Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 5. 2008 10:41

Giordanie
♥♥-----

Jak začít znova věřit??

Ahoj lidičky, pujdu rovnou k věci. Už jsem zase psychicky v háji. Přišla mi od mého přítele zpráva kde psal zprávu jiné ženě, ve stylu miláčku je mi smutno a podobně. Hned sem myslela že mě trefí šlak tak sem mu hned poslala zprávu at mi zavolá. (Zprávu posílal večer a já si ji přečetla ráno) hned to ráno přijel za mnou a vysvětloval mi, že došlo k velkému omylu, že pujčoval mobil kámošovi a že on neměl kredit a že tu zprávu posílal ten kámoš své přítelkyni. A tedkom já ho furt sleduju jestli kouká na mobil jestli někomu píše. Už jsem z toho uplně magor. Pořád mě ubezpečuje že fakt nikoho jiného nemá. Nevím co mám dělat dál jestli se ztoho uplně nezblázním.Stalo se Vám někomu něco podobného?

Není tady

#2 4. 5. 2008 10:52

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: Jak začít znova věřit??

Nestalo, ale podle mého názoru psal jiné a tohle je jen výmluva..sice šikovná, ale nepravděpodobná... A proč jsi byla psychicky na dně předtím?

Není tady

#3 4. 5. 2008 11:24

Giordanie
♥♥-----

No měla jsem stresy z práce a tak ruzně. Často mi moc buší srdce.

Není tady

#4 4. 5. 2008 12:09

Alyssa
♥♥♥♥---

Je to hodně nepříjemný a fakt málo pravděpodobný, ale třeba to tak bylo.. Ty sama nepoznáš z té sms, jestli je to možný, že by to psal Tvůj přítel?  Každý má svoje specifický slova, výrazy, smajlíky, prostě styl..

Není tady

#5 4. 5. 2008 12:18

Alyssa
♥♥♥♥---

Přemýšlela jsem nad tím. Že by půjčil mobil kamarádovi, aby poslal sms, to není zas tak divný, ale proč by to ten kamarád poslal Tobě? Omylem sms většinou pošleme někomu, komu jsme zvyklý psát..

Není tady

#6 4. 5. 2008 12:20

Giordanie
♥♥-----

Vysvětlil mi to tak že zavadil o džojstik co má na mobilu a tam naskočilo poslední číslo komu psal a to jsem byla doopravdy já. A specifická zpráva jak on píše byla jen trochu protože on píše s hrubkama a tohle bylo moc hezky napsané na jeho styl.

Není tady

#7 4. 5. 2008 12:30

Jiněnka
♥♥♥♥---

maricka napsal(a):

Nestalo, ale podle mého názoru psal jiné a tohle je jen výmluva..sice šikovná, ale nepravděpodobná... A proč jsi byla psychicky na dně předtím?

big_smile CO je na téhle výmluvě šikovného? Je to ta nejdebilnější a nejpoužívanější co znám dumbom  Taky jsem jednou použila kamarádku jako výmluvu tongue

Upravil(a) Jiněnka (4. 5. 2008 12:30)

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#8 4. 5. 2008 13:19

Giordanie
♥♥-----

Asi máte pravdu. Jenže já si to ve skrytu duše myslím taky ale furt chci slyšet že to tak není. Vím sama o sobě že jsem hodně najivní jen je třeba se probudit ze sna a rozbít ty ružové brýle.:-( Achjo proč jsou muži takoví. Nejspíš už nebudu chtít žádného muže ani vidět.

Není tady

#9 4. 5. 2008 13:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Tak se netrap a zeptej se na to přímo toho jeho kamaráda, když Tě to tak rozhodilo. Není nad "jasno".

Není tady

#10 4. 5. 2008 14:53

Alyssa
♥♥♥♥---

Jestli Ti lhal nebo ne stejně nezjistíš, je to jen otázka toho, jestli mu budeš věřit, nebo ne. Takhle se můžeš utápět v paranoidních představách, které neberou konce a pořád ho ze všeho podezřívat. Jestli je váš vztah jinak ok, tak to zkus hodit za hlavu..

Není tady

#11 4. 5. 2008 14:57

Giordanie
♥♥-----

Alyssa - děkuji, to máš uplnou pravdu.Stejně, lež má krátké nohy takže to stejně dříve nebo později vyjde najevo. Já to zřejmě hodím za hlavu jinak se z toho doopravdy zblázním.

Není tady

#12 4. 5. 2008 15:48

Alyssa
♥♥♥♥---

Nejhorší je se v tom "zapejkat", to je opravdu na zbláznění. Vím, že se to lehko řekne, hoď to za hlavu, musíš se naučit si tyhle myšlenky zakazovat připouštět. Jak říkáš, lež má krátké nohy a pokud něco není, jak má být, určitě to vyleze na povrch. Držím ti palce, aby to tak nebylo smile

Není tady

#13 4. 5. 2008 16:27

Giordanie
♥♥-----

Děkuji Alysso, už je mi lépe. Dneska jsem se  s ním domluvila, že se uvidíme raději zítra. A mezitím si dám myšlenky dokupy a hlavně budu zítra v práci takže nebudu mít čas nic v hlavě vymyslet.Tak ještě jednou díky. Co já bych bez tebe dělala.:-)

Není tady

#14 4. 5. 2008 16:50

Alyssa
♥♥♥♥---

Nemáš začsmile povzbudit občas potřebujeme všichni. Když jsem byla jednou na dně, řekl mi jeden kamarád hrozně pěknou věc. Život je jako sinusoida, když jsi dole, pak můžeš být zase jenom nahoře. A je to tak!

Není tady

#15 4. 5. 2008 19:17

stella.a
♥♥♥----

No já jsem docela skeptická, sázím na výmluvu... bylo v té zprávě něco jako "píšu z půjčenýho mobilu", nebo aspoň jméno toho kamaráda jako podpis, aby ta dotyčná věděla, že jí píše její kluk a ne nějaké cizí číslo? Já myslím, že to s tím joystickem může být pravda, ale tu chybu udělal on při psaní sms, ne kámoš.

Není tady

#16 4. 5. 2008 19:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jiněnka napsal(a):

maricka napsal(a):

big_smile CO je na téhle výmluvě šikovného? Je to ta nejdebilnější a nejpoužívanější co znám dumbom  Taky jsem jednou použila kamarádku jako výmluvu tongue

Co je na tom debilního ? Mě se to stává bohužel docela často, že sms pošlu jinam, než jsem měla v úmyslu, spěchám a pak se divím já i příjemce tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#17 4. 5. 2008 19:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Tak se netrap a zeptej se na to přímo toho jeho kamaráda, když Tě to tak rozhodilo. Není nad "jasno".

No, Terci, tak počítám, že kamarád by to odkejval i kdyby to nepsal.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 4. 5. 2008 19:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, to je fakt, byl tam podpis toho kamaráda, nebo tak něco jako píše stella ?

Není tady

#19 4. 5. 2008 19:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Tercil: "Tak se netrap a zeptej se na to přímo toho jeho kamaráda, když Tě to tak rozhodilo. Není nad "jasno"."
PPavlaa: "No, Terci, tak počítám, že kamarád by to odkejval i kdyby to nepsal."

No, to mě sice taky napadlo big_smile, ale zase - my nevíme, jestli je to fakt jeho "kamarád" big_smile

Není tady

#20 4. 5. 2008 19:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Tercil: "Tak se netrap a zeptej se na to přímo toho jeho kamaráda, když Tě to tak rozhodilo. Není nad "jasno"."
PPavlaa: "No, Terci, tak počítám, že kamarád by to odkejval i kdyby to nepsal."

No, to mě sice taky napadlo big_smile, ale zase - my nevíme, jestli je to fakt jeho "kamarád" big_smile

No, jestli má máslo na hlavě a bojí se provalení, tak už to s ním určo domluvil big_smile

Není tady

#21 4. 5. 2008 19:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No, jestli má máslo na hlavě a bojí se provalení, tak už to s ním určo domluvil big_smile

No, to sice joooo, ale ona existuje i ta údajná kamarádova kamarádka, které nedošla očekávaná esmeska, viď? wink

Není tady

#22 4. 5. 2008 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile tak to je fakt wink

Není tady

#23 4. 5. 2008 20:45

pozemstanka
♥------

Jestli tam nebyl podpis, tak to bude výmluva, těžko bude  někdo psát z cizího mobilu bez podpisu. butter

Není tady

#24 4. 5. 2008 20:56

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

pozemstanka napsal(a):

Jestli tam nebyl podpis, tak to bude výmluva, těžko bude  někdo psát z cizího mobilu bez podpisu. butter

presne, drahy watsone tummenupp

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#25 4. 5. 2008 21:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile ch jo ti chlapi ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí