|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, docela dlouho mě trápil velmi zapáchající výtok, strašně mě to otravovalo, tak jsem zašla na gyndu, kde mi žádnou infekci doktor nenašel, po nějaké době jsem šla znova, protože jsem si říkala, že už to není možné, a hele on infekci našel,. Říkal mi, že jde o infekci, která pochází ze střev, např. špatným utřením, nebo posunutím kalhotek. Předepsal mi takové želatinově žluté kapsle, (bylo jich tam 10) každý den jsem si musela jednu kapsli zavést. Problém je, že ¨jsem zapomněla název, a i když jsem byla na kontrole, a doktor mi tvdil, že je vše OK, mám pocit, že se infekce vrací znova. Na gyndu se mi opravdu už nechce, tak by mě zajímalo, zda se dájí sehnat tyto kapsle i bez receptu. a jejich název. Dík moc 
Není tady

Sotva, neviem kao u nás, ale u nás je bez receptu len napr. Femigel, ja s ním mám dobré skúsenosti na bežnejší výtok(ja to mávam skôr zo stravy, priveľa sladkého, pelsnivý syr, skrátka začínajpca kandidóza), ale či je to to isté, čo tvoje, to neviem. Inak je prakticky všetko na recept...
Není tady
Myslím že by to mohly být boraxové globule ale asi na recept ale zeptej se ,možná to jde i bez něj.

Není tady
že by globule Macmiror?
Není tady
Myslim,že to jsou ty boraxovy globule (Natrium tetraboricum), volně prodejný jsem je ale nenašla. Možná ti je ale v lékárně daji, ATB to nejsou a troufám si tvrdit, že ani nic, z čeho by se daly vyrábět drogy
Měla jsem je jednou a pomohly mi.
Není tady

Pokud byly želatinove jak píšeš tak se asi opravdu jedná o boraxový globule (Globulus cum natrio Tetraborico)--
jsou pouze na předpis,,napsat ti je může klidně obvoďačka..
Není tady
já bych asi s infekcemi neexperimentovala a šla k lékaři.
Není tady
Určitě jde o Macmiror , taky mi ho doktorka předepisovala na infekce ...Jsou to takové velké žluté globule i počet v balení by seděl, akorát ten je pouze na předpis
Volně prodejný je tak Gyno-pevaryl čípky, taky na léčbu
infekcí...
Není tady