29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Měl by si pořídit druhý tajný mobil
shiden napsal(a):
A pak zcela tajně před drahou půlkou z něho telefonovat a SMSkovat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ch jo ti chlapi ...
A co máš proti nám?
ch jo ty ženský
Není tady
Pisatel napsal(a):
shiden napsal(a):
A pak zcela tajně před drahou půlkou z něho telefonovat a SMSkovat.
![]()
![]()
![]()
Jasné. Načo myslíš vymysleli "pracovné mobily"?
Není tady
Giordanie napsal(a):
Ahoj lidičky, pujdu rovnou k věci. Už jsem zase psychicky v háji. Přišla mi od mého přítele zpráva kde psal zprávu jiné ženě, ve stylu miláčku je mi smutno a podobně. Hned sem myslela že mě trefí šlak tak sem mu hned poslala zprávu at mi zavolá. (Zprávu posílal večer a já si ji přečetla ráno) hned to ráno přijel za mnou a vysvětloval mi, že došlo k velkému omylu, že pujčoval mobil kámošovi a že on neměl kredit a že tu zprávu posílal ten kámoš své přítelkyni. A tedkom já ho furt sleduju jestli kouká na mobil jestli někomu píše. Už jsem z toho uplně magor. Pořád mě ubezpečuje že fakt nikoho jiného nemá. Nevím co mám dělat dál jestli se ztoho uplně nezblázním.Stalo se Vám někomu něco podobného?
To jsem blázen.... On ti tvůj přítel neříká miláčku? ... mně to připadá jako naprosto normální oslovení...
A proč by mu nemohlo být bez tebe smutno?
Není tady
Ahoj Slávku až na to že to oslovení nebylo určené pro mě. Bylo tam uplně jiné jméno. Ještě furt s tím bojuju. Už sem si odrovnala žaludek a ten muj furt dookola říká že mu musím věřit že nikoho fakt nemá.Myslíte že muju s tímhle dojít k psychologovi?
Není tady
pozemstanka napsal(a):
Jestli tam nebyl podpis, tak to bude výmluva, těžko bude někdo psát z cizího mobilu bez podpisu.
No to je maras tohle mě vubec nenapadlo ale máš asi pravdu. To je hrozné.
Není tady
Giordanie napsal(a):
Ahoj Slávku až na to že to oslovení nebylo určené pro mě. Bylo tam uplně jiné jméno. Ještě furt s tím bojuju. Už sem si odrovnala žaludek a ten muj furt dookola říká že mu musím věřit že nikoho fakt nemá.Myslíte že muju s tímhle dojít k psychologovi?
hej.
Není tady
Seli co hej????
Není tady
Choď za psychológom, pomôže ti rozobrať situáciu a ukáže ti ako nezúčastnený možné riešenia. Tu je to fajn a anonymné, ale sme _väčšinou asi - amatéri a on je profík a má určite podobných prípadov a situácií viac. Zjavne to sama nezvládneš a je otázka, či sa dokážeš sama s tým vysporiadať... bez následkov na zdraví.
Není tady
Giordanie napsal(a):
pozemstanka napsal(a):
Jestli tam nebyl podpis, tak to bude výmluva, těžko bude někdo psát z cizího mobilu bez podpisu.
No to je maras tohle mě vubec nenapadlo ale máš asi pravdu. To je hrozné.
Hele jestli zmáčknul omylem o joystick, tak se zpráva mohla odeslat taky dřív, než tam podpis napsal. Samozřejmě je možný, že je to výmluva, ale taky je klidně možný, že to tak je... Znáš toho kamaráda a má přítelkyni toho jména, který tam bylo napsaný?
Není tady
Ahoj Kubo, no ted si mi zas zlepšil náladu.To je taky možné. No to musím zjistit jestlimá takovou přítelkyni to ještě sem nezjistila.
Není tady
Giordanie..a nechceš se ho na rovinu zeptat a říci mu, ať s Tebou nehraje divadlo a nedělá z Tebe šaška, že by té vymluvě věřil jen blázen? A že ať Ti to řekne, protože lež nesnášíš mnohem více než nevěru? Alespoň já bych mu tohle určitě řekla, možná jsi však jiná povaha...
Není tady
A pak se taky sebe sama zeptej, jakou má minulost, jestli je pravděpodobné, že někoho má... A podívej se na Váš vztah z nadhledu a zeptej se, jestli je nějaký důvod, aby někoho měl...
Není tady
Marička...já jsem mu to hned na začátku řekla a pak ještě několikrát sem mu poslala takové esemesky že s takovou trapnou výmluvou at jde do háje. A on pak zas osobně mi sliboval že to tak fakt není a on furt svatosvatě přísahal že fakt jinou nemá. Byl před rokem v Anglii a vrátil se tu a říkal že se tu vrátil jen kvuli mě že kdyby mě neměl rád tak že se vubec nevrací. Prostě sám vycítil že kdyby v té anglii zustal dele tak že mě ztratí na tuty. Víš on furt za mě bojuje. Taky sem si říkala že kdyby doopravdy měl jinou a bylo by mu s ní hodně dobře tak by mi to snad řekl narovinu. Prostě se lidé scházejí a rozcházejí.
Není tady
A co myslíte že by si myslel kdybych mu nechala přečíst celej tento rozhovor.
Není tady
Giordanie - ani nápad!!! proč bys to proboha dělala???
Tak jestli Tě mám hodně rád, tím lépe pro Tebe, ale ono to pořád neznamená, že nemůže mít někoho bokem "na legraci". Jakou má tedy minulost? Byl někdy nevěrný? Mně ta smska nejde pořád do hlavy... Ono kdyby to poslal Tobě ten jeho kamarád omylem, asi by mu to řekl a on Ti hned psal nebo volal... Takhle se mi zdá, že to prostě poslal Tobě a ani si to neuvědomil..až jsi mu Ty ráno napsala... Ale možná se mýlím, je to jen moje hypotéza.
Není tady
Giordanie napsal(a):
Ahoj Kubo, no ted si mi zas zlepšil náladu.To je taky možné. No to musím zjistit jestlimá takovou přítelkyni to ještě sem nezjistila.
Hlavně nedělej definitivní závěry z ničeho, co ti tady kdokoliv (pochopitelně včetně mě) napíše. To co jsi nám o té zprávě napsala opravdu nic nedokazuje ani na jednu ani na druhou stranu. Takže podle názoru diskutujících si být 5 minut jistá že tě podvádí a dalších 5 minut že je ti věrnej a tak pořád dokola může způsobit akorát to, že tě radši opustí ať už někoho měl nebo ne. V takovým kolotoči by vydržel málokterej chlap.
Není tady
Tak jsem se snazila vzit do jeho situace a rikam si..... kdybych tu smsku posila ja od kamaradky svemu priteli, ktery samozrejme cislo me kamaradky nezna, urcite bych se na konci zpravy podepsala aby vedel kdo mu pise. Nejak opatrne se ho na to zeptej a uvidis jeho reakci. Ale zbytecne se tim netrap, jak se tady vsude pise...chlapi za to nestoji!
Není tady
Marička - mám doblbnutý mozek takže mi to někdy moc nemyslí. Máš pravdu přečíst si to nemuže.!!! A v minulosti on těch holek na dlouho moc neměl. A když potkal mě tak už nikoho nechtěl. A říkal že nikoho nepodvedl ani jsem od jeho známých nic takového neslyšela. Víš on je taky trochu stresmen. Vubec než se s někým seznámí tak mu to trvá dýl. I my dva jsme se poznávali dlouho. A než šel ke mě do bytu tak to taky trvalo dlouho. A ještě mě napadlo něco jak ho prověřím. Existuje jedna aplikace Java která přes bluetoo (nebo jak se to píše) dovolí se připojit k jinému mobilu a v něm mužete prohlížet zprávy. Akorád nevím jak to narvu do svého mobilu. Vím je to hruza ale nemusí se to dovědět že sem mu šmátrala v jeho mobilu protože si budu psát ve svém vlastním mobilu. Večer bývá unavený a chodí někdy brzy spát. Takže se to nemusí ani dovědět.
Není tady
Marcia11 napsal(a):
Tak jsem se snazila vzit do jeho situace a rikam si..... kdybych tu smsku posila ja od kamaradky svemu priteli, ktery samozrejme cislo me kamaradky nezna, urcite bych se na konci zpravy podepsala aby vedel kdo mu pise. Nejak opatrne se ho na to zeptej a uvidis jeho reakci. Ale zbytecne se tim netrap, jak se tady vsude pise...chlapi za to nestoji!
Marci já už se nechci moc ptát a už to moc vytahovat. Už mi řekl že když to budu furt dookola vytahovat tak se z toho sám zblázní. Však čas ukáže sám.
Není tady
Kuba napsal(a):
Giordanie napsal(a):
Hlavně nedělej definitivní závěry z ničeho, co ti tady kdokoliv (pochopitelně včetně mě) napíše. To co jsi nám o té zprávě napsala opravdu nic nedokazuje ani na jednu ani na druhou stranu. Takže podle názoru diskutujících si být 5 minut jistá že tě podvádí a dalších 5 minut že je ti věrnej a tak pořád dokola může způsobit akorát to, že tě radši opustí ať už někoho měl nebo ne. V takovým kolotoči by vydržel málokterej chlap.
Kubo - já už nedělám žádné závěry. Je mi s ním tedkom fajn. Já se momentálně potřebuju sama zootavit dát se pořádně dokupy a najít sebevědomí abych případně, když mě to prostě nepřejde, mu řekla že nemužu takhle dál žít s myšlenkou že mě podvádí a udělám s tím konec. I když vím že se budu zas chvíli v tom topit ale zvládnu to.
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ch jo ti chlapi ...
A co máš proti nám?
ch jo ty ženský![]()
áááále nic, jen jsem si tak posteskla
Není tady
Giordanie napsal(a):
šmarjá, tak ty už máš odrovnanej žaludek, ale tohle ještě nevíš
proč stresíš když nevíš nic ? Tohle sis měla zjistit jako první, na odrovnávání žaludku je času dost
Není tady
maricka napsal(a):
Giordanie..a nechceš se ho na rovinu zeptat a říci mu, ať s Tebou nehraje divadlo a nedělá z Tebe šaška, že by té vymluvě věřil jen blázen? A že ať Ti to řekne, protože lež nesnášíš mnohem více než nevěru? Alespoň já bych mu tohle určitě řekla, možná jsi však jiná povaha...
maricko, kolik chlapů si myslíš, že se ti k nevěře přizná ? Já to vidím tak, že kdybych jich postavila 100 do řady, tak ani jeden z nich.
Není tady