Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 5. 2008 22:25

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

CHAT: Estel - Naděje 2.

smile ..... na výslovnou žádost jedné z častých přispěvatelek změněn název!

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#2 5. 5. 2008 22:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT: Estel - Naděje 2.

Budliky budliky! smile
To já jen, aby se mi objevilo v mých příspěvcích rodna
Estlelíno - pumprlíno, hezky si užij na Moravě a nenech se těma bosorama opít slivovicó rock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 6. 5. 2008 7:57

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Moje řeč, velebnosti, to zas bude v álejích nablito... visslavissla lol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#4 6. 5. 2008 7:58

majkafa
Host

lol Estel ahooj na novém vlákně! big_smile

#5 6. 5. 2008 8:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dakota napsal(a):

Moje řeč, velebnosti, to zas bude v álejích nablito... visslavissla lol

Po dobré slivovici se neblije rock

Estel, dostalas SZ?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#6 6. 5. 2008 8:10

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Neblije,ale hlava bolí  to joooo grater

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#7 6. 5. 2008 8:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ahojky opít se slivkou nenechám, však su původem Valach big_smile
Už se moc těším, asi potřebuju vypadnout, jsem fakt na pěst. Jenom si pobrekávám a stěžuju si dumbomdumbomdumbom
Tak ve čtvrtek směr Morava hurá big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#8 6. 5. 2008 8:52

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo to zase bude v rychlíku Šohaj trapasů a veselo lol
Pusu, kočko hjarta

Není tady

#9 6. 5. 2008 21:08

Pag
♥♥♥♥---

smile to se teda dějí věci! Estel, kdy a kam ve čt dorazíš? Ráda bych tě aspoň pozdravila!
Jestli do žluťáskem do Brna, tak to neodolám...

Není tady

#10 6. 5. 2008 21:14

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj, tak v 9:30 bych měla být u Grand hotelu... Ve čtvrtek smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#11 6. 5. 2008 21:33

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jen jeď, holka a pozdravuj holky Moravandy tummenupptummenupptummenupp

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#12 6. 5. 2008 22:07

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Ahoj, tak v 9:30 bych měla být u Grand hotelu... Ve čtvrtek smile

Ok, budem tam rock

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#13 6. 5. 2008 23:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Užij si to, a koukej si pořádně zafńukat u tý slivovice! dumbompussa Holky, jestli bude za hrdinku, bacte ji za mě!

Není tady

#14 7. 5. 2008 7:27

majkafa
Host

Estel,dobré rááánoo!
Ani nevíš, jakou jsi mi včera večer udělala radost. Tady fňukám jako miminko. Dík.
Mám tě ráda, sluníčko. pussahjarta

#15 7. 5. 2008 8:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nazááár.
Tak máš zbalený chlebníček? Svačinu, termosku s čajem, nějaké kokínko a hrst prášků? Jo já jsem se dnes ráno dívala na tu svou dlaň plnou pilulek, vitamínu a mám více prášků, než Horníček smile
Tak si dnes zkus hodit trochu oddech, zaspat, ať jsi na zítřejší cestu čilá.
Já jedu s Taikim zase na výlet směr Beroun, tak budu na tebe myslet. Hlavně,ať máme sluníčko.

Není tady

#16 7. 5. 2008 8:13

Alosek
Host

Ahoj Esteli,
téda ty konečně přijedeš na Moravu a já u toho nebudu grater
Ve čtvrtek odjíždím na Slovensko...
Užij si to! A doufám, že až zase dorazíš na jihovýchod, uvidíme se - třeba v červnu nebo o prázdninách?
Vezmu tě na koně wink - kromě jiného.

#17 7. 5. 2008 9:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pag napsal(a):

smile to se teda dějí věci! Estel, kdy a kam ve čt dorazíš? Ráda bych tě aspoň pozdravila!
Jestli do žluťáskem do Brna, tak to neodolám...

Zítra vyrazíme na lední medvíďata a pak třeba na prýgl, tak se k nám klidně přidej. rock

Není tady

#18 7. 5. 2008 9:30

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

ahojky big_smile
Tak se moc, moc těším tummenupp A balit, balit již začínám. Mám cestovní horečku, jakobych odjížděla na půl roku big_smile Jenom pořád dumám, co se stane, jestli já nevím ztratím lístek, bude bomba v či skokan v metru, já nestihnu bus, nebo zaspím, zapomenu doma právě ty tablety,nee, nejsem neurotik, vůbec nee retadumbombig_smile
No, Alošku, škoda...Hmmm vagrater Tak snad příště... pussa

Klubko, jedeš K Berounu? No, tam si s Taikim užijete, škoda, to se zase mineme my, mám to kousek a když to jde, ráda tam chodím s Krakíí na prochajdy, Srbsko, kolem Berounky, Tetín, Amerika...Je tam fakt nááádherně a slunko bude...
No, Klubíčko, úplně se moc stydím, ale nikdy jsem neměla odvahu se zeptat, co je to kokínko? Lidi to používají a já hrdá na svou slovní zásobu netuším, co to je... Jojo, stydím se, ale už mi to nedá big_smilerodnarodna

Majko pussa
Jo, včera jsem snad poprvé v životě našla čtyřlístek, utrhla jsem si ho, celá šťastná, že se třeba začne dařit, udělám dva kroky a šlápnu, nechápu jak) oběma nohama, levou míň big_smile do ho*na. big_smile Nic moc, ale z těch těžkých bot se to kua blbě čistí big_smilebig_smilebig_smile Přestávám hledat čtyřlístky a lozit na trávník (šla jsem obdivovat nějaký kvítek) big_smile
Tak se těším a Moravo, třes se míří k vám Kalamity Jane smile

Není tady

#19 7. 5. 2008 10:02

Alosek
Host

Estelí,
nevím, jak u Klubka, u nás "kokínko" je cokoli malého, sladkého a mňam. Bonbon, čokoláda, tyčinka...
A šlápnout do ho... znamená taky štěstí, takže to máš dvojnásobně, raduj se!

V případě jakýchkoli problémů s lístkem či něčím jiným odložíš cigáro, zvedneš telefon (ne naopak lol ) a začneš volat "pomoc"! A pak budeš jenom zírat, že problémy neexistují a necháš si pomoct...
Jenže stejně žádné problémy nebudou, všechno zvládneš. Já se chystám maximálně hodinu i na 14 dní do Rumunských hor, stresy neznám, co nemám, to nepotřebuju, kromě doopravdy důležitých podstatností, které balím první.

Tak přemýšlím, jestli já to Slovensko nevzdám a nezůstanu doma. Mám jet sama s několika úžasnými kluky, jenže tobě žádný nesahá ani po podrážky... wink lol
Nebudu to řešit, nechám plynout a uvidím.

#20 7. 5. 2008 10:17

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně, Kokíno sladkůstka. Tatranka, čokolka, bonbon atd. tummenupp
¨
Hov,.no je štěstí. Já se rozčiluji, že mám auto furt pokakaný od ptáků. Ale pak si vždy uvědomím, že je to třeba pro štěstí,abych každý den cestou z práce a do práce dojela zdravásmile

Já jsem tam byla jen v Koněpruských jeskyních. Teď jsem dostala tip na obec Svatý Jan, že je to tam moc pěkné. Tak se potouláme. Chlupáč chce šmejdit, dokud nebudou vedra. Pak je přes den zabitej a vylejzá ze stínu tak v sedm večer až deset. Už se těší na chatu, kde tráví s babi většinu času na mega zahradě. On na ní dohlíží. Jak sází, pracuje venku. Chodí za ní jako ocásek, důležitě se tváří a říká, sem to píchni, tam zalej. Ale nejraději pomáhá při vaření lollol

Není tady

#21 7. 5. 2008 10:42

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jasně, že je hov*o štěstí, ale na hladkých podrážkách big_smilebig_smilebig_smile
Tak, dobaleno, léky mám, Kokínko (díky za vysvětlení, již jsem chytřejší big_smile) také, pytlíky pro případ nevolnosti zabaleny, tož jsem klidnější...
Jen mi v poslední době většinou nevyšlo to, na co jsem se těšila, tak se prostě bojím... Jako před tím konzertem a tak... Jéje, měla bych se jít přiznat na psychinu, opravdu neurotik jak vyšitý big_smile

Svatý Ján tummenupp užjte si to... Je tam krásně... Ale  je fakt, že má být teplo, tak aby to na Taikouše nebylo moc...

Není tady

#22 7. 5. 2008 13:33

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Estel, to je jedno, na jakejch podrážkách, hlavně když je...teda to štěstí! big_smile

Se na vás babuše těšíííííííííííííím moc moc moc! pussa A na medvědy taky - si budu připadat jako u svejch. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#23 7. 5. 2008 13:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To záleží na PÚ - čili pohledu úhlu, Hani..... va
Hluboce se obávám, že v očích medvěda jsi nemrcousná vychrtlina, vhodná leda jako sparrinpartner pro hru medvědí mládeže "jsem-borec-co-ty-na-to" glorialol
Pamatuješ si tu kouzelnou scénu z Bohové musí být šílení (možná to ale byla dvojka) jak Xsi -Xsao uvažuje nad pohlednou bílou blondýnou? lolpussa

Není tady

#24 7. 5. 2008 13:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

jsou tam vlci, určitě jo, že jo?
Na medvídky se taky těším... Mne zase strkaj mezi gorily big_smile

Není tady

#25 7. 5. 2008 14:02

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kačí, mě táta vždy zvýšil sebevědomí hláškou, že mám provokativní ksicht od přírody a jsem důkazem toho, že se lidé vyvinuli z opic...
Ale když se kouknu na své fotky do 1 roku, má recht. Ďžudyna jako vyšitá. Oteklá, málo vlasů jen načesaný kohout. Furt nějaké grimasy. Vedle sestra 2 roky, černé husté vlasy, krásný úsměv a v náručí uřvaného usmrkance s umatlanou hubou smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí