|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Budliky budliky! 
To já jen, aby se mi objevilo v mých příspěvcích 
Estlelíno - pumprlíno, hezky si užij na Moravě a nenech se těma bosorama opít slivovicó 
Není tady
Moje řeč, velebnosti, to zas bude v álejích nablito... 

Není tady
Estel ahooj na novém vlákně! 

dakota napsal(a):
Moje řeč, velebnosti, to zas bude v álejích nablito...
![]()
Po dobré slivovici se neblije 
Estel, dostalas SZ?
Není tady
Neblije,ale hlava bolí to joooo 
Není tady
Ahojky opít se slivkou nenechám, však su původem Valach 
Už se moc těším, asi potřebuju vypadnout, jsem fakt na pěst. Jenom si pobrekávám a stěžuju si 

Tak ve čtvrtek směr Morava hurá 
Není tady
Jo to zase bude v rychlíku Šohaj trapasů a veselo 
Pusu, kočko 
Není tady
to se teda dějí věci! Estel, kdy a kam ve čt dorazíš? Ráda bych tě aspoň pozdravila!
Jestli do žluťáskem do Brna, tak to neodolám...
Není tady
Jen jeď, holka a pozdravuj holky Moravandy 

Není tady

Estela napsal(a):
Ahoj, tak v 9:30 bych měla být u Grand hotelu... Ve čtvrtek
Ok, budem tam 
Není tady
Užij si to, a koukej si pořádně zafńukat u tý slivovice! 
Holky, jestli bude za hrdinku, bacte ji za mě!
Není tady
Estel,dobré rááánoo!
Ani nevíš, jakou jsi mi včera večer udělala radost. Tady fňukám jako miminko. Dík.
Mám tě ráda, sluníčko. 

Nazááár.
Tak máš zbalený chlebníček? Svačinu, termosku s čajem, nějaké kokínko a hrst prášků? Jo já jsem se dnes ráno dívala na tu svou dlaň plnou pilulek, vitamínu a mám více prášků, než Horníček 
Tak si dnes zkus hodit trochu oddech, zaspat, ať jsi na zítřejší cestu čilá.
Já jedu s Taikim zase na výlet směr Beroun, tak budu na tebe myslet. Hlavně,ať máme sluníčko.
Není tady
Ahoj Esteli,
téda ty konečně přijedeš na Moravu a já u toho nebudu 
Ve čtvrtek odjíždím na Slovensko...
Užij si to! A doufám, že až zase dorazíš na jihovýchod, uvidíme se - třeba v červnu nebo o prázdninách?
Vezmu tě na koně
- kromě jiného.

Pag napsal(a):
to se teda dějí věci! Estel, kdy a kam ve čt dorazíš? Ráda bych tě aspoň pozdravila!
Jestli do žluťáskem do Brna, tak to neodolám...
Zítra vyrazíme na lední medvíďata a pak třeba na prýgl, tak se k nám klidně přidej. 
Není tady
ahojky 
Tak se moc, moc těším
A balit, balit již začínám. Mám cestovní horečku, jakobych odjížděla na půl roku
Jenom pořád dumám, co se stane, jestli já nevím ztratím lístek, bude bomba v či skokan v metru, já nestihnu bus, nebo zaspím, zapomenu doma právě ty tablety,nee, nejsem neurotik, vůbec nee 

No, Alošku, škoda...Hmmm 
Tak snad příště... 
Klubko, jedeš K Berounu? No, tam si s Taikim užijete, škoda, to se zase mineme my, mám to kousek a když to jde, ráda tam chodím s Krakíí na prochajdy, Srbsko, kolem Berounky, Tetín, Amerika...Je tam fakt nááádherně a slunko bude...
No, Klubíčko, úplně se moc stydím, ale nikdy jsem neměla odvahu se zeptat, co je to kokínko? Lidi to používají a já hrdá na svou slovní zásobu netuším, co to je... Jojo, stydím se, ale už mi to nedá 

Majko 
Jo, včera jsem snad poprvé v životě našla čtyřlístek, utrhla jsem si ho, celá šťastná, že se třeba začne dařit, udělám dva kroky a šlápnu, nechápu jak) oběma nohama, levou míň
do ho*na.
Nic moc, ale z těch těžkých bot se to kua blbě čistí 

Přestávám hledat čtyřlístky a lozit na trávník (šla jsem obdivovat nějaký kvítek) 
Tak se těším a Moravo, třes se míří k vám Kalamity Jane 
Není tady
Estelí,
nevím, jak u Klubka, u nás "kokínko" je cokoli malého, sladkého a mňam. Bonbon, čokoláda, tyčinka...
A šlápnout do ho... znamená taky štěstí, takže to máš dvojnásobně, raduj se!
V případě jakýchkoli problémů s lístkem či něčím jiným odložíš cigáro, zvedneš telefon (ne naopak
) a začneš volat "pomoc"! A pak budeš jenom zírat, že problémy neexistují a necháš si pomoct...
Jenže stejně žádné problémy nebudou, všechno zvládneš. Já se chystám maximálně hodinu i na 14 dní do Rumunských hor, stresy neznám, co nemám, to nepotřebuju, kromě doopravdy důležitých podstatností, které balím první.
Tak přemýšlím, jestli já to Slovensko nevzdám a nezůstanu doma. Mám jet sama s několika úžasnými kluky, jenže tobě žádný nesahá ani po podrážky...

Nebudu to řešit, nechám plynout a uvidím.
Jasně, Kokíno sladkůstka. Tatranka, čokolka, bonbon atd. 
¨
Hov,.no je štěstí. Já se rozčiluji, že mám auto furt pokakaný od ptáků. Ale pak si vždy uvědomím, že je to třeba pro štěstí,abych každý den cestou z práce a do práce dojela zdravá
Já jsem tam byla jen v Koněpruských jeskyních. Teď jsem dostala tip na obec Svatý Jan, že je to tam moc pěkné. Tak se potouláme. Chlupáč chce šmejdit, dokud nebudou vedra. Pak je přes den zabitej a vylejzá ze stínu tak v sedm večer až deset. Už se těší na chatu, kde tráví s babi většinu času na mega zahradě. On na ní dohlíží. Jak sází, pracuje venku. Chodí za ní jako ocásek, důležitě se tváří a říká, sem to píchni, tam zalej. Ale nejraději pomáhá při vaření 

Není tady
Jasně, že je hov*o štěstí, ale na hladkých podrážkách 

Tak, dobaleno, léky mám, Kokínko (díky za vysvětlení, již jsem chytřejší
) také, pytlíky pro případ nevolnosti zabaleny, tož jsem klidnější...
Jen mi v poslední době většinou nevyšlo to, na co jsem se těšila, tak se prostě bojím... Jako před tím konzertem a tak... Jéje, měla bych se jít přiznat na psychinu, opravdu neurotik jak vyšitý 
Svatý Ján
užjte si to... Je tam krásně... Ale je fakt, že má být teplo, tak aby to na Taikouše nebylo moc...
Není tady
Estel, to je jedno, na jakejch podrážkách, hlavně když je...teda to štěstí! 
Se na vás babuše těšíííííííííííííím moc moc moc!
A na medvědy taky - si budu připadat jako u svejch. 
Není tady
To záleží na PÚ - čili pohledu úhlu, Hani..... 
Hluboce se obávám, že v očích medvěda jsi nemrcousná vychrtlina, vhodná leda jako sparrinpartner pro hru medvědí mládeže "jsem-borec-co-ty-na-to" 

Pamatuješ si tu kouzelnou scénu z Bohové musí být šílení (možná to ale byla dvojka) jak Xsi -Xsao uvažuje nad pohlednou bílou blondýnou? 

Není tady
jsou tam vlci, určitě jo, že jo?
Na medvídky se taky těším... Mne zase strkaj mezi gorily 
Není tady
Kačí, mě táta vždy zvýšil sebevědomí hláškou, že mám provokativní ksicht od přírody a jsem důkazem toho, že se lidé vyvinuli z opic...
Ale když se kouknu na své fotky do 1 roku, má recht. Ďžudyna jako vyšitá. Oteklá, málo vlasů jen načesaný kohout. Furt nějaké grimasy. Vedle sestra 2 roky, černé husté vlasy, krásný úsměv a v náručí uřvaného usmrkance s umatlanou hubou 
Není tady