29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj,potřebuju poradit
Máme asi tři roky elek.vestavěnou troubu z Makra zn. Candy a bud neumím péct já nebo peče blbě trouba
Když peču něco z kynutýho těsta tak to většinou dám tak jen na 140 stopnů na horký vzduch a za 15 minut je to skoro černý a vnitřek úplně syrový
dneska jsme zrovna vyhodila pekáč domácích buchet
Tak bych si ráda pořídila novou...teda doufám,že je to troubou ,takže uvítám typy s jakou značkou jste spokojení
Není tady
jak sis mohla koupit něco takového v makru? proč nejdeš do specializovaného obchodu? Nechci se Tě dotknout - ale český národní sport -levný ....pak to takhle dopadne škoda práce a nervů. Příště lepší ruku při výběru a nakupuj u odborníků kvalita se vyplatí
Není tady
No prostě jsme to tam koupili .dumbom: Když jsme se zařizovali,tak nebylo penízků nazbyt,takže jsme opravdu hledali něco levnějšího...ikdyž tato toruba pod 5000 taky nešla,má digitální displey,spustu programů,odložený start,....
Dnes ty penízky jsou,takže už šetřit nebudu...a vlastně mě to ani dvakrát nevadí,že budeme měnit..jen jsme chtěla slyšet radu nebo zkušenosti ...jakou vybrat...né nějaké chytré výčitky
Není tady
A neni to tim horkym vzduchem?Zkus ho zapnout az par min.pred koncem.Candy neni zas tak spatna znacka.
Není tady
Tak dneska jsem pekla tvarohovou buchtu bez horkýho vzduchu,protože mě každý říkal,že to bude tím a výsledek....po 15 minutách zespod černo,z vrchu taky a vevnitř syrovo Takže opět buchta letěla do koše a to jsme ji pekla jen 20 minut na 140 stupňů
takže jdu vybírat novou,protože to fakt asi bude troubou
Není tady
Peču v horkovzdušné troubě (český výrobek) 20 let a ještě sem žádnou buchtu, bábovku, vánočku a nebo cokoli jiného nespálil. A to se nedá horký vzduch vypnout.
Peču 45 minut na 190 stupňů.
Není tady
Ahojík, taky se rozhoduji jakou troubu koupit a proto jsem se ptala jedné známé a ona mi řekla, že ta teplovzdušná roura peče blbě, že koláč má ze zhora vysušený a vnitřek
syrový tak nevím čím to je. Řekla že už to nepoužívá, že si to přepla na klasiku. Tak fakt nevím. Sára
Není tady
Já mám Fagor a nemůžu si stěžovat,,
horkovzduch hlavně používám na vánoční cukroví,kdy mám v troubě třeba třeba tři plechy.. a nebo když peču víc věcí najednou..
Není tady
Ahoj, no ta značka Fagor je dobrá slyšela jsem na to chválu. A ty plechy se ale musej počas pečení měnit. Tak to není nic moc. Tak nevím.
Není tady
počkej jak měnit ???
Není tady