Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 5. 2008 14:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zvítězí v Česku model: Kdo nejde s námi, jde proti nám?

Vy jste kouzelní řešíte něco co nevyřešila staletí a několik systémů a společenství.
Osobně bych radil každej vyzbrojit basetbalouvou pálkou a nelíbili se nám jeho přítup pak ho majznout. Rychlé efektivní, slabí se přizpůsobí a silní nepřežijou smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 2. 5. 2008 16:23

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pisatel napsal(a):

Vy jste kouzelní řešíte něco co nevyřešila staletí a několik systémů a společenství.
Osobně bych radil každej vyzbrojit basetbalouvou pálkou a nelíbili se nám jeho přítup pak ho majznout. Rychlé efektivní, slabí se přizpůsobí a silní nepřežijou smile

no my jsme půvdně mysleli, že řešíme problém u Slavka v práci ... yikes hmm

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#53 2. 5. 2008 16:29

lavský
♥♥♥♥♥--

Když je kuřák, určitě bych ho zařadil do dotazníku mezi horší. Josu firmy, kde to vysloveně vyžadují www.alza.cz a stojí na nekuřáctví celá firemní filozofie (tuším, proto to není diskriminace, poněvadž je to součástí módního trendu a firma jde IN)

Není tady

#54 2. 5. 2008 17:40

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

AHA, tak to je zase chyba na mojí straně - já to původně založil jako diskusní fórum v rámci psychologických témat...
( problémy si umím vyřešit sám - když si je i sám tvořím... lol )

Chtěl jsem si o tom pokecat, zda máte podobné zkušenosti......
lyssna

Jsem opět pozapomněl, že jsem na Babinetu, kde hned každý podává tu pomocnou ruku! .... dumbom

Upravil(a) Slavek17 (2. 5. 2008 17:58)

Není tady

#55 2. 5. 2008 20:02

Somaia
Host

dumbom v tobě aby se čert vyznal, Slávku, tak chtěl sis jen tak zafilozofovat  vrámci diskuze nebo podat pomocnou ruku???? lol

nemusíš hned bublat jako horská bystřina, když s tebou někdo nesouhlasí.... big_smile

moje odpověď na otázku: zda máte podobné zkušenosti......::::::

ne, osobně si nemyslím, že by to byl obecný trend   a tyto problémy neřeším.... OK???

Upravil(a) Somaia (2. 5. 2008 20:03)

#56 2. 5. 2008 20:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Slavek17 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

AHA, tak to je zase chyba na mojí straně - já to původně založil jako diskusní fórum v rámci psychologických témat...

lyssna

Jsem opět pozapomněl, že jsem na Babinetu, kde hned každý podává tu pomocnou ruku! .... dumbom

Ale nech toho....byl jsi nasranej, jak brigadýr - s takovou se diskuse nedají vést a taky nevedou dumbom A pokecat, jo? No jestlis myslel "to je hrozný, pani, vite?" tak to se na babinetu skutečně moc nenosí. Nicméně - jsou i jiná fóra, kde se naopak nosí jen tohle tongue
Co se pomocných tlap týče, stačilo říct jasně hned na začátku, že NECHCEŠ ŘEŠIT,  ani pomáhat a bylo jasno.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#57 2. 5. 2008 21:18

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Tak jen k těm kuřákům. Nikdy mi tolik nevadili, jako v nynějším zaměstnání. Máme jednu, jedinou místnost na svačinu kde oni mohou kouřit, bohužel jsme mezi 10-ti lidma jen 2 nekuřáci a ten jejich zlozvyk musíme dýchat i při svačině. A když něco řeknu, tak se do mě tak pustí, že už jsem radši zticha. Já jsem ta, která si musí vzít svačinu a jít si ji sníst třeba na WC, protože mi bylo řečeno, že - "když mi to vadí, tak mám jít pryč"
Hlavně že oni jsou ti, kteří jsou chudáčci diskriminováni hmm

Není tady

#58 2. 5. 2008 21:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

lyssna

A o čem pokecat když jsi na vše reagoval negativně. Kuřáci se scházej a dělaj kuřácké mejdany. Alkoholici opojejí šéfy... slabí s sdužujou aby byli silní.... Konkréítně definuj o čem lze je třeba diskutovat

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#59 2. 5. 2008 22:44

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Jinak nejsem pro nějaké "odstaranování" extrému. Protože pro každého je extrém něco jiného. Já jsem třeba extrém i pro mou "bývalou tchýni", protože mám potetované lýtko, měla jsme oholenou hlavu, neodsuzuji punkery a dready a jsem pro každou "špatnost" .)))

uprimne jsem se zasmala, ty extremistko jedna ;-)))

pokud si tak prejes pripadat si vyjimecna, tak babinet.cz je opravdu misto pro tebe ;-)
PS. Ukaz mi dnes nejakou slecnu, co nema nic potetovano.

Upravil(a) vlcice_samotarka (2. 5. 2008 22:45)

Není tady

#60 4. 5. 2008 10:58

shiden
Host

vlcice_samotarka napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jinak nejsem pro nějaké "odstaranování" extrému. Protože pro každého je extrém něco jiného. Já jsem třeba extrém i pro mou "bývalou tchýni", protože mám potetované lýtko, měla jsme oholenou hlavu, neodsuzuji punkery a dready a jsem pro každou "špatnost" .)))

uprimne jsem se zasmala, ty extremistko jedna ;-)))

pokud si tak prejes pripadat si vyjimecna, tak babinet.cz je opravdu misto pro tebe ;-)
PS. Ukaz mi dnes nejakou slecnu, co nema nic potetovano.

No tak 2/3 - 3/4 nejsou potetované, co jsem měl možnost vidět. Já bych chtěl malé tetování, ale rodiče by se asi zbláznili. Ale časem do toho půjdu.

#61 4. 5. 2008 17:19

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ka zase vidim zase potetovane, a pritom je schvalne nevyhledavam, stacilo mi byt u more ;-) a byly to ceske holky ;-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí