29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Dnes ráno mi přišla SMS od Mery:
Houpy, houpy, měl jsem roupy, rozhod jsem se kouknout ven, tak vám přeju dobrý den. Je mě 3,6 kila a 50 cenťáků a říkat mi budou Štěpánku. Ahoooj!
Mery, ještě jednou přeji celé tvé nové rodince hromadu zdraví a štěstí....a Štěpánkovi hodně síly a mlíčka.....gratuluju
Není tady
Mery, moc a moc gratuluji! Přeji samé šťastné chvíle ve společném životě plném zdraví a radostí!!!
Upravil(a) Suma (3. 5. 2008 8:03)
Není tady
Mery obrovská gratulace!!! Přeji vám hodně zdravíčka a štěstíčka
Není tady
Moc gratuluju!!! sice Tě při porodu trápil dlouho, ale doufám, že je to poslední trápení, co Ti Štěpánek připravil teda před pubertou
Není tady
merry, tak konečně jsi se dočkala . moc gratuluju ke štěpánkovi a přeju oběma hlavně hodně zdravíčka
.
No tak sláva Štěpánek se přece jen rozhodl, že se podívá na maminku zvenčí
Mery moc a moc gratuluju, četla jsem, že porod byl těžký, ale snad na všechno bolestivé brzy zapomeneš a budeš si užívat malého rošťáka.
Není tady
Tak ses dockala, gratulujiii! Preji obema hooodne zdravicka a mamince hodne mlicka a vlastne vse nej nej cele rodince
Není tady
Mery, gratuluju k narozeni Stepanka, at vam dela jen samou radost - hodne stesti a zdravi cele tvoji rodince.
Není tady
mery moc veliká gratulace a těším se na slohovku, už jsem začínala být nedočkavá...
Není tady
Konečně Meryku, moc gratuluji k narození Štěpánka - přeji hodně štěstíčka a mlíčka.
Není tady
Mery,také se přidáváme ke gratulantům a přejeme vám moooc zdravíčka a mlíčka
Není tady
Merýýýýskuu,huráá
gratuluju ke Štěpánkovi a přeju hodně zdraví a štěstí, holko jedna statečná
Není tady
teda to jsme to rozjely, nestíhám ty gratulce psát Strašně moc gratuluju k příchodu Štěpánka na svět
Není tady
Merýku strašně moc ti gratuluji k vytouženému prckovi a přeju hlavně hodně zdravíčka
Není tady
Stránky: 1 2