29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Původně jsem to teď ve stoje u PC psát nechtěla, ale nakazily jste mě ostatníma slohovkama
Jak jsem tu psala 27.4, tak v 17.41 mě začalo bolet břicho. myslela jsem že to jsou opět poslíčci, ale naroozdíl od nich tobylabolest krátkodobá )poslíčky jsem měla třeba 20 minut vkuse). Do necelých 18.30 to byly bolesti na MS, celkem slabé. Pak jsem šla do sprchy a jakmile jsem vylezla, tak se dostavila o hodně větší bolest a ztvrdnutí...to jsem tu psala. Vyrazili jsme před 19tou hodinou do porodnice. Cca v 19.15 mi doktor řekl "rozbíhá se porod, bude to někdy během noci". čekal mě skoro hodinovej monitor, malej spinkal. Při vyšetření mi por. as. řekla, že to hezky postupuje, miminko bude chtít ven. Někdy kolem 20.15 - 20.30 šla připravit sál, já prožila asi tři kontr. na chodbě. Při poslední jsem šla do kleku na zem...vzala mě na sál a jestli prý chci klečet, tak můžu. Na zem připravila podložku a já na ní. Hned jsem začala cítit tlak na konečník a por.as. říkala že jestli se mi chce, můžu si přitlačovat, že miminko chce ven. Po chvíli ať si vlezu na lůžko...tlačila jsem furt a za nějakou dobu slyšela, že volá na někoho,, že "za chvíli bude miminko...8cm". No dalo mi to hodně zabrat, tlačila jsem asi hodinu a malý byl venku. VŮBEC BY MĚ NENAPADLO, ŽE BUDU RODIT VKLEČE. ZAJÍMAVÁ POLOHA
Kubíček se narodil ve 21.31, takže za tři hodiny od první větší kontrakce
Moc mi pomohla psychická podpora manžela
Jak už některé víte, jsem hodně šitá, ještě mi předělávali minulou jizvu, dostala jsem dokonce antibiotika kvůli ohromnému otoku. Takže tohle píšu ve stoje a je to nepříjemné, omlouvám se za chyby
Není tady
Petruš obrovitánská gratulace ke Kubíčkovi a k tomu jak jsi zvládla porod (už se taky nemůžu dočkat až to budu mít za sebou)
Není tady
Teda ty jsi borec Zvládla jsi to na 1 s hvězdičkou
Tak ať Vám malej kuliferda roste a nedávají ti s bráchou moc zabrat No a hlavně, ať jsi brzy fit
Není tady
teda peti, ty jsi profik, muzes rodit kazdy rok.-) tri hodky a hotovo, to bych si taky dala rict!
takze prejem mamince brzke uzdraveni a malemu kubickovi at se mu na svete libi a nic moc ho nezlobi:-)
Není tady
Peťko, obrovitánská gratulace k tomu jak jsi to zvládla, ať se klukům daří, ať Dominiček je nadšený z brášky a pomáhá ti, ty a´t máš hodně mlíčka, hodně spánku a co nejméně a co nejkratší dobu bolesti!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak polohu v kleče také doporučuji, trvávila jsem v ní celé období před porodem, akorát rodit jsem musela na stole, nějak neměli pro mně pochopení
Není tady
Peti, moooc moooc gratuluju a vítejte s Kubíčkem zpátky doma Přeji hlavně hodně zdravíčka oběma, ty se brzy dej dokupy, ať bolesti ustoupí (jééé, doteď si vzpomínám, jak já trpěla zhruba před rokem po porodu Katky, brrrr) a Kubík ať maminku moc nezlobí
Není tady
ještě jednou vše nej, neboj zachvilku budeš jen vzpomínat a přemýšlet o třetím
Není tady
Ahojky Petruško, koukám, že jsi si to ttaky pěkně užila, snad už té bolesti bude méně a méně - hlavně aby jsi už nadále měla pokoj. Krásná slohovka, gratuluji!!
Není tady
A holčička půjde ještě rychleji
!
Není tady
Petrus jeste jednou gratuluju, nakonec to bylo celkem rychly, zajimava rodici poloha. Drzim palce, at to po tom siti tolik neboli a je to ve finale lepsi nez po minulem porodu.
Není tady
kiki já dvakrát, u obou dětí. A to mě ještě čeká plastika
Není tady
Moc gratuluji . To jsem zvědavá, jaká spontánní poloha vypadne ze mě
.
díky. Poloha to byla fakt zajímavá, když jsem to řekla tátovi, tak měl málem šok
Není tady
Petruško gratuluji , jsi statečná holka, buďte všichni zdráví a šťastní
Není tady
Petul díky moc, držim palce ať už se i ty konečně dočkáš
Není tady
Petruško, šlo to vcelku rychle, viď? Hlavně ať už tě jizvy nezlobí a ať se celé tvé rodince daří...
Není tady
jojo Jizvy už jsou asi v pohodě, akorát tam mam bouličku, takže mě asi čeká zákrok. Uvidim co řekne primář za dva týdny
Není tady