29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tajgr, když se umíš rozhodnout sama, tím lépe.
Ale když si nevíš rady?
Tak zkusíš nějakou alternativu, třeba karty.....
Ne že se ptáš při každém rozhodnutí.
Nic se nesmí přehánět.
Není tady
Tajgr napsal(a):
No teda,aby v mých životních situacích rozhodovaly karty???Já teda věřím sama sobě,svým pocitům a zdravému lidskému rozumu.To fakt věříte tomu že karty rozhodnou správně a podle toho se řídíte?
Karty nerozhodují, jenom Ti můžou pomoct se rozhodnout. Rozhodnutí je stejně na Tobě, ať karty řeknou cokoliv.
Není tady
Tajgr napsal(a):
No teda,aby v mých životních situacích rozhodovaly karty???Já teda věřím sama sobě,svým pocitům a zdravému lidskému rozumu.To fakt věříte tomu že karty rozhodnou správně a podle toho se řídíte?
Karty sami o sobě NIC za nikoho nerozhodují ani neurčují!! Už jsem psala na začátku, že fungují na principu chanelingu, což je napojení na vlastní informační kanál, kerému se říká podvědomí . V našem podvědomí jsou uložené veškeré informace o našem bytí minulém, současném i budoucím.
Naše podvědomí ví , co je naše cesta... Tajgr to vyjádřila zcela jasně: věří sobě a své intuici, která je napojená na podvědomí, o ničem jiném to není. Výklad spočívá v tom, že pomocí karet rychle a snadno získáme přístup ke svému podvědomí a potvrzujeme si vizuálně i verbálně to, co intuitivně tušíme nebo vyciťujeme.
Jenže těžko se dá diskutovat s někým , kdo to nikdy nevyzkoušel na vlastní kůži.
Upravil(a) Somaia (7. 5. 2008 15:22)
tak člověk by se neměl podle nich řídit ale já si něco myslela a nechtěla si to připustit a ona mi to potvrdila že to prostě s manželem nefungovalo a fungovat nebude.takže mi tak trochu pomohla
Není tady
Hmmm...mně v nemocnici vykládala karty jedna spolupacientka. První část výkladu se zatím plní, co jde o můj zdravotní vztah, ale co šlo o mého tam to jaksi nefunguje
No, možná se karty malinko sekly a zářná budoucnost mě čeká, ale s
úplně jiným
Jenom to má malinkou chybičku - o žádném jiném zatím bohužel nevím
Není tady
Tak já mám zkušenost se dvěma kartářkami. K jedné už nikdy nepojedu, protože to opravdu byly kecy o ničem a naprostá nepravda. Druhá je velmi seriózní paní, u níž jsem byla už víckrát, a tam se tedy její náhledy plní do puntíku, i se všemi podrobnostmi. Upozorňuji, že svoje fáro schovávám a oblíkám se k ní spíš nedbale a skoro nemluvím, aby nemohla "nic moc" odhadnout .
Absolutně se podle ní UŽ nijak neřídím, protože hned napoprvé když mi řekla, že se "něco" stane, zkoušela jsem to vědomě "otočit jiným směrem", dávala jsem pozor - ale jak se říká "někdo vyjde dveřmi a vrátí se oknem"... tak přesně podle toho se něco přihodilo. (Ano, byl to úraz). Přesně jak mě upozornila. Jinak mi říkala věci, které se staly a které jsem absolutně ovlivnit nemohla, takže mě nijak duševně nezatížila. "Řídit" člověk může jak chce, co se má stát, to se stejně stane.
Už jsem u ní nebyla několik let, protože nějak nemám důvod, ale komu jsem ji doporučila, ten z ní byl nadšený, jak je přesná.
Jako v každé profesi: kdo umí, umí.
Upravil(a) Tercila (8. 5. 2008 15:07)
Není tady
Tajgr: "Dar(myslím zrovna třeba tento) by měl být dál předáván taky jako dar.Tím samozřejmě nemyslím aby člověk nechodil do práce a od rána do večera by někoho léčil a vykládal karty."
Tajgr, tohle si tedy nemyslím. Protože dar vyčíst něco z karet považuji za stejný, jako když je nějakému člověku "dána" schopnost vystudovat medicínu a pak Ti zoperovat oko. To přece taky není schopen zvládnout každý člověk. Měl by snad ten lékař makat zadara? Hmmm, to by tady bylo slepých...
Upravil(a) Tercila (8. 5. 2008 22:18)
Není tady
Tajgr - výklad funguje. Podle mého názoru náhoda neexistuje, takže nemůže být náhoda, že si vytáhneš určité karty.
Už to rozložení sil popisuje určitý příběh a pak je taky důležitá "jasnovidnost" onoho kartáře. Funguje to u někoho jako obrazy, u jiného jako slyšení, někdo skládá slova a nerozumí jejich obsahu. Tohle všechno může u výkladu u dobrého kartáře proběhnout.
Karty pro dobrého jasnovidce jsou jen jakási pomůcka. Ono jde vykládat i ze smítek na podlaze, když na to přijde, ale před "klientem" to dost blbě vypadá
Není tady
Mně jste sice nepřesvědčily ale každý at' si věří čemu chce ne?
Není tady
V životě bych si někoho nedovolila přesvědčovat, dokud bych sama nebyla přesvědčená. A nevím jak u ostatních, ale moje přesvědčení má do nějaké slepé víry daleko, Tajgr.
Na to můžeš vzít jed.
Mně totiž známí říkají "nevěřící Tomáš"
, dokud si něco sama "neohmatám, neuvěřím".
I když náš mozek něco momentálně "nepobere", neznamená to, že ty věci neexistují.
Upravil(a) Tercila (8. 5. 2008 22:15)
Není tady
Tercila napsal(a):
V životě bych si někoho nedovolila přesvědčovat, dokud bych sama nebyla přesvědčená. A nevím jak u ostatních, ale moje přesvědčení má do nějaké slepé víry daleko, Tajgr.
Na to můžeš vzít jed.
Mně totiž známí říkají "nevěřící Tomáš"
, dokud si něco sama "neohmatám, neuvěřím".
I když náš mozek něco momentálně "nepobere", neznamená to, že ty věci neexistují.
Tercilo,já jsem zřejmě ten nevěřící Tomáš taky,no třeba kdybych to na sobě vyzkoušela tak bych mluvila jinak.Ta poslední věta je pěkná,krátká a výstižná,naprostý souhlas,jen u těch karet mi to tak nějak nejde .
Není tady
tajgr: "Ta poslední věta je pěkná,krátká a výstižná,naprostý souhlas,jen u těch karet mi to tak nějak nejde ."
Z toho si ale vůbec nic nedělej, prostě to k životu nepotřebuješ. Já např. asi nikdy nevyzkouším regresní terapii atd. To je úplně normální, že každý máme "něco, co musíme a něco, co nemusíme". Nenuť se.
Není tady
U profi kartarky jsem nikdy nebyl, ale parkrat mne z karet vestila kamaradka. Nikdy jsem nechtel nic jineho nez radu co se tyce vztahu. Prislo mne, ze karty vzdycky velmi dobre dokazaly "odhadnout" soucasnou situaci (i kdyz jsem to treba v te chvili nechapal a doslo mne to pozdeji), ale budoucnost vestit neumely. Zatim pokazde ukazovaly, ze to dopadne dobre, dokonalou harmonii a tak, no a zatim to vzdycky dopadlo blbe...
Není tady
No vidíš, a mně kartářka řekla přesně i město, kde budu pracovat. Řekla mi, na jakou školu se dítě dostane. Nemohla vědět, že jsme tam už dali přihlášku... Řekla manželovi, který k ní jel poprvé místo mě, že má za manželku učitelku
a na jakou nemoc jeho otec skutečně zemřel (bylo kolem toho dost lékařského povyku, dokonce málokdo z příbuzných kromě manžela to věděl).
Jak říkám - tak, jak někdo dokáže operovat, jako někdo dokáže opravit počítač, tak někdo dokáže číst z obrázků. A tak, jak jsou dobří a špatní lékaři, učitelé, zedníci, tak jsou i dobré nebo špatné kartářky. Musíš natrefit na tu dobrou. Nevidím na tom nic divného.
Není tady
xPetr napsal(a):
.Zatim pokazde ukazovaly, ze to dopadne dobre, dokonalou harmonii a tak, no a zatim to vzdycky dopadlo blbe...
Jestli tím karty nechtěly naznačit, že to dopadne dobře a dokonalá harmonie nastane tehdy, kdy dotazovaná partnerka vymizí z Tvého života
Není tady
Kiara: Jestli tím karty nechtěly naznačit, že to dopadne dobře a dokonalá harmonie nastane tehdy, kdy dotazovaná partnerka vymizí z Tvého života
Jo, Kiaro, to máš asi pravdu - ono hodně záleží na úhlu pohledu a některé věci si samozřejmě uvědomujeme až později
.
Není tady
No asi jak ktera. Ta predposledni, tam vim a vedel jsem hned, ze to bylo dobre. Ale s tou posledni - je dost tezke o takove moznosti premyslet...
Není tady
Určitě už to tu někde bylo, ale mohl by mi někdo poslat kontakt na dobrou kartářku v Brně? Třeba jako SZ. Moc děkuju
Není tady
Tož dámy, to vážně nemáte nějakou dobrou zkušenost s kartářkou v Brně?
Není tady
brno ti neporadím ale v karviné vím
Není tady
Vzhledem k tomu, že bydlím v Havířově a studuju v Brně, tak se mi i ta Karviná může hodit:) Byla bys moc hodná, děkuju.
Není tady
když budeš chtít mužu poslat tel.číslo
je to poblíž zimního stadionu
Není tady
Byla bys hodná. Pošli mi to prosím jako SZ. Moc děkuju
Není tady
monisku, nebo vikýrku, můžete to přeposlat i mě, díky
Není tady
Já znám v Brně kartáře, tak kdyby jste chtěly vyzkoušet chlapa, mohu také poslat kontakt.
Není tady