|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lupi, myslíš???
Hmmm, tak to začnu přemejšlet, kam se vlastně zařadím. Na medvědy moc hubená, na laň moc tlustá, jo - už to mám - manža mi v rozverných chvílích říka Oranžový Brtníku! No von je to sice taky medvěd, ale takovej akorátní.
Ovšem - maj brtníci málo chlupů a hodně vrásek? 
Jo, to bude zítra v ZOO bojovka - každá si bude muset najít sobě nejpodobnější zvíře! Ale zodpovědně, žádný srandičky!!! 
Upravil(a) Hani (7. 5. 2008 14:12)
Není tady
GORILY??? Na to přišel kdo - a hlavně jak, čéče?
Gorile nejsi podobná ani zamák! Jestli někomu, tak žirafě
I s tím zvláštním, zamženým pohledem 
a nošením hlavy. Schválně, ověř si to, však budeš v zologošce 
My jsme kdysi viděli pána, kterej vypadal úplně, jako hroch - měl stejně festovní a podstatnou stavbu těla, takovou hodně napjatou kůži a protože to bylo v Itálii, tak aji barvu. A měl úplně stejný dítě. A protože to bylo v Itálii, bez zábran jsme o něm v tomto smyslu pohovořili - ale taky bez zlých úmyslů, nutno podotknout. Pán byl Slovák (jak se u takových příhod ostaně dá čekat
) nicméně se nejenže nepohoršil, ale smál se a zjevně byl potěšen......
A měl pravdu! Hroch je nejobávanější zvíře Afriky 

Není tady

Vlci ta só ... ale hlavně ty lední medvíďata ....
Nejpodobnější zvíře? Teď nevím, esi só tam aj tuleni, ale asi jo 
http://www.zoobrno.cz/zoo-brno/
Upravil(a) Míša Kulička (7. 5. 2008 14:16)
Není tady
Hani, to je naprosto úžasnej nápad! Estel, až půjdem do Práglovský ZOO, tak to pořádně rozvinem, jo? A čím nás bude víc, tím líp! Jéééé....to se mi líbí! I když vím, že vlky nejspíš nevyhraju 
Tak snad aspoň hyenu 
Jo vy máte pufííčkyy! No tak to si je hezky užijte a vymyslete jim nějaké hezké jméno.
Tuleň....to nevím, Miš....chybí ti ten vlahej, zdánlivě bezbrannej pohled 
Spíš běluha....taky je ve vodě taková třpytná - vypadá děsně nevinně a jedle, ale není - ve skutečnosti je šelma 

Upravil(a) lupina montana (7. 5. 2008 14:22)
Není tady
Tak my tě, Lupi, jako zvláštní premii, taky určíme. Jen abys pak s náma ještě kamarádila. 
Není tady
Určete, děvčátka..určete....ale jak to nebude aspoň hyena, tak mně nechoď te na oči! 

Není tady

Jj, my to jináč jak zodpovědně ani neumíme 
Není tady
Děvčata, už se tak těšíííím
Děvčata, pobavily jste mne
Na bojovku se těším, ale výsledku se, aspoň u sebe, bojím...
Klubko, cože?!? No, pokud to byla pravda, rozhodně jsi z toho vyrostla... Já byla náherné dítě, ano, byla... 

Lupi, i hyeny jsou úžasné
Mně se strašně líbí, jako fakt... No, s tím hrochem 

Není tady
Mě se hyeny taky líbí. Protože je to psovitá šelma. A Lupi pokud jsi tak heboučce chlupatá jako na obrázku, tak to nemůže dopadnout špatně
Já mám jen problém s hady. Bojím se jich:(
Třeba myši, pavouci a ostatní havěť mě neba. S těma spím na chalupě furt a slyším jak běhají kolikrát v pastoušce po ložnici. Na to je dobrý pes, bere je jako hračku.
Není tady

Hani napsal(a):
Lupi, myslíš???
Hmmm, tak to začnu přemejšlet, kam se vlastně zařadím. Na medvědy moc hubená, na laň moc tlustá, jo - už to mám - manža mi v rozverných chvílích říka Oranžový Brtníku! No von je to sice taky medvěd, ale takovej akorátní.
Ovšem - maj brtníci málo chlupů a hodně vrásek?
Jo, to bude zítra v ZOO bojovka - každá si bude muset najít sobě nejpodobnější zvíře! Ale zodpovědně, žádný srandičky!!!
Ja som slon, alebo možno mamut - to ochlpenie už fakt raší...
Tak to skôr v múzeu...
Pozdravte odo mňa zvieratá, baby, a užite si to aj za mňa. Ja mám prácu a poobede poradu z druhej roboty... síce s občerstvením
, ale poradu...

Upravil(a) Selima (7. 5. 2008 15:08)
Není tady

Hyeny mmch nemám rád, sú to jediné zvery, kde sa napr. súrodenci kľudne navzájom požerú v rámci konkurenčného boja o postavenie v svorke. A clekovo majú charakteru pomenej... To sloni vedia byť solidárni aj so svojimi mŕtvymi druhmi... a pochovávajú ich a vzdávjaú im úctu. Mláďatá vyhcovávajú kolektívne... Kdeže, to sú moji favoriti. Aj ja mám takú priam favo-riť
- ako slonica. 
Není tady
Seli a ty si myslíš, že třeba ve vlčí smečce nezabijí toho,kdo se jí nepodřídí? To si piš. Jenže se to nestává často, když mají dobrého Alfa samce a samici, kteří jim "vládnou"
Nemůžeš tu zvířenu a život v přírodě brát až moc soucitně. Hodně zvířat se domestikovalo a ztratilo svou divokost. Ale ve volné přírodě to tak prostě funguje i když nám to někdy bere srdce.
Myslím, že lidi jsou kolikrát horší než hyeny.... 
Není tady
Seli, škoda, škoda...
Slon? Hmmm, chobot i uši jako lopuchy mám
tak nevím... Nebo kapustňák, tam u sebe také shledávám shodné znaky, se mnou to bude těžké...
Nebo spíš slůně, že bych byla, jsem taky taková neohrabaná 
Neurotická a "vystíhovaná" jako surikata, ovšem už ne tolik roztomilá 
Klubko, já nemám ráda jenom škvory, to se přiznám, že se jich fakt štítim, bleee, hlavně čerstvě vyklubané, jak jsou žlutí, fujjj. Jo a nesnáším mravence, ani nevím proč... Jinak pavouky miluju, dokonce jsem si chovala jednoho volně v bytě, křížáka, měl povolenou jednu pavučinu za skříní... Do té doby, než mi ho sežrala Krakíí. Ona velmi ráda loví hmyz
Tuhle shodila kytku z parapetu, když skočila po masařce nalétávající do skla okna...
Je fakt, že jsem jako ona, divoká a praštěná 
Není tady
Jééj, Seli! To si postretla dáku skinhedskú svorku! Normálne majú hyeny najláskavejšie a najpevnejšie rodinné vzťahy dokonca aj medzi psovitými, ktoré sú také všetky..... a ku mláďatám sú nezvyčajne trpezlivé až do dvoch rokov veku, kedy ich odstavia.....Prečítaj si nevinné beštie - staré, ale základné
A ty niesi slon (prepáč, ak som ťa ranila) mne by si pripadala skor ako taká veľká antilopa
Klubí, teď pozoruju na Spektru Království surikat (akorát, že je pokaždý neodchytím) -sběrný dokument. To je vám kolikrát drámo! I když mrtvejch je míň, než bych čekala - nebo je tam z outlocitnosti všechny nedaj. Hezky je tam vidět, že to často záleží na člověku....nebo na surikatě 
Není tady
Esteel!
Čti pořádně! Ty jsi žírafa! Máš takovej ten zvláštní pohyb krkem a vůbec - vertikálu v sobě
A když už teda trváš na tý neohrabanosti, tak to je žírafa taky 
Mravence taky nesnáším, hajzliky pracovitý, pilný!
Jak je vidím, slyším "čest práci" 

Zajímavý je, že u včel mě to nenapadne - asi že vypadají pomalejc a míň akčně 
Upravil(a) lupina montana (7. 5. 2008 15:38)
Není tady
Surikata. Ty jsou supééééér. Ty miluje náš pes, jak panáčkují. Ve Dvoře od nich nemohl odtrhnout oči, vrtěl ocasem a hrál si s nimi přes sklo. Ptala jsem se ošetřovatele, zda jim to nevadí, zda je nějak nerozptylujeme. Ale prej ne, že jsou děsně hraví. Když jim jde dávat krmení, tak si z něj dělají šoufky taky:))
Seli není slonice. Viděla jsem jí na jedou na fotce,ne osobně. Je to víla s trochou více hmoty kolem pasu, toť vše. Děsně se podceňuje.
Není tady
NO a když si vezmeš, že žirafa má stejně obratlů na krku co člověk a jak má ten krk dlouhý! Fíha. No prostě příroda je neuvěřitelná. Jen my lidi jsme nějací nedokonalí. Furt tam chceme zasahovat a něco "rovnat" a přitom toho více poser.rem.
Škvoři mi dělali pravidelně společnost v Indii. To mi nevadilo. Když je člověk nechal. Horší bylo šlápnout na pijavici. A když se dostala do boty a zakousla. Fujjjj, krev teče furt,nezastaví se to, bolí to a hnisá. Brrrr.
Není tady
Podceňuje...no to taky, ale být slonice je náhodou hezký! Viděla jsem jednu takovou a hrozně mě imponovala 
Není tady
Fujtajbl....pijavice jedna....ale parazity nemá nikdo rád - a přitom je to taky jen strategie přežití
Kdoví, jestli to mohli udělat nějak jinak 
Není tady
Hmm, pijavice, blééé. Klíšťata taky, ale já je nejsem schopná zabít, pokud to jde, přenechám to pokrytecky na někom jiném, když už musím, spláchnu je do WC a pak si to vyčítám, no jsem já noumální 
Ale, jo, žirafy jsou super... Je fakt, když se ohýbám, vypadá to podobně, jako ony, když pijí... Ale, moment, žirafy srašně smrděj, ale já se myju 

I flekatá jsem 

A je fakt, že jsem ňouma, ale když už o to jde, kopnout pořádně umím 
Ne, žirafa, to je lichotka, děkuju 
Není tady
Jé, pozdravujte v ZOO medvídky, my jsme s přítelem chytli zrovna jejich polední klid, máma ležela rozplácnutá na břiše a vypadala značně vyčerpaně, malí byli napůl schovaní vevnitř a taky chrněli
Užijte si výlet!

Estela napsal(a):
Seli, škoda, škoda...
Slon? Hmmm, chobot i uši jako lopuchy mámtak nevím... Nebo kapustňák, tam u sebe také shledávám shodné znaky, se mnou to bude těžké...
Nebo spíš slůně, že bych byla, jsem taky taková neohrabaná
Neurotická a "vystíhovaná" jako surikata, ovšem už ne tolik roztomilá
Klubko, já nemám ráda jenom škvory, to se přiznám, že se jich fakt štítim, bleee, hlavně čerstvě vyklubané, jak jsou žlutí, fujjj. Jo a nesnáším mravence, ani nevím proč... Jinak pavouky miluju, dokonce jsem si chovala jednoho volně v bytě, křížáka, měl povolenou jednu pavučinu za skříní... Do té doby, než mi ho sežrala Krakíí. Ona velmi ráda loví hmyzTuhle shodila kytku z parapetu, když skočila po masařce nalétávající do skla okna...
Je fakt, že jsem jako ona, divoká a praštěná
Tak fyzicky mám najbližšie k tapírovi
- toho si mrknite, len v Brne ho tuším nemajú... tam ma očarili surikaty.
Není tady

lupina montana napsal(a):
Podceňuje...no to taky, ale být slonice je náhodou hezký! Viděla jsem jednu takovou a hrozně mě imponovala
Mne sú sloni od detstva sympatickí - takí rozvážni dobráci. A vraj sú naozaj inteligentní, rozprával mi chlapík, čo chodil pár rokov s cirkusom... A odma mám zbierku slonov a môj obľúbený indický boh je Ganeša
. Nie, nie, slona mi neodpárate. Sloni nie sú nai lovci, ani korisť. To sa mi páči. Ja nechcem byť ani korisť(antilopa
), ale ani lovec.
Není tady
Holčičky, já bych tak šla do zoo, to je až ďábelsky úžasný program, takový pokušení, ne, fakt nemůžu.
Co mi to děláte, to už je druhá zoo v průběhu jednoho týdne, kdo to má vydržet? Zase se ovládnout a říct ne?!
Ale aspoň dojedu přivítat toužebně očekávanou delegaci z Prahy!
Pozdravím a pojedu! 
Upravil(a) Pag (7. 5. 2008 19:19)
Není tady