29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, jestli se mu budeš dívat do mobilu, tak tam ale nemusíš nic najít, třeba si ty zprávy hned pro jistotu maže, že? Ale možná pak budeš klidnější, dělej, co uznáš za vhodné, hlavně se už netrap...ju?
Není tady
Jo budu se snažit už se sama netýrat. Však ti chlapi doopravdy za to nestojí.
Není tady
Giordanie napsal(a):
Marička...já jsem mu to hned na začátku řekla a pak ještě několikrát sem mu poslala takové esemesky že s takovou trapnou výmluvou at jde do háje. A on pak zas osobně mi sliboval že to tak fakt není a on furt svatosvatě přísahal že fakt jinou nemá. Byl před rokem v Anglii a vrátil se tu a říkal že se tu vrátil jen kvuli mě že kdyby mě neměl rád tak že se vubec nevrací. Prostě sám vycítil že kdyby v té anglii zustal dele tak že mě ztratí na tuty. Víš on furt za mě bojuje. Taky sem si říkala že kdyby doopravdy měl jinou a bylo by mu s ní hodně dobře tak by mi to snad řekl narovinu. Prostě se lidé scházejí a rozcházejí.
Teď ti nechci brát iluze, ale můj ex se cpal sám od sebe i do kostela, aby mi tam odpřísáhnul na život svých rodičů a dětí, že s naší milenkou nikdy nic neměl Já nejsem věřící, on ano. Pro mě by taková přísaha neznamenala vůbec nic, ale pro něj by měla. Jediný, čeho tím dosáhl bylo, že se mi z něj zvednul žaludek, protože přísahat na něčí život, když ví, že lže ...
A že za tebe bojuje ? No a ? Ona mohla být jen epizodka, se kterou rozhodně nemá v úmyslu plánovat budoucnost, kterou s tebou zřejmě plánovat hodlá, jinak už by byl asi od tebe pryč. Prostě s ní asi ujel a teď to s tebou žehlí. Takže by byl sám proti sobě se k něčemu přiznávat, nemyslíš ?
Není tady
Giordanie napsal(a):
Marička - mám doblbnutý mozek takže mi to někdy moc nemyslí. Máš pravdu přečíst si to nemuže.!!! A v minulosti on těch holek na dlouho moc neměl. A když potkal mě tak už nikoho nechtěl. A říkal že nikoho nepodvedl ani jsem od jeho známých nic takového neslyšela. Víš on je taky trochu stresmen. Vubec než se s někým seznámí tak mu to trvá dýl. I my dva jsme se poznávali dlouho. A než šel ke mě do bytu tak to taky trvalo dlouho. A ještě mě napadlo něco jak ho prověřím. Existuje jedna aplikace Java která přes bluetoo (nebo jak se to píše) dovolí se připojit k jinému mobilu a v něm mužete prohlížet zprávy. Akorád nevím jak to narvu do svého mobilu. Vím je to hruza ale nemusí se to dovědět že sem mu šmátrala v jeho mobilu protože si budu psát ve svém vlastním mobilu. Večer bývá unavený a chodí někdy brzy spát. Takže se to nemusí ani dovědět.
tak tohle bych teda v žádném případě nedělala, sorry, ale je to blbost
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Giordanie napsal(a):
Marička...já jsem mu to hned na začátku řekla a pak ještě několikrát sem mu poslala takové esemesky že s takovou trapnou výmluvou at jde do háje. A on pak zas osobně mi sliboval že to tak fakt není a on furt svatosvatě přísahal že fakt jinou nemá. Byl před rokem v Anglii a vrátil se tu a říkal že se tu vrátil jen kvuli mě že kdyby mě neměl rád tak že se vubec nevrací. Prostě sám vycítil že kdyby v té anglii zustal dele tak že mě ztratí na tuty. Víš on furt za mě bojuje. Taky sem si říkala že kdyby doopravdy měl jinou a bylo by mu s ní hodně dobře tak by mi to snad řekl narovinu. Prostě se lidé scházejí a rozcházejí.
Teď ti nechci brát iluze, ale můj ex se cpal sám od sebe i do kostela, aby mi tam odpřísáhnul na život svých rodičů a dětí, že s naší milenkou nikdy nic neměl
Já nejsem věřící, on ano. Pro mě by taková přísaha neznamenala vůbec nic, ale pro něj by měla. Jediný, čeho tím dosáhl bylo, že se mi z něj zvednul žaludek, protože přísahat na něčí život, když ví, že lže ...
A že za tebe bojuje ? No a ? Ona mohla být jen epizodka, se kterou rozhodně nemá v úmyslu plánovat budoucnost, kterou s tebou zřejmě plánovat hodlá, jinak už by byl asi od tebe pryč. Prostě s ní asi ujel a teď to s tebou žehlí. Takže by byl sám proti sobě se k něčemu přiznávat, nemyslíš ?
Ahoj PPavli, to máš pravdu. Ale to je hruza co chlapi dokážou. Existuje vubec nějaký normální chlap??
Není tady
To víš, že existuje
Není tady
Giordanie napsal(a):
Ahoj PPavli, to máš pravdu. Ale to je hruza co chlapi dokážou. Existuje vubec nějaký normální chlap??
Takže jsi zjistila, že tě opravdu podváděl, nebo jenom přišla zase ta pětiminutovka, kdy ti připadá, že to tak je
Není tady
Kubo, stále jsem na to nepřišla jestli mě podváděl. Špatně se to zjištuje. Když bych zašla za jeho vedoucí se zeptat jestli má syna a jestli on má holku toho jména, tak by taky mohla ta vedoucí to vykecyt tomu mojemu a to by byl muj konec uplně.
Není tady
Já nevím, nejsem zastánce nahlížení do soukromí, ale pro Tvůj klid se mu vážně raději podívej do mobilu...i bez nějakého programu...třeba, až bude spát nebo já nevím kdy.
Není tady
Tak já bych mu do mobilu v žádném případě nelezla. Bylo by to pod moji úroveň. Prostě bych si s ním promluvila.
Ale připadá mi divné, že by se "kamarád" do SMS zapomněl podepsat. A navíc - když to vezmu ze svého pohledu - kdybych měla vybitý mobil, tak kamarádku o půjčení jejího poprosím pouze v tom případě, že musím vyřídit něco důležitého a neodkladného a ne proto, abych někomu psala že se mi stýská...
Není tady
tak to ja si zsa myslím, že takáto SMS môže byť za istých okolností životne dôležitá...
ale tým netvrdím, že to tak určite BOLO.
Upravil(a) Selima (9. 5. 2008 19:18)
Není tady
Otázka je, zda-li chceš skutečně něco najít. A když najdeš, co bude pak? Přemýšlíš nad tím?
Není tady
no, tak to tady procitam a muj zaver je, ze keca a neverila bych mu tu vymluvu, vim, ze tohle slyset nechces.. ale je to muj nazor..jestli ho mas rada a nemate problemy a chova se k tobe pekne.. tak to neres.. a neuzirej se takhle, zamer se na sebe..bud nad veci.. a do mobilu mu nechod.. tohle je silene..kazdy ma pravo na sve soukromi..
Upravil(a) Lenka77 (9. 5. 2008 20:57)
Není tady
Tak sem zas tu. Tak sem prověřila co se dalo a zřejmě fakt nekecal. Taky sem si uvědomila, že jsem asi žárlivka bláznivá. A ted ho furt sleduju co dělá. Já sama bych se zbláznila kdyby se ke mě někdo takhle choval. Ale jak se mám toho zbavit? Někdy mám pocit že si muj mozek vymýšlí sám ty nejhorší scénáře:-)help me
Není tady
Giordanie napsal(a):
Tak sem zas tu. Tak sem prověřila co se dalo a zřejmě fakt nekecal. Taky sem si uvědomila, že jsem asi žárlivka bláznivá. A ted ho furt sleduju co dělá. Já sama bych se zbláznila kdyby se ke mě někdo takhle choval. Ale jak se mám toho zbavit? Někdy mám pocit že si muj mozek vymýšlí sám ty nejhorší scénáře:-)help me
A co jsi tedy prověřila??? Pokud jen mobil, tak ty zprávy si může mazat... No já nevím, ale na Tvém místě bych byla podezřívavá i já...
Není tady
Giordanie---- pokud se chceš utrápit, tak pokračuj dál,ale tím,že mu vlezeš do mobilu a třeba najdeš něco,co Ti potvrdí,že jsi měla správné tušení, tak tím se akorát odrovnáš,protože velice pochybuji,že jsi momentálně silná natolik,abys vztah ukončila a nebo hledala důvěru po nevěře,která by se vážně provalila...
s nevěrou mám boohaté zkušenosti vzhledem ke svému nedávno skončenému manželství a ted zpětně vím,že 99% řečí mého muže byly výmluvy..taky jsem pátrala, taky měla žaludek v nervech a byla pod obrovským tlakem,ale dodělávala jsem se akorát sama............
pokud nevíš,co bys dělala,kdybys něco zjistila,tak se snaž mu věřit,protože když budeš vědět víc,ale nebudeš schopna se s tím srovnat,tak se utrápíš.... holt,někdy se lépe věří tomu, co nás méně bolí, i přesto,že někde uvnitř tušíme,že pravda je jiná,.
Když jsem naposledy manželovi vlezla do mobilu, bylo to v době,kdy jsem byla skálopevně rozhodnutá,že pokud tam bude smska od oné slečny (se kterou mě rok podváděl a lhal ,že vše dávno ukončil),tak definitivně vztah ukončím... byla------- a velice pikantní...... a já ? jsem přesně měsíc a týden rozvedená.... jenže to byla jedna z posledních kapek......
Nepátrej, pokud s ním chceš být..... vše má svůj čas...... to je jediné,co Ti mohu poradit,protože jinak z Tebe bude za chvíli uzlíček nervů....
Není tady