|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

A to je škoda, ale aspoň tak ... tak v 9.30 u Grandu 
Není tady
vstávat a cvičit (učit) je ráno, je nový den! 
Není tady
Tak šťastnou cestu, pá pá ať nemá vláček zpoždění,snad zase nikdo neskočí do kolejí, jako před 14ti dny a pak máš zpoždění 100 minut:(
Já vyrážím směr Beroun.
Tak Morává, vitaj!
Není tady
Moc, moc ,moc na vás holky myslím !!! Doufám, že si užíváte !! 

Není tady
Byla to paráda.... lední medvíďata úplně užasný, dokonce jsme si i našly i ty zvířata k sobě a Lupi - tebe jsme taky vyfotily. Budeš čubrnět. 
VOS zafungoval skvěle, takže počasíčko vyloženě objednaný.... akorát ta brněnská ZOO je ňáká veliká, jsme měly nožičky ušoupaný až u samé prdýlky. 
Takže holky.... díky moc za super den! 
Není tady
Skvělýý! Už tady netrpělivě stepuju a čekám na zprávičky z východu. 
No poslední zprávy jsem měla ve vlaku, že holky seděj u Tmavomodrýho světa a pocucávaj vínečko....
Ne že bych nezáviděla... 
Není tady

Ahoj ahoj, sedíme tu u vínecka, zmérkli jsme Tmavomodrý svet, vybíráme nejaký pekný filmecek a je nám fajn. A uz predávám slovo Estelce 
Není tady
Ahojky, zdravím z Moravy 
Hlásím, ze výlet je naprosto super 
Ano, medvidata, naprosto dokonala, vlastne jako cela ZOO i a cela vyprava 
Tak, Tmavomodry svet shlednut, pokracujeme ve filmomanii, vino dopito 

Vsechny moc zdravime...
Není tady
Júva, vy se máte. Zdravím na Moravu. 

Aj ja zdravím a len mierne závidím po pracovne strávenom dni
... ale v doborm, samozrejme. Tmavomodrý svet som nevidela - mám medzery vo vzdelaní, ešte. Brnenskú ZOO som videla len toť pred poldruha rokom - a dokonca s Babinetom.
Sme im tam trochu vystrašili faunu aj flóru...
Není tady
Tak si užívejte, holčičky, užívejte! Doufám Estel, že tě moc neutahaly, babizně moravské?
A to jsem teda zvědavá, jaký zviře jste na mě napasovaly....
Mám se děsit, čili nic? 
Není tady
My a utahat Estelku??? Lupi, ty jsi upadla na šišku! Dyť utahala ona nás. Jsem se večer svalila do postele jak špalek a celou cestu ve vlaku bojovala s představou, že si zuju boty a nohy dám paní na proti do klína. 
Zvíře se ti bude líbit, jsi to totiž celá ty: typově i barvou! 
Seli, slona jsme neviděly...

Upravil(a) Hani (9. 5. 2008 7:15)
Není tady
Bezváááá 
Není tady
Prej jedou za kultůrou. Na Moravu. Hmm, chlastat tam jely!!! 

Není tady
Klubko, styď se!!! Jaký chlastat? Na Moravě se nikdá nechlastalo, na Moravě se užívá meducína! A že se meducína užívá většinou v kulturním zařízení, za to my už nemožem - ale kultůra to rozhodně JE!

Není tady
:lol:Hani, neboj já vím. Mamka je z Uherského Hradiště. No ale význam je téměř stejný
)
Jinak prababi tomu říkala "po doušku" a děda šel do sklípku k sousedům "no ochutnávku".... a vždy se strejdou rozdělovali víno "pro nás"..."pro přátele"..."vhodné ke konzumaci"....." pro Pražáky" 
Není tady
Ses Míšo Kuličko ani nepochlubila, že máš bratra takového šikovného šohaja! 
No já nemít svého chlapce, tak teda nevím nevím 
Třeba ještě nějaká akce bude, já mám totiž tak pěknou nezadanou sestřenku, to by bratr teprve koukal!
Tak to třeba někdy spácháme (dobro)!
Zdraví členka uvítacího výboru!
Není tady

Náhodou, já mám 4 bratry. Ale je fakt, že volný na skladě je už jen tento nejmladší
... však se mě ptal, co to bylo za šikovnou cérečku 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Tak si užívejte, holčičky, užívejte! Doufám Estel, že tě moc neutahaly, babizně moravské?
A to jsem teda zvědavá, jaký zviře jste na mě napasovaly....
Mám se děsit, čili nic?
Dělali jsme co sme mohly, aby si to s nama všechno užila bez větších následků a doufám, že se to povedlo.
Ale Hani má určo hezčí. Já to střílela tak od boku se zapatlanó čočkó ... musím se polepšit 
Není tady
Bože, ti jsou krásní.
Potěšilo mi to srdíčko. Jsou přímo chlupáčkovací. 
Nádherné foto, i mne potěšilo i když je určeno někomu jinému. 
Upravil(a) Sirius (9. 5. 2008 18:14)
Ahoj všem 
moc zdravím již z domova.
Výlet naprosto báječný, zdravím všechny účastnčníky i neúčastníky...
Nee, neutahali mne, já se utahat nenechám, jsem děvče čilé 

i když, pravda, často jsem zdržovala a courala se, ale snažila jsem se 
Tak, jdu do vany, pak si dám nožky nahorů a budu vzpomínati a těšit se na příští akci.
Díky 
Není tady