6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fakt dínová.... jsme oba takoví rebelové proti normál normám.... Tady v Nejdku na úřadě..... Bude to jen taková rychlovka...
Není tady
tak to je super!!! A hostina bude?
Není tady
Nene.... jen něco malého doma....... Starí dcera pak musí zase zpět na kolu..... a vlastně budeme jen my... nae malá rodinka.. Take nějaká ňamka doma..
Není tady
A co to bude za mňamku? Jestli mohu být zvědavá?
Není tady
Ahoj... Přeji hezký den...
Myslím, e největí radost udělám vem klasikou - řízky...... nebo obrácené či nakládané řízky... Nechám hlasovat..
a určitě nějaké chlebíčky a jednohubky... eventuálně pohárky.... Je nás jen pár, nemůu to přehánět... Jedli bychom to pak jetě týden..:-)
a takhle si zkouí ohoz na svatbu moje malá princeznička..;-)
Není tady
Tak jsem tady zas po dlouhý době a koukám,e se připojila těpánka,Vítej a hned přidám blahopřání k svatbě.S těma dětma jsme tak trochu nastejno - uívám si taky skoro jedináčka .A velká koda,e jsi tak daleko - potřebuju někoho do party,zatím házím řeč s 5ka.Je to blbý,kdy se člověk přestěhuje a u nenajde kámoku .
Počítač u kluk spravil,tak zas zítra juknu.
A svatba a se povede,my to měli taky tak - vzali jsme se za ruce,k tomu dva svědci a oslava doma.
Není tady
Ahoj Petromilo... Díky za přivítání.... S tím stěhováním má pravdu...... Je to tu pro mě kvůli tomu, e tu skoro nikoho neznám stále cizí....
Má více dětí..? Kde jsi bydlela před tím...?
Není tady
Ahoj těpánko,
já jsem na tom skoro stejně jako Ty - děti mám 3 a samý kluky.Petr má 18 a Honza 16 mají u tak nějak svoje ivoty - hlavně ten nejstarí.A naemu sluníčku Tomáovi je 4,5 .
Já se stěhovala z města na vesnici a říkám,e jsem svůj sen o domě zaplatila samotou.Bydlíme tu 8let a stále ta kámoka není.Sice sousedi jsou,ale to je tokový fakt sousedský - zaleze do baráku a jse sama.Mu dělá celý týden a od nevidim do nevidim - jen se tu míjíme,říkám mu e se sem chodí jen vyspat .
Tak zas zítra jdu koukat na "zoufalý manelky"
Není tady
Tak to jsme na tom opravdu stejně... Můj miláček chodí domů denně mezi 19. a 20. hod.... v sobotu kolem 17... a někdy dá i neděli..... Je to náročné... Vdy dopoledne mu aspoň odneseme na druhý konec města, kde má dílnu, svačinu...a pak u jsme samy... No... aspoň jsme si vzácní.... Ale domeček tě jistě zaměstná... viď..? Má zahrádku..?
Není tady
Ahojky,tak vzácní si jsme a asi nám to proto tak dlouho pěkně klape .Jen ty svačinky nenosíme,ale poctivě děláme.Jezdí kolikrát daleko a někdy i na týden.Zrovna před týdnem volat,e neví kdy dorazí - mají beton a musí to prý dodělat,chudák přijel ve 2hodiny v noci.
Jinak barák mě zaměstnává dost,dvorek za barákem - tady mám posezení a kytky.A za dvorkem je zahrada 2500mč se stromy a taky posezením u baráčku - někde si musíme odpočinout,dá to zabrat nahoru a dolu.A při sekání trávy ani nemluvim .Celej den se pak léčim.Ale jinak nádhera - klid,ticho (jen ta kámoka tu nějak chybí) z jedný strany jezero a z druhý koně.
Odkud má tak hezké metry?
Tak a jdu nabrat sílu na zítra.Dobrou............ nebo dobré ráno.
Není tady
Ahoj holky, tak vidím, e jste se mi tu u pěkně skamarádily!!!!! To je superrrr! Pro změnu jsem měla K.O. počítač já a kámo mi ho spravoval. Dneska jsem ho konečně nastartovala. Co děti, holky? Jak se mají? Můj malo u půjde v říjnu na těch 5 dní v měsíci do kolky. Jde vidět, e se mu tam líbí, kdy jdeme spolu pro toho starího. Tak u se těím, e aspoň 5 dní v měsíci budu mít čas sama pro sebe. Protoe stejně jako vy mám manela imrvére v práci, tak je ta výchova z 90% na mě. Tzn.: 24 hod. ve střehu, ak to znáte. Tatínci jsou na srandy a my maminy na zakazování a rozčilování.
Já teď taky furt makám na zahradě. Manel mi konečně koupil novou sekačku a tak se to teprve seče!!!
Vytvořila jsem si u baráku kolem studny nový kytičkový záhon. Sousedka mi s tím pomohla a já mám z něho velkou radost. Jetě nikdy jsem záhon nedělala a tak se mi nedivte.
Jdu spát, měli jsme dneska s kamarádama burčákový mejdan a jsem u unavená. Ale bylo to super, nasmáli jsme se. Děti si dneska vzala babička na noc a tak jsem si dovolila zavolat nae společné přátele.
Holky tak se mějte a napite mi, jak jde ivot. Ráda si vás přečtu. Je to fajn, kdy si tak s někým můe člověk "poklábosit"
Není tady
Děvčata....nevím, kdy se tu zas objevím, na mladýho vlezla asi angína... a pc je v jeho pokoji.. tak sem nebudu raději moc chodit, abych to nechytla..
Mějte se krááásně..... Kdy bude ve vaně.... a bude se větrat, třeba vás aspoň přečtu...ale spí nic....
METŘÍKY MÁM Z TĚCHTO STRÁNEK...
http://ticker.7910.org/eng
Upravil(a) těpánka. (13. 9. 2008 9:45)
Není tady
Nazdárek,
tak to jsem si dala chtěla jsem hezčí metřík a jeliko neumím anglicky celý jsem si to po...... a musela ve dělat znova .Poučení pro přítě nemusím mít vechno !!!
S tím počítačem to taky znám,ale proto e kluk u má jiný zájmy tak jsem dala počítač do pracovní místnosti a nemusím se při nemoci omezovat (měl ho taky u sebe v pokoji,byl to děs).Člověk si tak nějak zvykl na spojení s Váma i kdy to není kadý den .
Jinak od půlnoci mám bolest zubů (straně trpim!!!!) bojim se zubaře tak jsem na prákách - jetě,e je malej ve kolce.Ale stejně mě to nemine ,tak týden a pak to vzdám - strach je větí ne bolest.
Tak se mějte,jdu si odpočinout ne se to sleze a taky trochu dospat .
Pa ....
Není tady
Ahojík... nelo ti to na tom odkazu..? Kdy bude chtít, poradím ti s tím...... Vyber si, které obrázky chce...a já ti pomůu, ju..?
Není tady
Ahoj holky!!!
Jak se máte, kromě toho, e Pea má bolesti se zubama?
Je hnusně, je zima jak v Rusku na nádraí asi přiloím do krbových kamen. Máme tu jen 19*C. Dneska jsem běhala po Zlíně a sháněla klukovi plátěnku. Jedou se kolkou na výlet do Stránice a my nemáme plátěnku. No nečekaly by ste, ve kterém obchodě jsem ji koupila. Koupila jsem ji galanterce. Tam bych ji nehledala. Tam bych hledala zips do kalhot, ale ne plátěnku.
Včera jsem u pomalu stříhala stromy na zahradě. Aspoň pak nebudu muset hrabat tolik listí.
Jdu něco dělat, celé dopoledne jsem běhala po vech čertech a domácnost mi stojí
Ahojte a napite jaký jste měly den.
Ahoj Petra
Není tady
Ahoj dívky... U nás bylo dnes oklivě..... celý den mrholilo....... Troku jsme se ale dopoledne stejně proly.... Odpoledne jsme se s přítelem byli oba nechat vylepit v kadeřnictví, abychom nebyli na tu nai dínovou svatbu jak santusáci.. Ze Zlína pochází manel mé sestřenky...
Není tady
Nazdárek,
tak zub se zase hlásí ,ale přeiju.Jinak zima u nás na teplicku je taky,ale donutila jsem manela zavlait take máme teplo .Ale včera jsme se klepali zimou!!!!
koda,e bydlíme tak daleko mám po klukách 3plátěnky.
A den byl jinak docela prima.Co jsem dopoledne uklidila stačil zbytek rodiny odpoledne zase obnovit.
Jdu nabrat síly na zítra,mějte se Petra.
Není tady
Holky tak jsem zatopila!!! Byla to hrůza!!!! Dělala jsem to poprvé. Vyčůdila jsem půl baráku (troku přeháním) Ale natěstí manel dojel hned a zachránil situaci Take je to O.K., dokonce tu máme i teplo!!!! To je pozitivní, ne?
Jina těpánko, tobě se to blíí!!!!!!! koda, e se přes fórum nedá nalét tamprla. Mohly by jsme si připít.
Tak já si dám doma a vy si nalejte taky, a nejsu sama.
Ne váně: budu si na tebe troku myslet. Máte to v sobotu a nebo v pátek, a vím, kdy mám myslet.
Není tady
Ahojky,
tak jsem doufala e to zvládnu sama,ale né!!!!Včera byl doma mu (okamitě přijel a z Litvínova) tak to lo - noc hrůza.Ale teď to na mě padá a ádná kámoka na vykecání.A co se vlastně stalo - syn se mi včera vyboural!!!
Já si tak klidně vařím a nejednou zvonek,pojedte se mnou syn mě pro vás poslal.Ten obrázek mám stále před sebou,řvu jak malá holka,Ale jsou ivý a nezraněný!!!Celou noc se mi o tom zdálo a nápis u toho,e je mrtvý.Kam se zahledim mám tam auto ve karpě.A to jsem si to proila před 5lety u mue,stejná silnice,stejný čas jen o půl kilometru dál.Nevim jak se s tím vyrovnat,místo toho abych byla tastná e ije je mi hrozně.Kdybych pila asi bych se orala,ale takhle- nevím.Nikomu to nepřeju.No nic jdu něco dělat nebo se zbláznim,jsem tu sama a ve na mě padá.Koukněte na fotku neumim to vloit,tak klikněte.
http://mail.centrum.cz/~~cook~pepina777 … 010747.JPG
Upravil(a) Petromila (16. 9. 2008 8:43)
Není tady
Petromilo...... jemi moc líto, co se stalo...... Jak je na tom syn... Vůbec se nedivím, e jsi z toho vedle, kdo by nebyl........ Myslím na Tebe.... dej informace..... Přeji hodně těstí a pevné nervy...
5ko.... je to v sobotu v 10 hod..... Jak říká...u se to blíí...a já mám z toho normálně troku trému.....
Není tady
Ahojky a díky - je v pořádku tedy doufám,odjel k doktorovi začínaly se ohlaovat bezpečnostní pásy - tedy bolest za krkem a modřina.A ti dva dalí jeli taky - stejně příznaky.A po psychický stránce nevim doma se tvářil e je ve v pořádku,ale kdy bude sám tak to moná na něj padne jako na mě.
Jak mám vloit foto - musím se z někým podělit aspoň trochu ze sebe dostat.
Není tady
Nad rámečkem na psaní.... je v obdélníčku Img...... na to klikne a foto vloí mezi závorky..... Musí ho mít někde na netu..... okopíruje si jeho vlastnosti...a vloí mezi... [img][/img]
Není tady
Upravil(a) Petromila (16. 9. 2008 9:56)
Není tady
Tu fotečku musí mít někde na netu.... třeba na profilu, v albu, apod...... pak na niklikne pravým tlačítkem na myi.. dole v rámečku se ukáe VLASTNOSTI... klikne na ně levým... a okopíruje ADRESU, tu pak vloí tak jak jsi to udělala teď .. mezi závorky..
Není tady
TAK U SE MI TO POVEDLO dík za pomoc
Není tady