Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 1. 8. 2008 12:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

Estela napsal(a):

Jj, Oxi je frajer tummenupp

Ale no tak ... prehanas.
To ty si frajerka, stoltstolt

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 12:32)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#952 1. 8. 2008 12:38

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

No jen se tady vy dva moc nepřechvalte !! big_smilebig_smilebig_smile
Estelko, a bylo něco vidět ?? va Já to ani nezaregistrovala...furt to svítí a je na padntí !! usch

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#953 1. 8. 2008 12:43

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Estelko..přes sluneční brýle jo..teda ty bys zasloužila vissla

já na to koukala přes starou disketutu tedy přes ten vnitřek - to se PRY může(oxi??)... a hezký.
naposledy bylo veliké zatmění 11.8.1999 - kdy byl avizovaný konec světa...nu a je to devet let a jsme tu...    smilesmilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#954 1. 8. 2008 12:46

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Jo, bylo vidět, sluníčko big_smilebig_smilebig_smile nee, neviděla jsem nic, zkoušela jsem to přes extratmavé brýle, ale nic... Kdybych to věděla dřív, řekla bych bratrovi o svářečské sklo, doma je běžne nemám big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#955 1. 8. 2008 12:49

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

adra napsal(a):

já na to koukala přes starou disketutu tedy přes ten vnitřek - to se PRY může(oxi??)... a hezký.
naposledy bylo veliké zatmění 11.8.1999 - kdy byl avizovaný konec světa...nu a je to devet let a jsme tu...    smilesmilesmile

Disketa? To je to hranaté CDčko? big_smilebig_smilebig_smile Nemám doma... Zasloužila bych, jj, vím big_smile
Jj, na poslední veliké si velmi velmi dobře pamatuju, ups... No, přesně a žádnej konec se nekonal big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#956 1. 8. 2008 12:55

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

dakota napsal(a):

Estelko, a bylo něco vidět ?? va Já to ani nezaregistrovala...furt to svítí a je na padntí !! usch

Ja som pozeral, cez disketu smile Bolo vidiet smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#957 1. 8. 2008 12:55

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo to je to hranaté cédečko ale to se musí rozdělat-zničit -  v tom je tkaový kulatý neco a to je materiál jako negativ - 2x to přeložit a můžeš se podívat..tedy mohla jsi pussa

pamatuješ??to je hezké...mně to připadá TAK dávno ....
my ten den odpoledne když se tedy konec  světa nekonal, jsme začali kopat základy s manželem na domeček a já chodila po parcela, hráli HOLKI "Už mi nevolej..." a snila jsem o tom jaká bude budoucnost růžová s mým mužem...nu a jsem 4 roky rozvedená a baráček má dávno jiné majitele   winkwinkwink

pussa Esti smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#958 1. 8. 2008 12:55

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

adra napsal(a):

joj, to jsem tenkrát chodila s Jirkou přesně měsíc a brečela jsem, že jsem si tak skvělýho chlapa nestihla víc užít - já tomu konci světa tenkrát vážně věřila - no, blbá osmnáctka - teda už skoro devatenáctka big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#959 1. 8. 2008 12:56

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

tummenupptummenupptummenupptummenupptummenuppgodlike

Není tady

#960 1. 8. 2008 12:58

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Děvenko, moje starostlivá, tak je ti dnes alespon teplo,viď. Já už nejsem. Mám pocit, že se vznáším jen v oparu a kaluži potu, co po mne zbyl.
Jo a ještě k těm oblbovadlům. Minulou neděli,jak bylo vedro, po svatbě, tak mě neskutečně bolela hlava, blbě. Tak mi babi dala nějaký prášek, že to má od doktora na bolest, prý to není moc silné.... Sjela jsem složení, diclofenac 75 mg, dobrý, beru i silnější. NO tak jsem si to lupla. Já spala 4 hodiny jak zabitá, vzbudila jsem se taky malátná, dokonce se mi zdál sen! odpoledne! Uslintaný polštář. Pes na mě skákal, já nic. Prej slabej prášek,takhle jsem se naposeldy cítila v 17ti zhulená mařenou.... Děsný.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#961 1. 8. 2008 12:59

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

adra napsal(a):

joj, to jsem tenkrát chodila s Jirkou přesně měsíc a brečela jsem, že jsem si tak skvělýho chlapa nestihla víc užít - já tomu konci světa tenkrát vážně věřila - no, blbá osmnáctka - teda už skoro devatenáctka big_smile

Tino, já byla tenkrát po druhé operaci svého kolene. Tenkrát to bolelo tak, že jsem si říkala, že konec světa už musí být dříve a docela jsem se těšila, že to alespon pomine:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#962 1. 8. 2008 13:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥

hele Tino...já tomu taky věřila...a ten pocti štěstí že se to nestalo!!!! a že budeme mít domeček!!!!  jo jo vissla

Není tady

#963 1. 8. 2008 13:06

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já se tenkrát, kráva blbá, na konec světa taky těšila, sobecky, njn, že se sejdem s blízkejma lidma, otevřeme láhvinku, poslední a všichni na tom budeme stejně...Pane na nebesích já byla koza zlá big_smile nepřišel, díky Přírodo za to smile

Klubíí, taky dobré...
Ale,  teplo mi není, stále vnitřně horko, ale klepu se zimou, no, divné, no... To ani není zima, spíš zimnice, mám pořád teplotu, no...

No a na zatmění, tak si počkám na další, no big_smilelolreta

Upravil(a) Estela (1. 8. 2008 13:08)

Není tady

#964 1. 8. 2008 13:15

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Estel, přijedu se na ně koukat s tebou a přivezu dost disket smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#965 1. 8. 2008 13:21

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

tina napsal(a):

Estel, přijedu se na ně koukat s tebou a přivezu dost disket smile

Já zajistím helmy na sváření, ať nám to pořádně sluší big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#966 1. 8. 2008 14:44

majkafa
Host

Já čučela přes starou disketu a zlákala jsem okenáře a zedníka, kteří nám měnili okna, tak jsme postupně čuměli z balkonu. lol Mooc hezký, zajímací.
Estel, ahoooj.

#967 1. 8. 2008 14:45

majkafa
Host

Další zatmění v roce 2011, 80 %. Jsem četla včera v novinách. smile

#968 1. 8. 2008 16:55

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafa napsal(a):

Další zatmění v roce 2011, 80 %. Jsem četla včera v novinách. smile

No, to je paráda, tak to rovnou oslavím i ty 3O-té narozeniny big_smile jéjej, už se těším big_smile
Okna tedy hotova? smile

Upravil(a) Estela (1. 8. 2008 16:55)

Není tady

#969 1. 8. 2008 17:23

Sirius
Host

Ahoj Estelko, také jsem dnes koukal na zatmění...hele v tom 2011 to nebude ještě ono, jen ty narozky budou za něco stát..rozhodl jsem se, že si počkám na celkové zatmění..bude někdy v roce 2135, nepřidáš se? cool

#970 1. 8. 2008 17:29

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sirius napsal(a):

Ahoj Estelko, také jsem dnes koukal na zatmění...hele v tom 2011 to nebude ještě ono, jen ty narozky budou za něco stát..rozhodl jsem se, že si počkám na celkové zatmění..bude někdy v roce 2135, nepřidáš se? cool

No, to už je na mne asi zase trochu moc, i když, kdo ví big_smile rollvissla Stálo by to za to, co? Kamarád mi říkal, že mne jednou budou muset ubít, tak uvidíme big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#971 1. 8. 2008 17:38

Sirius
Host

Jo taky mi prorokovali, že mne budou muset pověsit..nebo se pletu a hrozili, že mne stejně jednou pověsí? Ti nějak nevím.    vissla

#972 2. 8. 2008 0:22

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

chjo, je mi zase moc špatně a šíleně smutno grater jo, bude líp smile
Chvíli jsem spala, to jo, ale zase se mi zdálo o Jaroušovi, brrr, co to zase je? No nic, jdu zase ležet, našla jsem ještě lahvoně, tak si ho načnu a budu si představovat něco moc pěkného smile
Mám strach kapitulation

Není tady

#973 2. 8. 2008 0:30

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Estelinko pussa pussa pussa
jsem v duch s Tebou, drž se krásko hjarta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#974 2. 8. 2008 0:35

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Děkuju, moc děkuju  smile pussa
Ty noci jsou fakt děsné... A ta samota snad ještě horší... A to je pátek večer, alby čas smile No, moc dumu a moc sse vracím, chtěla bych alespoň nějakou jistotu...Njn, už mlčím... big_smile

Není tady

#975 2. 8. 2008 0:38

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

já tě chápu kočko, aspoň tak moc jak můžu...bolesti jsou blbý pořád ale v noci dvakrát, leze to na mozek.
Tak jenom piš piš, snaž se z toho vypsat, když už se nemůžeš vyspat pussa

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí