi pěkně blbě
a to bych měla jít odpoledne do práce...
Tak zítra, doufám, budu moci dorazit...
Není tady
Jasně že zlomen - nad každou zvlášť!!! Ona totiž Míša zase tvrdí, že to tam sluší tobě!
Jste obě krásný, ale prdlý... no co mám s váma dělat? 
Není tady
Kačí, zítra po práci jedu:))
ale je to narychlo. Tři lidi, střídat se v řízení, dorazit 1200 km a pak tam dva dny makat na horách a pomalu zpět přes Černou Horu domů. No ale nejeď, když to máš placené, Kia 4x4 taky jede dobře, Srbsko všude dálnice a ještě placené diety. Super.
Není tady

Samo, že to tam sluší Kačce ... díky ní je ta fotka vyvážená a lidi, co se leknó při pohledu na mě, se následně uklidní při pohledu na ní
...
Není tady
No, tohle by maximálně vedlo k hádce, já vidím na blízko dobře, takže vidím, komu to sluší a komu ne. Na fotce vypadám jak ropucha v křeči, takže je možné, že se někomu líbím 
Klubííí, závidím a hlavně pohodovou cestu a klidný pobyt...
Tak, odcházím do pracovního procesu, je mi teda velmi nedobře, ale podařilo se mi najíst a uchovat 

Není tady
Klubko napsal(a):
Kačí, zítra po práci jedu:))
ale je to narychlo. Tři lidi, střídat se v řízení, dorazit 1200 km a pak tam dva dny makat na horách a pomalu zpět přes Černou Horu domů. No ale nejeď, když to máš placené, Kia 4x4 taky jede dobře, Srbsko všude dálnice a ještě placené diety. Super.
Jo jsou tam super dálnice, hlavně ta z maďarských hranic do Bělehradu - má většinou jen jednu polovinu 
Shidene, loni už byla dostavěna:)))
Není tady