|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Estela napsal(a):
Jj, Oxi je frajer
Ale no tak ... prehanas.
To ty si frajerka, 

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 12:32)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No jen se tady vy dva moc nepřechvalte !! 

Estelko, a bylo něco vidět ??
Já to ani nezaregistrovala...furt to svítí a je na padntí !! 
Není tady
Estelko..přes sluneční brýle jo..teda ty bys zasloužila 
já na to koukala přes starou disketutu tedy přes ten vnitřek - to se PRY může(oxi??)... a hezký.
naposledy bylo veliké zatmění 11.8.1999 - kdy byl avizovaný konec světa...nu a je to devet let a jsme tu... 

Není tady
Jo, bylo vidět, sluníčko 

nee, neviděla jsem nic, zkoušela jsem to přes extratmavé brýle, ale nic... Kdybych to věděla dřív, řekla bych bratrovi o svářečské sklo, doma je běžne nemám 
Není tady
adra napsal(a):
já na to koukala přes starou disketutu tedy přes ten vnitřek - to se PRY může(oxi??)... a hezký.
naposledy bylo veliké zatmění 11.8.1999 - kdy byl avizovaný konec světa...nu a je to devet let a jsme tu...
Disketa? To je to hranaté CDčko? 

Nemám doma... Zasloužila bych, jj, vím
Jj, na poslední veliké si velmi velmi dobře pamatuju, ups... No, přesně a žádnej konec se nekonal 
Není tady
dakota napsal(a):
Estelko, a bylo něco vidět ??
Já to ani nezaregistrovala...furt to svítí a je na padntí !!
Ja som pozeral, cez disketu
Bolo vidiet 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
jo to je to hranaté cédečko ale to se musí rozdělat-zničit - v tom je tkaový kulatý neco a to je materiál jako negativ - 2x to přeložit a můžeš se podívat..tedy mohla jsi
pamatuješ??to je hezké...mně to připadá TAK dávno ....
my ten den odpoledne když se tedy konec světa nekonal, jsme začali kopat základy s manželem na domeček a já chodila po parcela, hráli HOLKI "Už mi nevolej..." a snila jsem o tom jaká bude budoucnost růžová s mým mužem...nu a jsem 4 roky rozvedená a baráček má dávno jiné majitele 

Esti 

Není tady
adra napsal(a):
joj, to jsem tenkrát chodila s Jirkou přesně měsíc a brečela jsem, že jsem si tak skvělýho chlapa nestihla víc užít - já tomu konci světa tenkrát vážně věřila - no, blbá osmnáctka - teda už skoro devatenáctka 
Není tady
adra napsal(a):

Děvenko, moje starostlivá, tak je ti dnes alespon teplo,viď. Já už nejsem. Mám pocit, že se vznáším jen v oparu a kaluži potu, co po mne zbyl.
Jo a ještě k těm oblbovadlům. Minulou neděli,jak bylo vedro, po svatbě, tak mě neskutečně bolela hlava, blbě. Tak mi babi dala nějaký prášek, že to má od doktora na bolest, prý to není moc silné.... Sjela jsem složení, diclofenac 75 mg, dobrý, beru i silnější. NO tak jsem si to lupla. Já spala 4 hodiny jak zabitá, vzbudila jsem se taky malátná, dokonce se mi zdál sen! odpoledne! Uslintaný polštář. Pes na mě skákal, já nic. Prej slabej prášek,takhle jsem se naposeldy cítila v 17ti zhulená mařenou.... Děsný.
Není tady
tina napsal(a):
adra napsal(a):
naposledy bylo veliké zatmění 11.8.1999 - kdy byl avizovaný konec světa...nu a je to devet let a jsme tu...joj, to jsem tenkrát chodila s Jirkou přesně měsíc a brečela jsem, že jsem si tak skvělýho chlapa nestihla víc užít - já tomu konci světa tenkrát vážně věřila - no, blbá osmnáctka - teda už skoro devatenáctka
Tino, já byla tenkrát po druhé operaci svého kolene. Tenkrát to bolelo tak, že jsem si říkala, že konec světa už musí být dříve a docela jsem se těšila, že to alespon pomine:)
Není tady
hele Tino...já tomu taky věřila...a ten pocti štěstí že se to nestalo!!!! a že budeme mít domeček!!!! jo jo 
Není tady
Já se tenkrát, kráva blbá, na konec světa taky těšila, sobecky, njn, že se sejdem s blízkejma lidma, otevřeme láhvinku, poslední a všichni na tom budeme stejně...Pane na nebesích já byla koza zlá
nepřišel, díky Přírodo za to 
Klubíí, taky dobré...
Ale, teplo mi není, stále vnitřně horko, ale klepu se zimou, no, divné, no... To ani není zima, spíš zimnice, mám pořád teplotu, no...
No a na zatmění, tak si počkám na další, no 

Upravil(a) Estela (1. 8. 2008 13:08)
Není tady
tina napsal(a):
Estel, přijedu se na ně koukat s tebou a přivezu dost disket
Já zajistím helmy na sváření, ať nám to pořádně sluší 

Není tady
Já čučela přes starou disketu a zlákala jsem okenáře a zedníka, kteří nám měnili okna, tak jsme postupně čuměli z balkonu.
Mooc hezký, zajímací.
Estel, ahoooj.
Další zatmění v roce 2011, 80 %. Jsem četla včera v novinách. 
majkafa napsal(a):
Další zatmění v roce 2011, 80 %. Jsem četla včera v novinách.
No, to je paráda, tak to rovnou oslavím i ty 3O-té narozeniny
jéjej, už se těším 
Okna tedy hotova? 
Upravil(a) Estela (1. 8. 2008 16:55)
Není tady
Ahoj Estelko, také jsem dnes koukal na zatmění...hele v tom 2011 to nebude ještě ono, jen ty narozky budou za něco stát..rozhodl jsem se, že si počkám na celkové zatmění..bude někdy v roce 2135, nepřidáš se? 
Sirius napsal(a):
Ahoj Estelko, také jsem dnes koukal na zatmění...hele v tom 2011 to nebude ještě ono, jen ty narozky budou za něco stát..rozhodl jsem se, že si počkám na celkové zatmění..bude někdy v roce 2135, nepřidáš se?
No, to už je na mne asi zase trochu moc, i když, kdo ví

Stálo by to za to, co? Kamarád mi říkal, že mne jednou budou muset ubít, tak uvidíme 

Není tady
Jo taky mi prorokovali, že mne budou muset pověsit..nebo se pletu a hrozili, že mne stejně jednou pověsí? Ti nějak nevím. 
chjo, je mi zase moc špatně a šíleně smutno
jo, bude líp 
Chvíli jsem spala, to jo, ale zase se mi zdálo o Jaroušovi, brrr, co to zase je? No nic, jdu zase ležet, našla jsem ještě lahvoně, tak si ho načnu a budu si představovat něco moc pěkného 
Mám strach 
Není tady
Děkuju, moc děkuju

Ty noci jsou fakt děsné... A ta samota snad ještě horší... A to je pátek večer, alby čas
No, moc dumu a moc sse vracím, chtěla bych alespoň nějakou jistotu...Njn, už mlčím... 
Není tady
já tě chápu kočko, aspoň tak moc jak můžu...bolesti jsou blbý pořád ale v noci dvakrát, leze to na mozek.
Tak jenom piš piš, snaž se z toho vypsat, když už se nemůžeš vyspat 
Není tady