29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když budeš pořád říkat, že víš, jak moc jim ubližuješ, tím se nic nevyřeší a následky toho ublížení stejně poneseš. Podle mě je to taky dost unáhlený, když se skoro neznáte. Připadá mi to jako čítankovej příběh, po x letech manželství nuda, najednou cítíš zamilovanost, vášeň, tak se do toho vrhneš, za pár měsíců budeš litovat a cesty zpět těžko povede.. Težko teda říct, třeba je ona ta "pravá", ale co když ne? Stojí Ti to za to?
Není tady
Hele, připadá mi, že čekáš, že se to vyřeší jaksi "samo". Abys nenesl následky svého rozhodnutí. Myslím si, že tak lehko Ti to neprojde...
Mj. napíšeš nám, jak ses dál ubíral?
Není tady
laky napsal(a):
Jsem ženatý, mám dvě děti a spokojené manželství. Před třemi lety jsem si začal dopisovat s jinou ženou. snažili jsme se to ukončit, ale znovu začali. Nyní už si rok píšeme a já oznámil manželce, že odcházím od rodiny. Má přítelkyně se rozvádí a opouští manžela a děti kvůli mě. Svoje děti miluji, manželku mám rád, ale k přítelkyni cítím něco víc..... Dělám chybu?
Tak tvá milovaná opouští i své děti .... Hmmmmmmmmmmmm.................... - Tak jistě bude ta PRAVÁ.
Není tady
Myslela jsem na totéž, co napsal Slávek.
Není tady
Laky? A Ty bys svoji rodinu opustil, kdby se ta Tvá životní láska kvůli Tobě nerozváděla? Není to spíš tak, že v tom poblouznění -pardon, LÁSCE- nechceš být za toho, kdo dá do vašeho úžsaného vztahu míň, když ona dává všechno? Co když se Tvá bezchybná životní láska rozvádí z úplně jiných důvodů, ale tím, že Ti nabulíkuje že se rozvádí jen a jen z horoucí lásky k Tobě, Tě vlastně zatlačí do kouta? Protože chce mít po rozvodu někoho, komu se bude moci uvázat na krk, když to s manželem (nebo on s ní?) už nemůže vydržet? A nenapadá Tě náhodou ve skrytu duše: "Když ona se rozvádí jen kvůli mně, přece ji nenechám na holičkách?" Nelechtá Ti tím náááhodou Tvoje ego, že údajně chce rozvod kvůli Tobě? Já myslím, že moc dobře tuší, že výrokem "rozvádím se kvůli Tobě" hodí odpovědnost na Tebe ne jen za váš vztah, ale také za Tvůj vztah k rodině, ať už se ona sama rozvádí kvůli čemu chce. Víš, ono slovní spojení "ženská taktika" nevzniklo jen tak, bez příčiny... Ale někteří muži si potřebují nabít hubu, aby ho pochopili
Není tady
Alyssa napsal(a):
Když budeš pořád říkat, že víš, jak moc jim ubližuješ, tím se nic nevyřeší a následky toho ublížení stejně poneseš. Podle mě je to taky dost unáhlený, když se skoro neznáte. Připadá mi to jako čítankovej příběh, po x letech manželství nuda, najednou cítíš zamilovanost, vášeň, tak se do toho vrhneš, za pár měsíců budeš litovat a cesty zpět těžko povede.. Težko teda říct, třeba je ona ta "pravá", ale co když ne? Stojí Ti to za to?
Přesně toto si myslím i já.Neunáhluj se!
Není tady
laky, pokud už je to takhle daleko, zachovej se jako chlap. Našel sis jinou, máš ji rád, dobře, je to pochopitelné, i když v očích Tvé ženy, která je Ti věrná a má Tě ráda, asi neomluvitelné. Snaž se eliminovat škody. Ber si maximálně své děti, ať neztratí tátu, se ženou se rozejdi slušně. I ona si zaslouží lásku a ne podvody a manželství z povinnosti, z milosti. Nepřešlapuj na místě. Musíš se rozhodnout. Svou váhavostí ublížíš víc všem.
Není tady
ahoj všem !!!!!!!
Přečetla jsem si vás a nechápu co tady píše Iaky je ženatý a má spokojené manželství manželku máš rád máš určitě malé děti?
Co to je za ženskou co opoučtí svoje děti k vuli milenci? jsi normální prober se a honem se vrat ke své rodině ,ta tě potřebuje , ne milenka
Ta co opustí děti má ráda jenom sama sebe a věř tomu že by tě brzo také opustila .
Vrat se k rodině tam máš jistotu a zázemí
Není tady