|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Slysela jsem,ze pokud nekdo bude chtit ,zjisti velmi lehce na mem pocitaci moje heslo.Ze pry je to nekde ulozene.Je to pravda?
Není tady

Na to není jednoduchá odpověď. Záleží na mnoha faktorech - např. jaký program používáš pro čtení pošty a jestli si ten program heslo pamatuje nebo ho zadáváš při každém přihlášení k mailu. Další otázka je, jestli má někdo další fyzický přístup k tvému počítači. Pokud ano, pak se jeho šance na získání hesla výrazně zvyšuje (téměř na 100%). Další možností je nasadit ti do PC špehovací program, to je možné udělat i dálkově bez fyzického přístupu. Jak vidíš, postupů je hodně a záleží na konkrétních okolnostech.
Není tady
Jen si tě nesmí vyhlídnout nějaký hekr. Ten pak s tebou sdílí všechno, čte maily, příchozí i odcházející, sdílí s tebou, kam se pohneš, případně ti odpoví a nezbavíš se ho, pokud on nebude chtít......
Není tady

otázkou je - bude nějaký hacker mít fakt zájem na tom, špehovat zrovna tebe ? Jaký to pro něj bude mít přínos ? 

Není tady
Zajimalo me spise jestli nejaky clen me rodiny muze zjistit me heslo.Casto ke me na net chodi muj bratr a tvrdi me,ze,kdyz bude chtit tak do meilu se me dostane.Ze se me nekde uklada me heslo,ze neni problem to zjistit.
Není tady
existuje správce hesel a pomocí ctrl+ enter ho lze použít a do mailu se dostat. Já na svém notesu tuhle funkci používám. Jinak nevím...
Není tady
Neboj se. Pokud si ho ukládáš v prohlížeči (takže se předvyplní, když se do mailu přihlašuješ), pak se ti samozřejmě do mailu někdo jiný dostat může. Ale zjistit heslo je téměř vyloučené (pokud na jejich ukládání či evidenci nemáš nějaký program).
Na běžném domácím PC těžko bude někdo instalovat keylogger a hacker má opravdu jiné zájmy než číst někomu poštu.
Není tady
Minulý týden jsem dostala odněkud z Rumunska nabídku na koupi viagry z mojí vlastní pošty...
dobře jsem se pobavila. Nijako mně to nevzrušuje.
Není tady
Hekři se tím pouze baví, kdo kam chodí a pod. případně i odpoví, či položí dotaz. Jde o to, aby si dokázali, co vše umí, rádi se dostávají do seznamů státní správy,bank, kde jsou platby a pod. i tam se dostanou, jsem hleděla !
Není tady
Poslat email z naprosto fiktivní (klidně vaší) adresy je záležitost na minutu, takže tím se opravdu nevzrušujte
Políčko "Od:" totiž neznamená vůbec nic.
Není tady
Ahoj, můj BM s počítači pracoval, takže pro něj tohle vůbec nebyl problém. Navíc taky luštil mé psaní na ICQ a ještě tomu říkal sypaný čaj:(. Jinak v práci jsem musela šéfové nahlásit své heslo, aby mohla číst poštu.
Není tady
PavlaH napsal(a):
existuje správce hesel a pomocí ctrl+ enter ho lze použít a do mailu se dostat. Já na svém notesu tuhle funkci používám. Jinak nevím...
Pavli,takže když si někdo zadá můj mail a stiskne ctrl+entr,tak se mu můj mail otevře?Manžel mi čte neustále poštu,sice tam nemám nic,co by neměl nebo nemohl vědět,ale je mi to velice nepříjemné.Když se ohradím,nazve mě hysterkou.Že by bylo takhle snadné otevírat cizí maily?
Není tady
vlavlavla napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Pavli,takže když si někdo zadá můj mail a stiskne ctrl+entr,tak se mu můj mail otevře?Manžel mi čte neustále poštu,sice tam nemám nic,co by neměl nebo nemohl vědět,ale je mi to velice nepříjemné.Když se ohradím,nazve mě hysterkou.Že by bylo takhle snadné otevírat cizí maily?
Neplaš se
Nenapsala jsi, v čem vůbec maily píšeš nebo čteš (Outlook? web - Seznam, Gmail atd.), ani jestli používáš nějakého správce hesel.
Třeba do historie ICQ není velký problém se dostat, ale do mailu to vůbec není jednoduché, je zbytečné panikařit. Pokud nemáte heslo opravdu někde uložené, aby se samo předvyplňovalo (z pohodlnosti), pak je to téměř vyloučeno.
Není tady