Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 7. 5. 2008 14:10

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

Lupi, myslíš??? va Hmmm, tak to začnu přemejšlet, kam se vlastně zařadím. Na medvědy moc hubená, na laň moc tlustá, jo - už to mám - manža mi v rozverných chvílích říka Oranžový Brtníku! No von je to sice taky medvěd, ale takovej akorátní. big_smile Ovšem - maj brtníci málo chlupů a hodně vrásek? big_smile

Jo, to bude zítra v ZOO bojovka - každá si bude muset najít sobě nejpodobnější zvíře! Ale zodpovědně, žádný srandičky!!! big_smile

Upravil(a) Hani (7. 5. 2008 14:12)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#27 7. 5. 2008 14:14

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

GORILY??? Na to přišel kdo - a hlavně jak, čéče? va Gorile nejsi podobná ani zamák! Jestli někomu, tak žirafě smile I s tím zvláštním, zamženým pohledem visslasmile a nošením hlavy. Schválně, ověř si to, však budeš v zologošce wink
My jsme kdysi viděli pána, kterej vypadal úplně, jako hroch - měl stejně festovní a podstatnou stavbu těla, takovou hodně napjatou kůži a protože to bylo v Itálii, tak aji barvu. A měl úplně stejný dítě. A protože to bylo v Itálii, bez zábran jsme o něm v tomto smyslu pohovořili - ale taky bez zlých úmyslů, nutno podotknout. Pán byl Slovák (jak se u takových příhod ostaně dá čekat vissla ) nicméně se nejenže nepohoršil, ale smál se a zjevně byl potěšen...... tummenupp A měl pravdu! Hroch je nejobávanější zvíře Afriky visslalol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#28 7. 5. 2008 14:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vlci ta só ... ale hlavně ty lední medvíďata ....
Nejpodobnější zvíře? Teď nevím, esi só tam aj tuleni, ale asi jo lol

http://www.zoobrno.cz/zoo-brno/

Upravil(a) Míša Kulička (7. 5. 2008 14:16)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#29 7. 5. 2008 14:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hani, to je naprosto úžasnej nápad! Estel, až půjdem do Práglovský ZOO, tak to pořádně rozvinem, jo? A čím nás bude víc, tím líp! Jéééé....to se mi líbí! I když vím, že vlky nejspíš nevyhraju rolllol Tak snad aspoň hyenu va
Jo vy máte pufííčkyy! No tak to si je hezky užijte a vymyslete jim nějaké hezké jméno.
Tuleň....to nevím, Miš....chybí ti ten vlahej, zdánlivě bezbrannej pohled coollol Spíš běluha....taky je ve vodě taková třpytná - vypadá děsně nevinně a jedle, ale není - ve skutečnosti je šelma tummenupplol

Upravil(a) lupina montana (7. 5. 2008 14:22)

Není tady

#30 7. 5. 2008 14:21

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak my tě, Lupi, jako zvláštní premii, taky určíme. Jen abys pak s náma ještě kamarádila. gloria

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#31 7. 5. 2008 14:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Určete, děvčátka..určete....ale jak to nebude aspoň hyena, tak mně nechoď te na oči! buttercoolvissla

Není tady

#32 7. 5. 2008 14:26

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi, nebuj - my k tomu přistoupíme ZODPOVĚDNĚ!!! big_smile

Není tady

#33 7. 5. 2008 14:29

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jj, my to jináč jak zodpovědně ani neumíme stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#34 7. 5. 2008 14:41

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Děvčata, už se tak těšíííím big_smile
Děvčata, pobavily jste mne godlike Na bojovku se těším, ale výsledku se, aspoň u sebe, bojím...
Klubko, cože?!? No, pokud to byla pravda, rozhodně jsi z toho vyrostla... Já byla náherné dítě, ano, byla... big_smilebig_smilebig_smile
Lupi, i hyeny jsou úžasné tummenupp Mně se strašně líbí, jako fakt... No, s tím hrochem tummenupptummenupptummenupp

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#35 7. 5. 2008 14:59

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mě se hyeny taky líbí. Protože je to psovitá šelma. A Lupi pokud jsi tak heboučce chlupatá jako na obrázku, tak to nemůže dopadnout špatněsmile
Já mám jen problém s hady. Bojím se jich:(
Třeba myši, pavouci a ostatní havěť mě neba. S těma spím na chalupě furt a slyším jak běhají kolikrát v pastoušce po ložnici. Na to je dobrý pes, bere je jako hračku.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#36 7. 5. 2008 15:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Hani napsal(a):

Lupi, myslíš??? va Hmmm, tak to začnu přemejšlet, kam se vlastně zařadím. Na medvědy moc hubená, na laň moc tlustá, jo - už to mám - manža mi v rozverných chvílích říka Oranžový Brtníku! No von je to sice taky medvěd, ale takovej akorátní. big_smile Ovšem - maj brtníci málo chlupů a hodně vrásek? big_smile

Jo, to bude zítra v ZOO bojovka - každá si bude muset najít sobě nejpodobnější zvíře! Ale zodpovědně, žádný srandičky!!! big_smile

Ja som slon, alebo možno mamut - to ochlpenie už fakt raší... big_smile Tak to skôr v múzeu...
Pozdravte odo mňa zvieratá, baby, a užite si to aj za mňa. Ja mám prácu a poobede poradu z druhej roboty... síce s občerstvením tongue , ale poradu... grater kapitulation

Upravil(a) Selima (7. 5. 2008 15:08)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 7. 5. 2008 15:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hyeny mmch nemám rád, sú to jediné zvery, kde sa napr. súrodenci kľudne navzájom požerú v rámci konkurenčného boja o postavenie v svorke. A clekovo majú charakteru pomenej... To sloni vedia byť solidárni aj so svojimi mŕtvymi druhmi... a pochovávajú ich a vzdávjaú im úctu. Mláďatá vyhcovávajú kolektívne... Kdeže, to sú moji favoriti. Aj ja mám takú priam favo-riť usch - ako slonica. big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 7. 5. 2008 15:20

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Seli a ty si myslíš, že třeba ve vlčí smečce nezabijí toho,kdo se jí nepodřídí? To si piš. Jenže se to nestává často, když mají dobrého Alfa samce a samici, kteří jim "vládnou"
Nemůžeš tu zvířenu a život v přírodě brát až moc soucitně. Hodně zvířat se domestikovalo a ztratilo svou divokost. Ale ve volné přírodě to tak prostě funguje i když nám to někdy bere srdce.
Myslím, že lidi jsou kolikrát horší než hyeny.... roll

Není tady

#39 7. 5. 2008 15:32

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Seli, škoda, škoda...
Slon? Hmmm, chobot i uši jako lopuchy mám va tak nevím... Nebo kapustňák, tam u sebe také shledávám shodné znaky, se mnou to bude těžké... lol Nebo spíš slůně, že bych byla, jsem taky taková neohrabaná big_smile
Neurotická a "vystíhovaná" jako surikata, ovšem už ne tolik roztomilá big_smile
Klubko, já nemám ráda jenom škvory, to se přiznám, že se jich fakt štítim, bleee, hlavně čerstvě vyklubané, jak jsou žlutí, fujjj. Jo a nesnáším mravence, ani nevím proč... Jinak pavouky miluju, dokonce jsem si chovala jednoho volně v bytě, křížáka, měl povolenou jednu pavučinu za skříní... Do té doby, než mi ho sežrala Krakíí. Ona velmi ráda loví hmyz big_smile Tuhle shodila kytku z parapetu, když skočila po masařce nalétávající do skla okna...
Je fakt, že jsem jako ona, divoká a praštěná big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#40 7. 5. 2008 15:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jééj, Seli! To si postretla dáku skinhedskú svorku! Normálne majú hyeny najláskavejšie a najpevnejšie rodinné vzťahy dokonca aj medzi psovitými, ktoré sú také všetky..... a ku mláďatám sú nezvyčajne trpezlivé až do dvoch rokov veku, kedy ich odstavia.....Prečítaj si nevinné beštie - staré, ale základné smile
A ty niesi slon (prepáč, ak som ťa ranila) mne by si pripadala skor ako taká veľká antilopa smile

Klubí, teď pozoruju na Spektru Království surikat (akorát, že je pokaždý neodchytím) -sběrný dokument. To je vám kolikrát drámo! I když mrtvejch je míň, než bych čekala - nebo je tam z outlocitnosti všechny nedaj. Hezky je tam vidět, že to často záleží na člověku....nebo na surikatě lol

Není tady

#41 7. 5. 2008 15:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Esteel!
Čti pořádně! Ty jsi žírafa! Máš takovej ten zvláštní pohyb krkem a vůbec - vertikálu v sobě smile A když už teda trváš na tý neohrabanosti, tak to je žírafa taky tummenupp
Mravence taky nesnáším, hajzliky pracovitý, pilný! dumbom Jak je vidím, slyším "čest práci" yikesvissla
Zajímavý je, že u včel mě to nenapadne - asi že vypadají pomalejc a míň akčně lol

Upravil(a) lupina montana (7. 5. 2008 15:38)

Není tady

#42 7. 5. 2008 15:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Surikata. Ty jsou supééééér. Ty miluje náš pes, jak panáčkují. Ve Dvoře od nich nemohl odtrhnout oči, vrtěl ocasem a hrál si s nimi přes sklo. Ptala jsem se ošetřovatele, zda jim to nevadí, zda je nějak nerozptylujeme. Ale prej ne, že jsou děsně hraví. Když jim jde dávat krmení, tak si z něj dělají šoufky taky:))

Seli není slonice. Viděla jsem jí na jedou na fotce,ne osobně. Je to víla s trochou více hmoty kolem pasu, toť vše. Děsně se podceňuje.

Není tady

#43 7. 5. 2008 15:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

NO a když si vezmeš, že žirafa má stejně obratlů na krku co člověk a jak má ten krk dlouhý! Fíha. No prostě příroda je neuvěřitelná. Jen my lidi jsme nějací nedokonalí. Furt tam chceme zasahovat a něco "rovnat" a přitom toho více poser.rem.

Škvoři mi dělali pravidelně společnost v Indii. To mi nevadilo. Když je člověk nechal. Horší bylo šlápnout na pijavici. A když se dostala do boty a zakousla. Fujjjj, krev teče furt,nezastaví se to, bolí to a hnisá. Brrrr.

Není tady

#44 7. 5. 2008 15:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Podceňuje...no to taky, ale být slonice je náhodou hezký! Viděla jsem jednu takovou a hrozně mě imponovala smile

Není tady

#45 7. 5. 2008 15:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Fujtajbl....pijavice jedna....ale parazity nemá nikdo rád - a přitom je to taky jen strategie přežití  hmm Kdoví, jestli to mohli udělat nějak jinak roll

Není tady

#46 7. 5. 2008 15:54

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hmm, pijavice, blééé. Klíšťata taky, ale já je nejsem schopná zabít, pokud to jde, přenechám to pokrytecky na někom jiném, když už musím, spláchnu je do WC a pak si to vyčítám, no jsem já noumální big_smile
Ale, jo, žirafy jsou super... Je fakt, když se ohýbám, vypadá to podobně, jako ony, když pijí... Ale, moment, žirafy srašně smrděj, ale já se myju big_smilebig_smilebig_smile I flekatá jsem lollollol
A je fakt, že jsem ňouma, ale když už o to jde, kopnout pořádně umím big_smile
Ne, žirafa, to je lichotka, děkuju smile

Není tady

#47 7. 5. 2008 16:04

x256987
Host

Jé, pozdravujte v ZOO medvídky, my jsme s přítelem chytli zrovna jejich polední klid, máma ležela rozplácnutá na břiše a vypadala značně vyčerpaně, malí byli napůl schovaní vevnitř a taky chrněli sova Užijte si výlet!

#48 7. 5. 2008 18:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Seli, škoda, škoda...
Slon? Hmmm, chobot i uši jako lopuchy mám va tak nevím... Nebo kapustňák, tam u sebe také shledávám shodné znaky, se mnou to bude těžké... lol Nebo spíš slůně, že bych byla, jsem taky taková neohrabaná big_smile
Neurotická a "vystíhovaná" jako surikata, ovšem už ne tolik roztomilá big_smile
Klubko, já nemám ráda jenom škvory, to se přiznám, že se jich fakt štítim, bleee, hlavně čerstvě vyklubané, jak jsou žlutí, fujjj. Jo a nesnáším mravence, ani nevím proč... Jinak pavouky miluju, dokonce jsem si chovala jednoho volně v bytě, křížáka, měl povolenou jednu pavučinu za skříní... Do té doby, než mi ho sežrala Krakíí. Ona velmi ráda loví hmyz big_smile Tuhle shodila kytku z parapetu, když skočila po masařce nalétávající do skla okna...
Je fakt, že jsem jako ona, divoká a praštěná big_smile

Tak fyzicky mám najbližšie k tapírovi big_smile - toho si mrknite, len v Brne ho tuším nemajú... tam ma očarili surikaty.

Brita

Není tady

#49 7. 5. 2008 18:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Podceňuje...no to taky, ale být slonice je náhodou hezký! Viděla jsem jednu takovou a hrozně mě imponovala smile

stolt Mne sú sloni od detstva sympatickí - takí rozvážni dobráci. A vraj sú naozaj inteligentní, rozprával mi chlapík, čo chodil pár rokov s cirkusom... A odma mám zbierku slonov a môj obľúbený indický boh je Ganeša smile . Nie, nie, slona mi neodpárate. Sloni nie sú nai lovci, ani korisť. To sa mi páči. Ja nechcem byť ani korisť(antilopa grater kapitulation ), ale ani lovec.

Brita

Není tady

#50 7. 5. 2008 19:18

Pag
♥♥♥♥---

Holčičky, já bych tak šla do zoo, to je až ďábelsky úžasný program, takový pokušení, ne, fakt nemůžu.
Co mi to děláte, to už je druhá zoo v průběhu jednoho týdne, kdo to má vydržet? Zase se ovládnout a říct ne?!
Ale aspoň dojedu přivítat toužebně očekávanou delegaci z Prahy! hjarta  Pozdravím a pojedu! grater

Upravil(a) Pag (7. 5. 2008 19:19)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí