29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaký máte na to názor a byli jste někdo u kartářky kde vám řekla hodně věcí ze života které jsou pravdivé a nebo něco řekla do budoucna a splnilo se to?dík za názory
Není tady
Ja byla u kartarky nekolikrat.soucasnou situaci rekla do puntiku presne,ale s budoucnosti se nesplnilo vubec nic.Takze na to prestavam verit.....
Není tady
no záleží asi kdy myslela tu budoucnost?jestli během 2 let nebo někdy do daleké budoucnosti
Není tady
Vykladala me take jedna pani amaterka ktera to zkousela pres meil.Hledala zajemce ktere nezna,aby se to na nich ucila.Mela jsem jem napsat 7 cisel a podle toho udelala vyklad.Vykladala s OSHO ZEN.Vyklad sedel a ta budoucnost se ted mozna take zacne plnit no uvidim.Stale jeji vyklady mam v meilu schovane.
Není tady
hmm škoda no.tak snad se mi něco splní co mi předpověděla.já byla včera tak mi toho taky toho řekla hodně co se týče současného stavu a pak mi řekla hodně do budoucna tak jsem zvědavá no.
Není tady
monisek84 napsal(a):
no záleží asi kdy myslela tu budoucnost?jestli během 2 let nebo někdy do daleké budoucnosti
Do 1 roku a to se nesplnilo.
Není tady
jj já si taky schovala co mi napsala na papír.že si to za pár let přečtu a řeknu si jo měla pravdu
Není tady
no člověk to asi nesmí brát moc vážně a do detailu ale aspon mi ted potvrdila to co jsem si myslela ale nechtěla tomu věřit.
Není tady
Tak já jsem byla u kartářky do minulosti a současnosti se trefila a to co mi řekla do budoucnosti se do puntiku plní. Uplně přesně. Měly to byt situace, které se měli splnit do asi roku a stalo se. Docela jsem koukala a občas čumím když se něco stane a pak si řeknu jo vlastně to mi řekla. Ted se zas k ni chystam.
tak to je pozitivní informace.asi taky záleží ke komu člověk jde
Není tady
no já pádím.a večer si příjdu přečíst vaše zkušenosti.zatím děkuju
Není tady
Ahojky,já osobní zkušenost s kartářkou nemám.Ale cca před 5 lety kamarádce předpověděla,že potká vysokého blonďáka.Kamarádka vztah léta nemá a myslím,že všude podvědomě hledá vysokého blonďáka.............i když tvrdí,že to tak není.Skoro mám chuť zajít za jinou kartářkou,podplatit jí,aby kamarádce "předpověděla",že potká príma chlapa a aby nekoukala na barvu vlasů a centimetry.
Není tady
Já jsem u kartářky byla jednou a už mě dostalo to, že se dost přesně trefila do mojí přítomnosti a minulosti. To, co mi řekla do budoucnosti se taky splnilo. Některé z těch věcí jsem si uvědomila až když se pak staly. Je fajn to zkusit a není dobrý se na to upínat..Mojí kamarádce řekla, že nebude sama a ona už pět šest let čeká a čeká..
Není tady
U kartařky jsem byla zatím jen jednou,bylo to před pěti měsíci .Tak nějak se plní co mi vyvěštila.Ale to, co mi řekla do budoucnosti mi přijde jako utopie.Tak se necham překvapit
Není tady
Já chodim ke kartářce 2x do roka a vždycky se mi to splnilo! Kolikrát jenom valim oči a nevěřim vlastním uším když mi říká co se děje ted a jak to dopadne.....no nedám na ní dopustit.
Není tady
Já jsem taky vždycky překvapená co mi kartářka řekne, že se přesně trefí do toho co se děje a její výklady se plní.
Jinak chce vaše kartářka za vyložení nějaké peníze?? Jestli jo tak kolik.
Pta se protože znam hodně kartářek co si za to berou peníze, ale ta moje si o ně neřekne říkala, že to dělá pro lidi ne pro peníze, ale vždycky ji alespo něco dám.
Maya.82 napsal(a):
Já jsem taky vždycky překvapená co mi kartářka řekne, že se přesně trefí do toho co se děje a její výklady se plní.
Jinak chce vaše kartářka za vyložení nějaké peníze?? Jestli jo tak kolik.
Pta se protože znam hodně kartářek co si za to berou peníze, ale ta moje si o ně neřekne říkala, že to dělá pro lidi ne pro peníze, ale vždycky ji alespo něco dám.
Moje kartarka rika,ze na karty chodi lidi co jsou nestestny s nejakym problemem.Tak proc pry jeste z nich tahat penize.Bere si 100 kc.
Není tady
Ahoj...byla jsem u kartářky před rokem a hned jak jsem opustila tu místnost, tak se začalo postupně vše plnit, až došlo na její poslední slova, opravdu to trefila....po roce jsem šla znova a zatím to též vychází..no..šikula...ale není to jen o kartách, je to i o psychologickém postoji tvém a kartářky...není dobré, když jen jede z karet, ale když má v sobě i ten um tě rozebrat..
Není tady
no tam kde jsem byla si bere 250 ale mluví se o ní dobře tak snad je to v pohodě.uměla to se mnou rozebrat a jeslti se to splní to uvidíme.schovala jsem si ten papír od budoucna.přítomnost a mého partnera rozberala uplně dodetailu.
Není tady
Myslím si že kartářka řekne většinou to co se hodí ke každému,takové ty obecné věci a lidi se strašně diví jak se to plní anebo jak zná minulost.
Není tady
hmm možná jo no záleží jak si to kdo veme no
Není tady
monisek84 napsal(a):
hmm možná jo no záleží jak si to kdo veme no
Asi tak nějak .
Není tady
Ještě si myslím že když někdo opravdu má dar vidět někomu do budoucnosti tak by to neměl peněžit,to samé léčitelé.
Není tady
to je fakt ale jestli je aspon dobrá kartářka tak to člověk obětuje a nelituje toho
Není tady
Monisku, to jsi asi nebyla u kartářky v Praze
Tady je cena většinou od 500,- nahoru
S penězma za výklad je to těžké. Pokud má někdo pronajaté prostory a bere to jako způsob obživy, tak je jasné, že si o peníze říct musí. Také dost často mají veliké zkušenosti,protože výklady dělají stále (ale samo nejen vlastní prostory a cena znamená kvalitního kartáře).
Když to někdo dělá pro známé a jako koníček tak si platit nenechá.
Není tady